Tockice mozda je meni problem sto ja zadnji obrok jedem bas kasno iza 22h, a nataste najcesce bude oko 6h.to je taman tih 8h. Voce ako pojedem secer me puca, jedino kad jogurt ili salicu mlijeka onda bude ok, al opet onda idem tokom noci 5 puta na wc, a ako jedem nesto suho ili voce 2 puta samo. Boze kako je to komplicirano bas moram odvagnut svaku vecer a ponekad mi teako padne jer sa firmom budemo na vecerama do 21-22 h i htio ne htio pojede se svega iako pazim da ne jedem podizace, da manje jedem, al valjda utjece i to sto prakticki 2-3h stalno nesto grickam a ne mogu sad sjediti tamo i vodu piti dok oni jedu ispast cu nepristojna. Sad sam bas za petak veceru prebacila za rucak da idemo rekla da imam navecer obaveze pa da ne mogu. Ubiju me te kasne vecere.
Nego ima koja ideju neki recept sa bundevom a da nije ubojica. Iako kad god sam ju jela efekt je bio kao i kad jedem krumpir. Al ne znam koju kombinaciju da stavim pa da mi sako ona digne secer. Dobila bundeva hrpu, obozavam ih svakako, a sad vise ne znam sto a njima.
Nasty primjetila sma da i meni od smrznutog sumskog skoci secer. Bit ce da ga dodaju ili ne znam sto, al dok sam tokom ljeta jela svjeze maline i kupine nije uopce skako mi. Tako da sam ja sve to smrznuto full izbacila. Meni ok bude od manga. Iako je jako sladak stavim si nekih 100 gr porciju, zasladi me full, al mi secer ok nakon njega. Cak razmisljam da probam u zobene ga ubaciti.
Evo me doma. Rezultati su mi ok. Konacno mogu odahnit jer je moj aparatic u banani pa mi ocito pokazuje 20% vise vrijednosti. Naime, jucer sam na istu kapljicu mjerila i s njihovim i sa svojim i odstupanje je bilo ogromno. Npr. nakon dorucka njihov 4.7 moj 5.8., nakon vecere njihov 5.8 moj 7.2. Vidit cu jos nalaz krvi pa cu tocno pogledat odstupanja moj njihov jer je sve bilo u isto vrijeme. Sad mi je bar lakse. Inace, dr. mi je rekao da dobro to kontroliran i da nema potrebe da dolazim jos 4 tjedna. Sto je super, tj. samo jos jednom do termina. Beba je na 75 percentili, 2600 sto im je isto ok. Znaci profili, 4.8, 3.6., 4.7, 4.7. 5.8. 4.7. 4.1. 4.1. Jedino, iza vecere je bilo malo vise ali sam jela puru i snicel u saftu + jabuku.
url=https://lilypie.com]
Grizli mislim da je i kod mene problem što kasno večeram.. Ako večeram ranije bude mi niži šećer. Mango nisam probala uopće otkad sam na GD, baš bi mogla.. A u zaleđeno šumsko voće je zbilja moguće da ubacuju šećer jer i meni od sirovog bude ok..
Točkice za šipak da ima nizak GI, moguće ali ga više ne jedem.. ni šumsko voće zaleđeno, ni kukuruz.
Sretno na profilima, javi kako ide..
Stelle odlicno za nalaz. Kakav aparatic imas? Pitaj boga kak i kad oni to bazdare... Kad bolje pogledas, bolje da pokazuje vise nego da daje lazno niske rezultate. Ovako je super kontroliran☺️
Ja sam jutros sa strahom mjerila secer, em sam bila nenaspavana em potresena zbog nase Lose. Meni danas na meniju kelj varivo s krumpirom i mesekom😋
Evo me doma. Rezultati su mi ok. Konacno mogu odahnit jer je moj aparatic u banani pa mi ocito pokazuje 20% vise vrijednosti. Naime, jucer sam na istu kapljicu mjerila i s njihovim i sa svojim i odstupanje je bilo ogromno. Npr. nakon dorucka njihov 4.7 moj 5.8., nakon vecere njihov 5.8 moj 7.2. Vidit cu jos nalaz krvi pa cu tocno pogledat odstupanja moj njihov jer je sve bilo u isto vrijeme. Sad mi je bar lakse. Inace, dr. mi je rekao da dobro to kontroliran i da nema potrebe da dolazim jos 4 tjedna. Sto je super, tj. samo jos jednom do termina. Beba je na 75 percentili, 2600 sto im je isto ok. Znaci profili, 4.8, 3.6., 4.7, 4.7. 5.8. 4.7. 4.1. 4.1. Jedino, iza vecere je bilo malo vise ali sam jela puru i snicel u saftu + jabuku.
Stelle super je to, odlično!
Je zato danas slavim :) pa se ubila u ljesnjacima zamisljajuci da jedem Ferrero Roche.
Stella meni taj tvoj profil izgleda bas ok. A vidis kako te zezne aparatic. Bas da se uspanici covjek.
Nasty ja bas volim mango pa sam neki dan isla riskirat i pozitivno se iznenadila s njime.
Jedino imam ketona u urinu. Doktor kaze da je od pregladnjivanja, a ja mislim da bi moglo bit od lchf. Vadila sam urin kad sam bila ful sita. Ima ko iskustva s time?
Sortiraj odgovore
Najstariji