Drage cure, oprostite sto upadam ovako jer vidim da je najvise o receptima, ali zanima me da li je istina da ako si imao gestacijski u prvoj trudnoci da ces imati i u drugoj? ja u prvoj imala 8.3 nakon 2 sata na ogtt, i do kraja trudnoce nijednom vise toliko (isla u bolnicu na profile i sama doma mjerila). samo sam pazila sto jedem. sad sam opet trudna i brzo cu raditi ogtt pa me cisto zanima je li se moze desiti isto ili da bude sve ok. hvala unaprijed na odgovorima.
Sinjorinagusarica meni je ovo doduše prva trudnoća, koliko sam čitala svugdje se spominju predispozicije za gestacijski dijabetes kod žena koje su ga razvile u prvoj trudnoći. Pa sad koliko ja kužim velike su šanse, ali nisu 100%.
Danas sam zamalo pojela krempitu, al ono bas zamalo. Tako me zvalo samo samo sam o tome mislila. Ipak suzdrzala sam se. Bas mi tutnji u glavi kad je ispred mene nesto sto ne bi smila jest.
url=https://lilypie.com]
Stella svaka cast na karakteru😉 Ja sam doma zabranila da mi itko bude u vidnom polju i jede ono sto ja ne bi trebala 😄😂
Danas za rucak juhica, pašta šuta i rikula. Na pogled muza koji me sazaljivo gledao kolko malo tijesta sam si stavila, ohrabrila sam se malo i stavila da ne bude tako jadna porcija. I nema vise prekoracenja u suspektnim namirnicama. Guk nakon 1h 8,4, a nakon 2h 7,2
Sad za kaznu pijem limunadu😓😁
Da imat ces vrlo vjerovatno i u drugoj. Ja ga imam u sve tri.
Dakleeee ja sam danas pojelaaaaa svastaaa .bili kod rodbine na rostilju i kolacima. Znaci nazderala sam se kolaca i svega i nakon 2 sata 6.3 na jednom aparaticu a 5.8 na drugom. U svakom slucaju ja zadovoljna. I sad mi nije jasno kako mi je od kifle jednom secer bio 9 a sad od prezderavanja nista.... ne kuzim vise niš. Iduci tj pokusaj br 2 nošenja profila na Vv.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Thinkpink zna se tako dogodit jer pasta suta je cijela iz domene kruh i zamjene. Dakle i manistra i grah pa si vjv malo pretjerala u jedinicima. Iako po mom iskustvu ne treba vjv aparaticima. Jucer sam slucajno mjerila 2 puta jer mi je prokrvarila rana, a vrijednosti oko 6. Ako oduzmem ono sto moj krade trebalo bi bit ok.
Ma znam da sam malo pretjerala s jedinicima, i to me muz nije morao nagovarat, samo me sazaljivo pogledao i jos kad je glad jaca...priznajem da sam zgrijesila 😁😁😁 Al budem probala bas tocno po jedinicama pa provjerit...
Sutra moram na rebro na vadenje krvi, između ostalog i guk, pa cu odmah poslje izvadit si u autu da vidim koliko varira cca...bas me zanima...🤔
Thinpink jesi ti ono pisala da si ko vojnik disciplinirana 😋 Ma sve je to ok, problem je u aparaticu. Malo doda i gotovo. Ja zadnjih dana ne mogu izdrzat 3 sata izmedju obroka. I to nikako.
Thinpink jesi ti ono pisala da si ko vojnik disciplinirana 😋 Ma sve je to ok, problem je u aparaticu. Malo doda i gotovo. Ja zadnjih dana ne mogu izdrzat 3 sata izmedju obroka. I to nikako.
Jesam😂😂😂
Al sam pregladnila dok je muz donio rucak od moje mame, i jos me on na grijeh naveo i ohrabrivao kao nece mi ništa biti od kojeg zalogaja vise...cim sam izmjerila, rekla sam mu da sutra budem po svom i po skolski, i nedam se vise navuci na tanak led dok sam gladna😁 a on se jadan osjećao poslje krivim😔
Jos cu dati šansu pašti od slanutka, jer mi ni integralna ne odgovara. Nakon obroka 1h-6.7; 2h-6,8 a bas sam danas vagala i stavila sam tocno jedinica🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji