Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    20. Ožujak 2015. 19:45

moja ima pak problema sa zelucem i sve kaj pojede joj skodi. po noci opet stenje i prducka kao kad je imala grceve al vise kad pojede recimo krusku ili bananu nego neko povrce. za sad ima samo jedan obrok a isto ce za 3 dana 6 mjeseci. ne znam jel bi joj pocela davat drugi jer vidim da hoce al da joj ne opteretim zeludac kad je tak osjetljiva. i od tikvice je dobila neku reakciju. flekice po licu a siroce tak je s gustom pojela tu tikvicu:/

MarijaŠ
    20. Ožujak 2015. 20:24

Onda kupite obični svjezi kravlji sir, tipa od bakice na placu? Ili pak ovak neki iz dućana?

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    21. Ožujak 2015. 13:19

Aha, kužim... Hvala žene na odgovorima 

Krešimir 19.08.2014. <3

Kokolina
    22. Ožujak 2015. 10:16

Ja dam obicni tekuci ili cvrsti jogurt. A sir zagrebacki svjezi sir samo kaj ga onda malo zmiksam jer je on jako zrnast pa joj se dize zeludac. Al inace sve ostalo gnjecim vilicom. 
    Probajte palentu i jogurt, moja obozava. Evo jutros sam joj dala malo jogurta i unutra izgnjecila malo banane. Fini dorucak 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.