Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Becks
    30. Ožujak 2015. 16:31

Ja sam isto tako imala OGTT sve ispod granice, ali onak blizu ispod, pa me poslali na VV, tamo sve 4.1-4-4 vrijednosti u dnevnom profilu i sad se ja kao moram kontrolirati kod njih i donositi uzorke i sve. Pitam se koji je njima vrag? Ne trebam napomenuti da onaj dan kad sam radila taj dnevni profil kad mi je ispadalo oko 4 vrijednosti GUK sam jela posve normalno, jer sam htjela baš testirati kakav će mi biti nalaz. Što mi se više bliži termin (sad sam 34 puna tjedna), to mi više dođe da se odmetnem u šumu i tamo rodim...

• Becks
    31. Ožujak 2015. 11:19

Pa kužite, u tome i jest problem - ne želim ići na inducirani zato jer netko ne zna čitati obične arapske brojke!!!

Tita 13
    31. Ožujak 2015. 14:24

ma meni se pari ko da je njima, iz pitaj boga kojeg razloga, u interesu inducirat porod tako da to iskustvo bude šta veća patnja, da bude šta traumatičnije i da se ne ostavi niti milimetar mogućnosti da to u neku ruku bude i lipo iskustvo. ma katastrofa mi je to! mene tek čeka ogtt za koji tjedan, ali na početku je bio 5,4 tako sam već stresirana

Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami stvorite

Bublica123
    31. Ožujak 2015. 14:41

ma nikakav inducirani porod...samo nek me fino naruče da ih mogu otkantat...ne pada mi na pamet da im dozvolim, pa nek mi stave soli na rep...cetiri puta radila profile i secer najveći 4,7...jesam prvorotkinja i strah me al s ovim me nece j....

• antonija2
    01. Travanj 2015. 09:51

Ma ti mozes odbit inducirani al ce te svi oni grdo gledat i rec ti sve ruzno kaj se moze dogodit, tj. prestrasit te pa ce te vjerojatno uspjet razuvjerit. Ni ja osobno nisam bas za inducirani, al opet, prijateljici je to bio najlaksi porod, skoro da nije ni znala da je rodila!

kiki2906
    01. Travanj 2015. 12:11

Pozz..cure koje ste išle na vuk vrhovac koja je procedura??dns mi stigo ogtt i nalaz je ovak...
    Glukoza 0h je 4.56...1 h je 6.36 i 2 h je 8.65...jel to mene doktor zaje ili???

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.