Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    26. Siječanj 2016. 01:14

Meri31 meni se dogodilo isto što i tebi - prvi nalaz 5.1, a ogtt u redu do kraja trudnoće. Ja ti nisam taj prvi puta znala da natašte znači ne jesti 24 sata prije vađenja krvi, nego sam mislila da ne smijem jesti u jutro. Zato mi je i ispalo 5.1 jer sam se oko 10 navečer najela sarme. Rekla sam to doktorici i ona je sama rekla da je zbog toga bio tako visoki rezultat i nisu me više gnjavili.

Majadila
    26. Siječanj 2016. 14:59

Ma natašte ne znači 24 sata ne jesti, nego to jutro prije pretrage i eventualno da večera bude najkasnije u 20h.

Mary36
    26. Siječanj 2016. 15:36

Majadila

Ma natašte ne znači 24 sata ne jesti, nego to jutro prije pretrage i eventualno da večera bude najkasnije u 20h.

Joj, krivo sam napisala...ne 24 h nego 12 h mora proći . Znači ako je pikanje već u 7 u jutro onda ne od 19h.

Majadila
    26. Siječanj 2016. 21:58

To vec da. Ko je lud trudnicu ostavit 24 sata bez hrane, pa vrata bi pregrizla.  

Mary36
    26. Siječanj 2016. 22:31

Majadila

To vec da. Ko je lud trudnicu ostavit 24 sata bez hrane, pa vrata bi pregrizla. 

Da istina , ja sam jedva ovih 12h izdržala, ha, ha!

Mary36
    26. Siječanj 2016. 22:40

Baš sam smiješna...koliko sam bila smušena u trudnoći, sad sam još gora neispavana s bebom po cijele dane. Svašta bubnem i ostanem živa!

mimica24
    22. Veljača 2016. 18:17

Podižem temu,ima li "problematičnih" trudnica? Meni je na prvoj kontroli glukoze u sklopu krvne slike bilo 5.2 pa sam poslana za 2 tjedna ponovno i sad je 5.0 i pazim na papicu. Gin. je na 5.2 digla frku,dok je druga gin mojoj prijateljici na 5.7 rekla da je to sve u redu.Ko bi ih znao,od dr. do dr.,svatko nešto svoje tupi.

• Jele83
    13. Listopad 2016. 14:59

Ja sam sad od ginekologice, drugo vadenje mi je poviseno 10.6, prvo i zaxnje ok i gestacijski dijabetis. Dobila uputnicu za vrh vukovac da mi daju upute za dijetu i do kraja trudnoce jednom mjesecno moram kontrolirat secer....E sad dal cu to sama morat pikat se doma ili do i kod njih jednom mjesecno da mi oni vade???ako tko zna? Pliz!

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

• novamama2
    20. Listopad 2016. 12:13

Je li netko skoro bio na Vuk Vrhovcu za guk profil?
    Naime, ja sam uvjerena bila da su me naručili za donošenje uzoraka za sutra (i od jutros vadim krv) i slučajno pogledam sad i vidim da sam za danas naručena Jel zna netko jel rade probleme oko toga da
    sutra donesem?

U prethodnoj trudnoći kad sam išla nije bilo naručivanja nego se dođe samo. Sad mi sve rigorozno djeluje.

bigica
    20. Listopad 2016. 12:38

novamama2

Je li netko skoro bio na Vuk Vrhovcu za guk profil?
    Naime, ja sam uvjerena bila da su me naručili za donošenje uzoraka za sutra (i od jutros vadim krv) i slučajno pogledam sad i vidim da sam za danas naručena Jel zna netko jel rade probleme oko toga da
    sutra donesem?

U prethodnoj trudnoći kad sam išla nije bilo naručivanja nego se dođe samo. Sad mi sve rigorozno djeluje.

Ja sam bila prije jedno dva tjedna. Mislim da ti nece raditi probleme. Kazes da si pobrkala datume i to je to. Samo je bitno da doneses do 10h. Sretno! 

Misica je stigla 17.10. 2014. :)
    Frajer je stigao 30.12. 2016. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani