Gestacijski dijabetes

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    26. Siječanj 2016. 01:14

Meri31 meni se dogodilo isto što i tebi - prvi nalaz 5.1, a ogtt u redu do kraja trudnoće. Ja ti nisam taj prvi puta znala da natašte znači ne jesti 24 sata prije vađenja krvi, nego sam mislila da ne smijem jesti u jutro. Zato mi je i ispalo 5.1 jer sam se oko 10 navečer najela sarme. Rekla sam to doktorici i ona je sama rekla da je zbog toga bio tako visoki rezultat i nisu me više gnjavili.

Majadila
    26. Siječanj 2016. 14:59

Ma natašte ne znači 24 sata ne jesti, nego to jutro prije pretrage i eventualno da večera bude najkasnije u 20h.

Majadila
    26. Siječanj 2016. 21:58

To vec da. Ko je lud trudnicu ostavit 24 sata bez hrane, pa vrata bi pregrizla.  

Mary36
    26. Siječanj 2016. 22:40

Baš sam smiješna...koliko sam bila smušena u trudnoći, sad sam još gora neispavana s bebom po cijele dane. Svašta bubnem i ostanem živa!

mimica24
    22. Veljača 2016. 18:17

Podižem temu,ima li "problematičnih" trudnica? Meni je na prvoj kontroli glukoze u sklopu krvne slike bilo 5.2 pa sam poslana za 2 tjedna ponovno i sad je 5.0 i pazim na papicu. Gin. je na 5.2 digla frku,dok je druga gin mojoj prijateljici na 5.7 rekla da je to sve u redu.Ko bi ih znao,od dr. do dr.,svatko nešto svoje tupi.

• Jele83
    13. Listopad 2016. 14:59

Ja sam sad od ginekologice, drugo vadenje mi je poviseno 10.6, prvo i zaxnje ok i gestacijski dijabetis. Dobila uputnicu za vrh vukovac da mi daju upute za dijetu i do kraja trudnoce jednom mjesecno moram kontrolirat secer....E sad dal cu to sama morat pikat se doma ili do i kod njih jednom mjesecno da mi oni vade???ako tko zna? Pliz!

👸37g.,sve ok.
    AMH 12.5
    01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
    01/2019 biokemijska trudnoća
    11/2019 krećemo vadit nalaze.......
    🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
    11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
    25.11.punkcija
    28.11 transfer 2 embrija
    14dnt beta 1275
    16dnt beta 2675
    Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
    Sljedeći 05.01😉💝💝

• novamama2
    20. Listopad 2016. 12:13

Je li netko skoro bio na Vuk Vrhovcu za guk profil?
    Naime, ja sam uvjerena bila da su me naručili za donošenje uzoraka za sutra (i od jutros vadim krv) i slučajno pogledam sad i vidim da sam za danas naručena Jel zna netko jel rade probleme oko toga da
    sutra donesem?

U prethodnoj trudnoći kad sam išla nije bilo naručivanja nego se dođe samo. Sad mi sve rigorozno djeluje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.