Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    23. Ožujak 2015. 17:05

Znaaaam...evo danas slavimo 3 mj...joj kak se veselim svemu novome

Bori
    24. Ožujak 2015. 08:08

Je li koja od vas započela dohranu s riinim pahuljicama na majčinom mlijeku

mirka4
    24. Ožujak 2015. 08:52

Bori

Je li koja od vas započela dohranu s riinim pahuljicama na majčinom mlijeku

Neki pedijatri kažu da nije najsretnije dohranu počet sa žitaricama, pogotovo ako je beba mlađa od 6 mj, i meni se to dokazalo, jer je moja imala baš velike probavne tegobe nakon 3 dana rižinih pahuljica (na mom mlijeku). Tad sam stala s dohranom, i sad krenula s mrkvicom, i evo sve je ok.

mirka4
    24. Ožujak 2015. 12:53

Zaboravih pitat, koliko ste davali bebi vode na početku dohrane? Jel 50 ml ok?

MarijaŠ
    24. Ožujak 2015. 13:48

mirka

Zaboravih pitat, koliko ste davali bebi vode na početku dohrane? Jel 50 ml ok?

Ja to uopce ne mjerim, moj ju pije ili iz čaše ili iz žlice. Sad sam mu polako počela davati na onu kljunasicu 6+. Nekad popije vise, nekad manje. U principu ako je dojena beba, nece dehidrirati... A i u svakom voću, povrću skoro ima vode.

Krešimir 19.08.2014. <3

missha
    24. Ožujak 2015. 14:17

Hahaha ja kad sam uvodila dohranu, prvi tjedan je bio top da je pojela 3 žličice :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani