ok, kada vi stignete sve to njima dati.. dobro Dino je malo težak sa dohranom od prvog dana, od svega pojede po 3-4 žličice zadovoljno i dalje nema šanse zinut pa da i satima prije ništa nije jeo.. ali mi imamo 8 mjeseci i jedan nekada dva obroka i to od recimo pola jabuke ostane čak za 2- 3 zalogaja, znači polaaa jabuke.. e sad jede oko cca 8 ujutro jer sisa oko 6 pa je buđenje i oko 9 pola 10 ide spavat opet pa pojede kašicu prije, onda je mir i ako oko 2 pojede nekaj za ručak ja sretna, makar zalogaj, ide spavat posisa si, popodne pojede cicu i navečer cicu prije spavanja, a to je već oko 20 sati čak i ranije, uopće nezz di taj treći nazovimo obrok ubacit.. a vaši su svi mlađi od nas.. i da, kada mu dajem jesti gledam da mi je gladan jer ako je sit od cice naravno da neće jest, a kada mi se posreći pa pojede obrok onda poslije neće cicu jer je sit
url=https://lilypie.com]
Moj ima prvi obrok oko 11h, drugi negdje oko 16h. I to ne u pravilu svaki dan tako. Uglavnom se držim toga vremena, ali nista posebno strogo. Nekad ima 1 obrok, nekad 2. I između tih obroka također siki koliko i kad hoce. Sto se tice količine, nekad pojede cijelu voćku, nekad jedva pola... U biti, tako sa svime sto mu pripremim. Kada budem uvodila treći obrok, nekako mi je u planu da mu obroci budu oko 9, 12-13 i najkasnije 17h. A o tom, potom. Tek smo uveli ovaj drugi obrok. Inace, neki dan je napunio 7 mjeseci.
Krešimir 19.08.2014. <3
moja za sad jede ujutro oko pol 11. i onda dalje samo cica. al velim nekak mi se cini da bi ona jos. i mama me stalno fila da joj dam jer mi je dijete gladno. mislim ona trubi jedno al ja po svom. jer ak ju vec tak muci sve nekak me strah dat joj vec i drugi obrok. i sad nisam dost pametna. najradje bi pricekala al ak se odlucim dat onda ce to bit isto prije 17 sati. al sad me najvise muci kak joj omeksat stolicu,. dala sam joj kruske naribane i soka a ne znam dal da joj dam i soka od sljive..
Moj uvijek ima stolicu od kombinacije jabuka + kruška...
Krešimir 19.08.2014. <3
rekla mi je pedijatrica da uvedem kašice kada će mali imati 5 mj., ima preko 8 kg i 4,5 mj i rado bih mu počela davati kašice prije . još jedan od razloga je da ću početi raditi kada će imati 7 mj.
sutra idemo pedijatrici , pitati ću za savjet ali vidim da su i druge mame uvele ranije pa eto vaše zanima
me vaše mišljenje.
Moja cura ce za 5 dana 10mj i papa sve "pravu" hranu a cica joj je utjeha po noci,sama ju je postepeno izbacivala kako smo uvodili obroke...ovako je islo nase uvodjenje, sa puna 4mj rucak oko13h prvo je islo povrce 3 dana pa 3 dana voce,onda na cijepljenju sa punih 5mj pedica kaze da ujutro oko 10 ide voce a onda rucak oko 14,sa 7mj na ta dva obroka nam kaze popodne za uzinu da dam jogurt ili one nestle deserte ili puding da kuham,te da vidim ako se cesto budi da joj dam kasicu i prije spavanka oko 19h,zitarice ili keksolino, i na kraju kako joj je sve to bilo fino dama je odlucila sad trazit i ujutro kasicu a sisu koristit umjesto dude po noci...ja sam imala srecu pa je ona super prihvatila zlicu i takav oblik hranjenja,inace je od rodjenja bila cudna beba,dojila sam je al joj je duda bila draza od sise i svejedno evo i nakon 10mj nepusta siki svoju na miru
Sortiraj odgovore
Najstariji