Koji đem ili pekmez mozemo? Domaci od marelice vise nemam, sve smo pojeli...koji vi kupujete?
Ja sam kupila neki od visnje bez secera za dijabeticare.
url=https://lilypie.com]
Ja u konzumu šljiva sa stevijom.jako funa i ne dize secer
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mene zadnja tri dana pere takva kriza da je to strasno. Evo jucer sam prvi put u mjesec dana jela bijelo brasno i pojela sam 4 merci cokoladice. I opcenito zadnja tri dana vise jedem. Rekla sam si od sutra opet rigorozno. Jer jednom kad krene nizbrdo tesko se vratiti na pravi put
Je slažem se, jednom kad se krene nizbrdo teško se vraćat.. A moramo što možemo.. Ja se pridržavam namirnica, ali s količinama variram i raspored jedenja mi nije svaki dan u isto vrijeme.. Jela sam marmeladu za diabetičare iz bio&bio također, a ovaj đem od šljiva sa steviom nisam probala. Mogla bi:)
Stelle123 pa to je školska težina, super! Meni je moj malac sa 29+4 bio 1,8kg pa se malo brinem da je već pozamašno velik nako 4 tjedna. Nemam pojma zašto idem opet vadit, bila skroz na početku trudnoće, rekli su mi da dođem oko 35tt.. Na kopiranoj uputnici piše da se traži Kg, Rh, HBsAg, TPHA, a na nalazima sam A pozitivna i Anti-TP neg i HBsAg neg.
Nije me slala na profile jer mi nije jako povisen. Drugo mjerenje mi je 10.2 a tolerira se do 10. Pa mi je samo rekla da pripazim sa prehranom. I na pocetku trudnoce na krvnoj slici je bio 5.2 al na ogttu je bio ok 4.7
Evo cure da se javim brzinski izmedju hranjenja.
01.11 rodila sam tocno na termin, apgar 10/10, bebi secer uredan.
Pazila sam u trudnoci koliko sam mogla, pocastila se koji put zabranjenom namirnicom i evo stigla ziva i zdrava bebica 3400 gr.
U prvoj trudnoci nisam imala gestacijski a beba bila preko 4000 gr tako da nije nuzno da beba bude veca.
Ne nagovaram vas da zgrijesite 🤣🤣 al ono, koji put gricnite omiljenu cokoladu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji