ne trebas me postivat..osjecam se staro..
pa zar imas cikluse svakih 10 dana??
meni stvarnpo nista nije jasno.. sto znaci za cesto mokrenje bilo je i toga?? ako nocu ides mokrit bar 5 puta ili vise onda mozes sumnjet na trudnocu,premda velim da je rano.. jel imas kakve bolove u trbuhu?? poput menstrualnih bolova?? ko da ces dobit menstruaciju??
Laura 21.08.2014 :-*
a zasto jednostavno ne otides na vadenje krvi pa da se rijesis muke?? ili nazovi svog ginekologa da ti objasni zasto ti je dao/dala duphaston i da ti objasni dal moze trudnoca bit u pitanju ili ne? ja ne znam tvoj zdravstveni karton da ti sad velim da jesi trudna ili nisi..
po tvojim simptomima nisi... i kako velis tek je 15 dana proslo od zavrsetka menstruacije,a mora proc bar 30 ukoliko su ti ciklusi redoviti..
ono sto bih ja napravila u ovom trenutku je da bi nazvala ginekologa i otisla na vadenje krvi.
imas li policisticne jajnike sto ti se menstruacija pobrkala?? ne znam puno o tebi pa ti ne mogu rec sad da trudna si,jer za mene po simptomima nisi.. to sto ti je jaje bilo cudno ne mora znacit bas nista jer je kod trudnoce bit u tomu da bi odmah isla povracat kad bi vidjela ili pomirisala jaje.. a sa druge strane ne moras uopce ni bit osjetljiva na hranu..
Jel u redu napravit test 16.2 msm nekada u tom tjednu ako ne dobijem dotle i jel rano…
da sam ja na tvojem mjestu posto ti je menstruacija stala 12.01 pocekala bih najprije 12.02 i tada pila 5 dana po dvije tablete duphastona..ako nebi dobila menstruaciju u sljedecih 5-10 dana onda bih tek isla radit test.. ukoliko menstruaciju naravno ne dobijes prije toga..
A evo iducu srijedu idem do ginekologice i bas cu je pitat mogu li uopce imat djece jer se osjecam krivom za sve…
krivom za sto?? zasto nebi mogla imat djece??
neki ljudi rade na bebi godinama a ti ocekujes da ti se primi odmah prvi mjesec??
mi smo 5 mjeseci radili na bebi,a realno te nece ginekolog poslat na nikakve pretrage sve dokle ne budes radila na bebi godinu dana..
Mi pokusavamo ima vise od dvi godine pa jos nista.. sada smo pod svim mogucim pretragama i svasta nas jos ceka... ja uopce nez mogu li ostat trudna dok komplet sve pretrage ne napravimo i dok ne budemo sve nalaze imali tako rec crno na bijelo... tek onda cemo znat mogu li ostat... cak i ginekologica nezna... a salje me na prohodnost jajovoda pa nez kako ni sta je to... ima li iko iskustva u tome da mi moze rec dosta o tome i boli li ako je onda koliko....
Vesela
Mi pokusavamo ima vise od dvi godine pa jos nista.. sada smo pod svim mogucim pretragama i svasta nas jos ceka… ja uopce nez mogu li ostat trudna dok komplet sve pretrage ne napravimo i dok ne budemo sve nalaze imali tako rec crno na bijelo… tek onda cemo znat mogu li ostat… cak i ginekologica nezna… a salje me na prohodnost jajovoda pa nez kako ni sta je to… ima li iko iskustva u tome da mi moze rec dosta o tome i boli li ako je onda koliko….
cekaj malo...prvo napises da ides kod ginekologice i da ces je pitat mozes li uopce imat djece...a zatim napises da te salje po svim mogucim pretragama jer ne zna ni ona...
oprosti al jel ti to nas tu zaj****??????
Sortiraj odgovore
Najstariji