Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    08. Studeni 2019. 20:21

Luce cestitam i drago mi je da ste dobra. Lijepa tezina bebice! Uzivajte! I sretno! 
    Ja upravo dosla sa rucka službenog koji je trajao 4.30h necu ni gledat aparatic jer ce polazat secer 18 i bez da ga mjerim. Katastrofa! Idem se natopit limunadom. Morat cu i ja od sutra stegnut se. 

Točkica37
    08. Studeni 2019. 20:25

Luca cestitkeeeee 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    08. Studeni 2019. 20:33

Luce cestitam!!!
    Grizli natopit se limunadom😂😂😂
    Hvala curke za prijedloge za đemove!🥰

Nasty
    09. Studeni 2019. 02:10

Čestitam Luce! Uživaj sa bebicom:) 

• Stelle123
    09. Studeni 2019. 08:35

Nasty pa nije bas malo smo veci na 75 percentili. Ovim tempom bit cemo oko 4 kg. Ali svi smo u obitelji bili. Zadnji put s 30 tj. smo bili 1.9 tako da dobivamo oko 250 gr. tjedno. No, dobro bitno da kvalitetno dobiva nego od secera. 
    Luce, jel djetetu vise puta mjere secer ili kako? Ima li jos kakva kontrola?
    Mislim da cu jutros napravit ovaj recept od jucer.

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    09. Studeni 2019. 08:37

I ja sam u silaznoj putanji jer sam uvela medjuobroke izmedju medjuobroka🤣🤣🤣 Ajde bar sam sinoc vecerala salatu slanuk-mozzarela.

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    09. Studeni 2019. 08:59

Sta cete za rucak?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    09. Studeni 2019. 10:34

Kak mi krenulo danas, necu nis ni jest😂😂😂
    Znaci jucer profili skolski nakon obroka, guk nataste 4,4 i sad nakon dorucka sok i nevjerica. 
    1h nakon dorucka 9,7 i 2h nakon dorucka 7,5
    Reko da probam taj neki corn flakes bez ikakvih dodatnih šecera. Mislim si kakav bi bio sa obicnim🤪🙈🤦🏻‍♀️😂

Nasty
    09. Studeni 2019. 11:44

Nemam pojma još što bi za ručak, kasnije smo se probudili, pa ćemo kasnije i ručat.. Moj doručak opet isto zobena kaša u jogurtu, malo lanenih i chia, malo cimeta.. E i malo dodam posnog sira.. Koji bučkuriš, al čak nije loše. 
    Stelle mislila sam da je manji tjedni prirast, odnosno ne znam kakav će bit moj.. Vidit ćemo. 

Nasty
    09. Studeni 2019. 11:47

Thinkpink jel ti pao šećer? Mislim da je do kukuruza.. ako su pahuljice corn. Meni spusti limunada i kretanje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.