Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    01. Studeni 2019. 20:43

Stelle123

Integralna tjestenina. Jos sam umjesto 120 grama izvadila si 90. Napravila limunadu i kupus s octom, ali nije pomoglo. Jedino dobro je sto nakon toga nisam vise gladna 3-4 sata.

Jesi probala s tjesteninom od slanutka? Mozda ce ti vise odgovarat...

Točkica37
    01. Studeni 2019. 20:59

Gdje kupis to?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• thinkpink1
    01. Studeni 2019. 21:26

Točkica37

Gdje kupis to?

U DM-u

• Stelle123
    02. Studeni 2019. 02:08

Luce35, ako ovo vidis cestitam. Koliko vidim nisi bar prosla patnju indukcije. Nego, javi nam ako ti kazu stogod za secer ili koje pretrage rade nakon poroda?

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    02. Studeni 2019. 06:58

Nakon 2 mj ogtt se ponavlja stelle.
    Kaj je lucka rodila??? Idem škicat sad
    Ja dpruckovala palacinku sa demom od stevije pa javim rezz za 2 sata 💪

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    02. Studeni 2019. 07:50

Ja jutros na zobenoj kasi sa cimetom i kakaom. 🙄 Ja ne znam zasto meni ta zobena s cim god napravila je tako bezlicno jelo, al dobro preživjeti cu. Jedem nju i zamisljam da jedem cokolesnik. 🤭 
    Luce rodila? Jeeeej ceatitke ako bude gledala forum! 

• Stelle123
    02. Studeni 2019. 07:56

Je vidila sam na jesenskim bebama. Tocno na termin. Tockice obzirom da dijabetes moze utjecati na promjene na posteljici, rade li PHD i sl.? Sto.s prehranom?

• Stelle123
    02. Studeni 2019. 07:59

Grizli

Ja jutros na zobenoj kasi sa cimetom i kakaom. 🙄 Ja ne znam zasto meni ta zobena s cim god napravila je tako bezlicno jelo, al dobro preživjeti cu. Jedem nju i zamisljam da jedem cokolesnik. 🤭

Potpisujem. Sto god stavila i dalje je bezlicno. Cak sam i odustala od toga i sad vise prakticiram smoothie i jaja ili dvopek i sunka/neki light sir. Samo to jedem :(

02. Studeni 2019. 08:22

Grizli

Ja obicno bananu unutra stavim ili naribam jabuku i dodam cimet. No uvijek sam tipa 1h iza zobene kaše ponovno gladna, kao da me uopce ne zasiti. Isto mi se događa ako jedem npr. varivo od leće.

Točkica37
    02. Studeni 2019. 08:29

Stavite komadice crne čokse.
    Stelle.nemam pojma o cem pricas, prvi glas. Nama samo zadnji put rekla na VV da nakon 2 ili 3 mj ponovit ogtt i da cim pisteljica izade mozemo normalno jesti. Iako ja cu morat pazit jako i dalje, ne ovako striktno naravno ali stil prehrane svakako pribliziti ovome jer mi inace na taste bude oko 6 tak da cu morat pazit.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.