Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    20. Studeni 2019. 08:05

Ja se sutra po drugi put pokusavam pikati. Nadam se da cu uspjeti. Ako ne , trazim profile u bolnici .

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    20. Studeni 2019. 09:32

Evo vratila se s pregleda. Beba dobro, dosla do 3 kg. Otvorena sam 1 prst sto je isto ok nalaz za ovaj tjedan. Doktor kaze da dobro kontroliram secer, a i na vagi sam u zadnja 2 miseca ista. Jos su mi ostali 1 profili u bolnici :) za 2 tjedna ako ih docekam :)

url=https://lilypie.com]

Nasty
    20. Studeni 2019. 10:16

Pozdrav cure, Stelle123 super je kod tebe sve školski👍😊 I ja jučer bila na pregledu a malac ima 3kg..Kaže dr. noge u terminu🤣 Nije zbog šećera nego genetike, muž mi je preko 1,90..
    Inače sam ostala bez trakica, mamicu im..pa ne mjerim šećer zadnjih dana.. moram kupit nove! 
    Smršavila sam 1kg od ponedjeljka ili sam imala višak tekućine.. A mali dobio 200g.
    Jel vas bole prepone? Meni koma zadnjih dana.. 

Nasty
    20. Studeni 2019. 10:23

Sretno s pikanjem Točkice! Vi svašta lijepo jedete, ja baš nemam volje nešto u zadnje vrijeme eksperimentirati.. Uhvatila me faza onih malih kupusića. Svaki dan malo skuham umjesto salate i začinim maslinovim uljem. Mogla bi danas probat kaul sa sirom.. 

• Stelle123
    20. Studeni 2019. 10:39

Nasty ja se skroz dobro osjecam zadnjih dana 😁 za razliku od cijelog perioda prije. Nadam se da cu izdrzat jos ovaj vikend, cekam sunce da sve ovo sto mi je ostalo operem. Ja ni ne mjerim radi nepouzdanog aparata, samo tu i tamo kad bas pretjeram. Al eto potrosit cu sto mi je ostalo do termina.

Nasty
    20. Studeni 2019. 11:23

Stelle zašto misliš da ćeš ranije? Do termina imaš još 20tak dana.. Jeli ti rekao dr. da bi mogla ranije?
    Meni je moj rekao da sigurno neću narednih dana..  Zatvorena, a cerviks smekšan. 
    Ja sam oprala i osužila zadnju robicu.. Satralo me ovo vrime sa sušenjem jer još nemam sušilicu.. Sad još zadnja tura peglanja, slaganja i ćaos.. 
    Još se mislim dali da kupim trakice jer i moj aparat luduje, a vidit ću.. Možda pričekam do idućeg profila pa kupim nakon ako bude trebalo.. 

Točkica37
    20. Studeni 2019. 11:33

Ja sam prava svinja postala. Pojela griz ujutro saad keks s ckkoladom a sutra pikanjeeèe.prava sam.kraljica. sad bi palacinku sa petit keksima i bijelom.linoladlm....ajme kad bi se to smjelo.umjesto ogtt testa 🤪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    20. Studeni 2019. 11:39

Ajme palacinke ;) A i ja strusila jedan red No guilt, kao medjuobrok. Opet pretjerujem. Smanjila voce, a uvela ovo. Ocito me neuroza pocinje prati. Interesantno je da cim nesto ubacim odma se mali javi, pa ne moze momentalno dobit energiju🤔

Nasty
    20. Studeni 2019. 11:49

Točkica37

Ja sam prava svinja postala. Pojela griz ujutro saad keks s ckkoladom a sutra pikanjeeèe.prava sam.kraljica. sad bi palacinku sa petit keksima i bijelom.linoladlm….ajme kad bi se to smjelo.umjesto ogtt testa 🤪

🤣🤣🤣🤣 Koja si ti kraljica.. I ja bi palačinke s keksima i bijelom liniladom, može i nutella, nećemo se sad bahatit🤦‍♀️ ajme bože sad kad ovo čitam jedva čekam da rodim..
    Jel tebi griz diže šećer? 
    Ja ga nisam jela do sada jer mi je čudno nezaslađen bez puno čokse🤦‍♀️, a možda bi mogla probat sa tamnom čokoladom.. 

Točkica37
    20. Studeni 2019. 12:06

Da s tamnom sam ga jela. Nije bio sladak al ajd ... i nije mi digao secer... moram onu steviju negdje kupiti.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.