Limunada snižava šećer u krvi i cimet.. Poželjno je piti limunadu.. Na idući profil nosim limun🐽😃
Ajme hvala vam, odlicno.
Sutra idem na VV na edukaciji i po pribor, pa ću onda epruvetice nositi u četvrtak ili petak gore. Tako da se psihički pripremam za taj GUK.
Kakva je procedura s GUK profilom - ako dobijem skroz uredan nalaz da li me se prestaje voditi pod gest. dijabetes ili ću biti na tome do kraja s obzirom na taj nesretni OGTT?
Piba na žalost vodi se do kraja.. Iako je dobro da ti je šećer u granicama normale jer evo čujem da se može na prirodan porod akonje težina bebe ok i ako je šećer uredan..
A dobro, što je tu je. Pridržavati ću se toga, sve samo da s bebom bude sve u redu.
Zanima me npr situacija - ako se baš strogo pridržavam zadane dijete, da li smijem npr. Jednom mjesečno kad idem na svadbu, taj dan "normalno" pojesti (u granicama normale naravno) ili preporucate da se baš strogo držim dijete bez iznimke sljedeća 3 i pol mjeseca?
Piba ja zgrijesim, pojela sam i komad torte prije 2 tjedna i danas malo cokolina. Jbga, trudnica koja je stalno gladna i jos joj sve zabranis... onak...uzas... ali kupit cu si onu crnu coksu tamnu.nju smijemo malo. Ti ako mozes drs se strogo, tim bolje... ali nije nama secer stalno 10 da su drame tako da ga mi ugkavnom i drzimo pod kontrolom rekla bih.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Piba ja nisam o tome još razmišljala.. Mislim da ću se počastit nečim dan nakon što odradim profil u bolnici a šećer bude uredan.. Za sad neću ništa jer mi treba vremena da smanjim ovaj šećer na tašte ispod 5..
Nasty mislim da on padne nekako i s vremenom...meni na aparaticu na taste nikad iznad 5 a neki dan vadila krv i 5.2 tak da i taj aparatic isto... ali je dr zadovoljan jer mi jeprvi nalaz bio 5.9.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Al me nekad tuga uhvati što ne mogu mrknut slaju, iako sam vidjela da ima u bio&bio nekakav sorbet od jogurta i jagode, pa bi trebala vidit koji mu je GI.. da ga negdje uklopim😃
Nadam se da će se i meni spustit taj na tašte. Ma da bude 4,9 ja sretna.
Sortiraj odgovore
Najstariji