Evo nisam se bas proslavila. Nakon nesto manje od dva sata secer je 6.5. Ali ovaj put nisam koristila nista sta spusta secer nit pila limunadu
Znaci kad se radi ogtt onda nije pozeljno stavljati limun u tu tekucinu? 🤔 Ja pitala u domu zdravlja di idem sutra raditi i rekli da moze, kao nek ponesem, a onda opet cujem od drugih cura da nebi smjelo jer limun spusta secer, znaci mogli bi biti lazno dobri nalazi.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta limun ne znam zasto su ti rekli da smijes po pravilu ako zelis tocan nalaz ne bi smjela jer limun moze snizit secer. Meni osobno bas lijepo spusta kd pojedem nesto sto ne smijem
Rekli su ti jer ne moze svak popit tu tekucinu u izvornom obliku. Mislim da na toliku kolicinu secera tu limun nema nekog utjecaja. Neki dan sam saznala da bi limunadu trebalo pit na slamku jer uzasno unistava zubnu caklinu.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, mi smo se jučer sretno izukli iz bolnice, GUK je bio uredan, od 4,8 pa do 5,7 naviša izmjerena nakon večere, inaće se sve vrtilo oko 5, 1 ili 5,3. čak bez limunade ovaj put i nisam gladovala uopće. Čak sam i međuobroke jela što sam ponjela od kuće, jabuku, zobene kekse i red čokse od stevie. Ostali pregledi su bili uredni, morali smo ponoviti ctg jer su nam malo skakali otkucaji, ali iza toga ponovljeno sve školski. Malac je procjenjen na 2,8kg.. Iduća hospitalizacija za tri tjedna.
Cure sretno s profilima, Točkice i Piba držim fige da vas ne vraćaju više zbog grušanja, pa bemu niste vi medicinske sestre, baš su bezobrazni! Super da vam može sestra doć pomoć to odraditi, ali fakat mi nema smisla da vas ne mogu jedan dan hospitalizirati a očekuju da donosite do kraja. Omerta sretno na profilu, ako možeš izbjegni limun. Meni on ipak snizi šećer. Hrabrice sretno sa dijetom. Svima nam je teško pala kad smo krenule, ali brzo se navikneš.
Bravo Nasty tebi profili sve bolji. Dobro da si jucer izasla jer danas je potop oko bolnice. Draza mi je bura.
url=https://lilypie.com]
Ja isla opet pokusati sa zobenom kasom chiama kocka crne cokse i pola jabuke. Javim za 2 sata
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam preuzela svoje nalaze, koji su 3. Put za redom uredni - 3.6, 4.4, 4.5, 4.6
Ne moram više raditi profile, već samo ponoviti OGTT 2 mjeseca iza poroda.
Stvarno sam presretna da se ne moram više pikati. Naravno do kraja trudnoće trebam i dalje paziti na prehranu.
Bravo piba 💪💪💪💪 kak si uspjela na.kraju da se ne zgrusa ?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bravo piba 💪💪💪💪 kak si uspjela na.kraju da se ne zgrusa ?
Pisala sam jučer da sam placala svaki put terensku sestru da mi dolazi vaditi krv jer prvi put kad sam donijela su sve 4 bile zgrusane.
Sortiraj odgovore
Najstariji