dakle..uz duphaston je moguce zatrudnit...
kao sto je vec objasnjeno simptomi su individualni pa je po njima tesko zakljucit dal se radi o trudnoci. ali ja bih rekla da trudnoca nije u pitanju jer u simptomima nisi navela cesto mokrenje,a vrlo cest simptom je i odbojnost na hranu ili neki miris.. meni naprimjer hrana nije smetala..al muzev parfem kojeg sam do tad obozavala nisam mogla ni pomirisat..odmah sam zavrsila zagrljena sa skoljkom..
mislim da je za test prerano jer se on obicno radi tek nakon zaostatka menstruacije,a koliko sam skuzila zadnji duphaston ti je bio jucer.. dakle svakako pocekat jos barem tjedan dana pa ako tada ne dobijes menstruaciju tek drugu tjedan radit test ili otic na vadenje krvi jer ces tako najlakse znat.. ako se test napravi prerano moze bit lazni rezultat na njemu..
Zato sto sam zaboravila navest cesto mokrenje, bilo je i toga... ni mene hrana jos nije zasmetala al zato mi je frigano jaje bilo cudno sto mom muzu nije... meni je... i znaju me vrtoglavice uvatit s vremena na vrijeme..
Vesela
Laura 21.08.2014 :-*
Jel u redu napravit test 16.2 msm nekada u tom tjednu ako ne dobijem dotle i jel rano…
A msm ovo je vec peti tjedan od pocetka moje zadnje menstruacije, a stalo mi 12.1. pa kad bi od prilike bilo vrijeme za test….
Vesela
Jel u redu napravit test 16.2 msm nekada u tom tjednu ako ne dobijem dotle i jel rano…
da sam ja na tvojem mjestu posto ti je menstruacija stala 12.01 pocekala bih najprije 12.02 i tada pila 5 dana po dvije tablete duphastona..ako nebi dobila menstruaciju u sljedecih 5-10 dana onda bih tek isla radit test.. ukoliko menstruaciju naravno ne dobijes prije toga..
Laura 21.08.2014 :-*
Vesela
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji