Za one koje ne znaju, imate na stranici Moja Papica dosta recepata za bebace po mjesecima. Cisto da dobijete novu ideju
Za one koje ne znaju, imate na stranici Moja Papica dosta recepata za bebace po mjesecima. Cisto da dobijete novu ideju
Hvala! Ja ću svojoj maloj za dva tjedna ponudit prvu kašicu i baš sam trenutno u potrazi za nekom dobrom tablicom i receptima.. Rekla mi je pedijatrica da krenem sa sirovom jabukom i kruškom, zatim bananom. Nemam pojma di da nađem u ovo doba godine domaće jabuke i kruške? Rekla mi je i da ne miksam nego da joj naribam jabuku na sitni ribež..
Kimito...ak ideš na plac,pitaj kumice,one će sigurno znati ili zvrcni bio & bio,možda oni znaju neke dobavljače...malo čitam ovu temu,kako bebači reagiraju na kruške?Znam da nema poveznice s malom,ali mene napuhavaju kao lude i izbjegavam ih godinama
I moja mama se cudila kad sam joj rekla da mi je pedijatrica rekla krenut s kruskom jer kaze da se prije kruska davala puno kasnije, bas zbog napuhavanja.. nisam pametna, krenut cu s jabukom pa cu vidjet, svaka tablica dohrane kaze drugacija.
Nalah, i vama ce to brzo doc, dok kazes keks ;)
Ali ovo sa ribanjem umjesto miksanjem u pire mi ima smisla..
I moja mama se cudila kad sam joj rekla da mi je pedijatrica rekla krenut s kruskom jer kaze da se prije kruska davala puno kasnije, bas zbog napuhavanja.. nisam pametna, krenut cu s jabukom pa cu vidjet, svaka tablica dohrane kaze drugacija.
Nalah, i vama ce to brzo doc, dok kazes keks ;)
Ali ovo sa ribanjem umjesto miksanjem u pire mi ima smisla..
i ja pocela s kruskom i jabukom. ja pak imam neku tablicu di se samo to dvoje daje u 6.mjesecu a u sedmom banane, marelice, sljive i tak. al ne drzim se bas striktno toga. malo mi za bananu cudno al dobro. uglavnom od kruskice moja samo kaki. fino ju otvori a najbolja joj je kombinacija jabuka kruska:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji