Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    06. Studeni 2019. 16:03

thinkpink1

Stelle odlicno za nalaz. Kakav aparatic imas? Pitaj boga kak i kad oni to bazdare… Kad bolje pogledas, bolje da pokazuje vise nego da daje lazno niske rezultate. Ovako je super kontroliran☺️
    Ja sam jutros sa strahom mjerila secer, em sam bila nenaspavana em potresena zbog nase Lose. Meni danas na meniju kelj varivo s krumpirom i mesekom😋

Ma imam 2 sto je najgore. Jedan mi je otac dobio od svoje doktorice,.a drugi preko neta iz Kine narucila. I jedan i drugi su rastimani ☹

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    06. Studeni 2019. 16:36

Stelle123

Jedino imam ketona u urinu. Doktor kaze da je od pregladnjivanja, a ja mislim da bi moglo bit od lchf. Vadila sam urin kad sam bila ful sita. Ima ko iskustva s time?

Meni su se jednom pojavili ketoni u urinu kad nisam bila trudna u ordinaciji opce prakse, odnosno bas sam ih tad uhvatila, a vjerojatno nije bilo prvi puta. I veli mi dr.da sam sigurno gladna, a ja bas nisam stvarno stigla jesti. Tako da je to bio uzrok. Bas samo se malo o tome raspricali i kaže da se moze pojaviti kod gladovanja, povracanja, pojacanog unosa proteina uz malo ili vrlo malo (gotovo nista UH). Postoje naravno i ozbiljnije dijagnoze, al necemo o njima...jer tebi je uzrok nacin ishrane, kao sto si i sama rekla😊

Nasty
    06. Studeni 2019. 16:46

Ajme ferero bi ja.. Al zadovoljit ću se s mangom.. A Stelle to ti je od prehrane, malo podebljaj zdrave uh.. Profil ti je idealan, meni je sve bilo 5,0 i iznad 5 samo mi je nešto prije večere bilo 4,8  a nakon doručka mi je bio i 6,1 pa mi isto kažu da je sve ok i pozvali me za 4tj..

Točkica37
    06. Studeni 2019. 16:50

Meni su bili jer sam stalno gladna bila.tak su mi rekli u bolnici.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    06. Studeni 2019. 20:30

Zaboravila sam prijaviti da je i meni prolupao aparatić.. Danas sam za ručak pojela grah, komadić kranjske kobasice i salatu od krastavaca, nakon 2h mi aparatić mjeri šećer 8! Mene afanalo, al sam se sjetila stelleinog aparatića i odmah sam promijenila trakicu i izmjerila ponovo kad ono 5,8. Pa sad se ti pouzdaj u aparatiće. Neću više ni mjeriti nego ujutro i navečer. 

Grizli
    07. Studeni 2019. 07:43

Ocito ova juzina smeta i aparaticima. Dakle sinoc pojela zadnji obrok u 8h mjerila jutros u 5.30h secer 6.1, a cini mi se nemoguce jer sam jela krastavce i posni sir. Al mi odmah bilo sumnjivo pa probala drugu trakicu 5.0 onda sam namjerno pojela slatki obican kroasan sa cokoladom i bijelu kavu. Sat vremena nakon 5.1, i evo sada 4.5. S time da sam nakon 1h 3 put mjerila i dosli rezultati 5.1, 5.2 i 5.1 - 2 put mjereno iz iste kapljice krvi, a trakice razlicita pakiranja i jednom iz druge kapljice, pakiranje isto kao prvo. Dakle ili aparat ne valja ili moje tijelo bez secera ima veci secer nego kad jedem secer. Ne znam spremam aparatic u ladicu i ne nerviram se vise jer imam osjecaj da kad aparatic stoji prvo mjerenje bude visoko, a svako slijedece nize znaci ako se koristi svakih 2-3h pokaze nizu vrijednost, a ako je pauza izmedju mjerenja pol dana ili vise prvo bude neka ogromna i nakon toga niza dosta. I sad kako da ja budem sigurna da je meni to ok da nakon kroasana ja imam secer samo 5.1 to mi isto nemoguce. 

Točkica37
    07. Studeni 2019. 07:54

Cure kaj da jedem danas imam proljev i povracanje? Pojela sad 2 dvopeka

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    07. Studeni 2019. 07:55

Trebala se danas pikati ali ovakva nema smisla pa cu iduci tjedan

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Stelle123
    07. Studeni 2019. 09:38

Ma aparati su sranje. Zbog njih sam pothranjena🤣🤣🤣 Necu vise mjerit osim u iznimnim situacijama kad stvarno nesto novo ili van pravila pojedem. Drzat cu se plana prehrane, mozda cak sad malo i pojacam ipak treba snage ovo zadnje vrime. Triba samo pratiti ove popratne bolesti koje se mogu pojaviti od vaginalnih, mokracnih do visokog tlaka i oticanja. Zasad sam ok s time.

url=https://lilypie.com]

Nasty
    07. Studeni 2019. 10:36

Tako ću i ja, dosta mi je više aparatića.. 
    Točkice nadam se da si malo bolje.. Možeš napravit neku juhicu od piletine i rižu integralnu kuhanu i tu piletinu iz juhe.. Da, nema smisla da mjeriš šećer takva.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.