Moje dijete ne voli tikvice a tlaka mi kuhati 2 rucka 🙄.
Muz se ne buni jer mu sve bolje nego da on mora kuhat kad dodje s posla mrtav umoran. Izbacit cu tikvice i bit ce fin rizoto svejedno.
Jucer smo imali juhicu, pohano krto svinjsko meso i patlidzane, i kupus leso, bas mi je godilo.
Napravi tortilje s piletinom…puno povrca i meseko i umak od vrhnja i salata…mmmm
Koje vrhnje koristis? Ova za kuhanje su premasna, a s kiselim ne znam kako bi islo. Postoji li neka light varijanta
Obicno kiselo vrhnje sa cesnjakom i sol i to je kao umak...ma stavis zlicu dve tek toliko...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja u tortilje volim pomjesat malo kiselog vrhnja, malo onog za kuhanje i salse. To sam radila i sebi nedavno pa izmjesala cca po zlicu svakog i izmjesala sa povrcem fino bilo.
Pita mene muz s cime je rizoto? Jesu to tikvice? Moj odgovor ne nisu to je grasak samo mi se raskuhao. Pojeli mi izjavi e bas odlicno kad se grasak raskuha. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Budalica moja ni ne kuzi da su to tilvice bile.
Jeste cure probale eritritol kao zamjenu za secer? Nasla sam neke recepte za slastice bez UH al nemam iskustva s tim eritritolom
Ali sam danas narucila oz konzum.dostave steviju ali nike mi stigla 🙄
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ma kupit cu 1 pakiranje pa probati, blize se rodjendani pa ajd da napravim nesto slatko a da ne podize secer, ima dosta receptica na youtubu. Kokosovo ulje mi se cini fino a nema uh ni secera pa cu s njim zamjeniti maslac. Mozda mi se svidi pa nastavim i kasnije koristiti 😀
Steviju onu kao natren? Meni to uzasno gorko, u kavu bijelu kad stavim bas mi zagorca
Sortiraj odgovore
Najstariji