Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    02. Prosinac 2019. 12:21

Stelle jesi kaj otvorena?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Beba
    02. Prosinac 2019. 12:21

Nasty ja sam jakoo paničarila zbog tog šećera,išla na ehokardiografiju u strahu da bebicu ne bude nešto sa srcem tako da te skroz razumijem . Kad se rodio šećer mu je bio 4.3 ped je rekla da je to u redu s tim da je normalno da je malo viši zbog napora koji je prošao. Moj nakon poroda je bio 8, sl dan su mi napravili profile i zaključili da više nisam dijabetičar,ali sam nedavno mjerila šećer i jutarnji je bio 7 pa sam opet na dijeti. Ne želim te plašiti ja imam genetske predispozicije i višak kg+ obožavam slatko,a i vječito sam zbog nečeg zabrinuta😂. Ps ako je netko iz Pule Samanta ima integralne pizze😄

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Nasty
    02. Prosinac 2019. 12:22

Hvala ti Grizli, a možeš možda svaki dan navit sat u drugu uru noćnu i izmjeriti. A i to što kažeš, puno je i do aktivnosti a i treba jesti salate jer razblažuje šećer S, ja i to jedem manje nego prije. Skroz je druga priča kad se ode prošetat nakon jela i kad se vratim spavat nakon doručka🤦‍♀️jer nisam spavala noć. Prije sam bila dosta aktivnija i pazila na to da nakon svakog obroka se krećem, sad manje jer mi je teže.. 

• Stelle123
    02. Prosinac 2019. 12:23

Ma sve bi bilo ok da nisam jucer citala o ljustenju posteljice kao jednom od mogucih komplikacija gestacijskog, a onda jos taj sluzavo krvavi cep koji ne prestaje izlazit, u mene pusta paranoja. Plus naravno sad ni beba nije narasla puno. Doktorima smisno, meni nije ;)

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 12:24

Beba a kakav ti ne bio ogtt?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Beba
    02. Prosinac 2019. 12:26

Grizli ja sam trudnoću vodila u bolnici zbog gd pa sam svaki mj radila profile i taj zadnji su me baš poslali dijabetologu koji je propisao inzulin,ali ne nokte se ravnati po meni jer je moj prvi ogtt bio katastrofa 5.7, 15,10 - više ga nisam ponavljala,a koliko sam ja pročitala vi sve imate granične vrijednosti.

DANTE

Nasty
    02. Prosinac 2019. 12:28

Stelle to ti mene izbjegavaš hehe, kad sam ja napisla da dolazim u utorak ti si se brže polje spakirala i otišla u ponedjeljak😂🤣😉Izvještavaj nas dalje! 
    Točkice i Beba hvala vam!
    Beba imam i ja genetske predispozicije za nasljedni šećer. Baba s tatine i dida s mamine strane su mi bili šećeraši tipa B. I ja volim slatko🤦‍♀️ 

Beba
    02. Prosinac 2019. 12:29

Stelle123

Ma sve bi bilo ok da nisam jucer citala o ljustenju posteljice kao jednom od mogucih komplikacija gestacijskog, a onda jos taj sluzavo krvavi cep koji ne prestaje izlazit, u mene pusta paranoja. Plus naravno sad ni beba nije narasla puno. Doktorima smisno, meni nije ;)

Nemoj baš vjerovati njihovim mjerama,ja pred kraj,kad ono ideš svaka 2 dana sam svašta čula,čak da je manja nego pred tjedan dana, nije uzv vaga,ne mogu se ni sjetiti na koliko su ga procjenjivali jer se na to uopće nisam obazirala

DANTE

Nasty
    02. Prosinac 2019. 12:33

Točkice a kako tko, kažu da je na tašte granica 5,1 ali da toleriraju i 5,5. A meni uvik kažu da je to ok i pošalju me doma. A nikad mi u bolnici nije bio ispod 5,1. nego viši. A ovaj nakon jela 6,7 čini mi se. 

Nasty
    02. Prosinac 2019. 12:35

Stelle123 tvoj gestacijski je pod kontrolom, tako da ne radi sebi paranoje s tim ljuštenjem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.