ne trebas me postivat..osjecam se staro..
pa zar imas cikluse svakih 10 dana??
meni stvarnpo nista nije jasno.. sto znaci za cesto mokrenje bilo je i toga?? ako nocu ides mokrit bar 5 puta ili vise onda mozes sumnjet na trudnocu,premda velim da je rano.. jel imas kakve bolove u trbuhu?? poput menstrualnih bolova?? ko da ces dobit menstruaciju??
Laura 21.08.2014 :-*
a zasto jednostavno ne otides na vadenje krvi pa da se rijesis muke?? ili nazovi svog ginekologa da ti objasni zasto ti je dao/dala duphaston i da ti objasni dal moze trudnoca bit u pitanju ili ne? ja ne znam tvoj zdravstveni karton da ti sad velim da jesi trudna ili nisi..
po tvojim simptomima nisi... i kako velis tek je 15 dana proslo od zavrsetka menstruacije,a mora proc bar 30 ukoliko su ti ciklusi redoviti..
ono sto bih ja napravila u ovom trenutku je da bi nazvala ginekologa i otisla na vadenje krvi.
imas li policisticne jajnike sto ti se menstruacija pobrkala?? ne znam puno o tebi pa ti ne mogu rec sad da trudna si,jer za mene po simptomima nisi.. to sto ti je jaje bilo cudno ne mora znacit bas nista jer je kod trudnoce bit u tomu da bi odmah isla povracat kad bi vidjela ili pomirisala jaje.. a sa druge strane ne moras uopce ni bit osjetljiva na hranu..
Laura 21.08.2014 :-*
Mi smo pola godine pokušavali, al nismo se ni pola prije toga pazili. Nije to samo tako.
Zamisliš i eto trudnoće. Puno se toga mora poklopiti. Ne dolaze djeca po narudžbi.
Sortiraj odgovore
Najstariji