moja ima pak problema sa zelucem i sve kaj pojede joj skodi. po noci opet stenje i prducka kao kad je imala grceve al vise kad pojede recimo krusku ili bananu nego neko povrce. za sad ima samo jedan obrok a isto ce za 3 dana 6 mjeseci. ne znam jel bi joj pocela davat drugi jer vidim da hoce al da joj ne opteretim zeludac kad je tak osjetljiva. i od tikvice je dobila neku reakciju. flekice po licu a siroce tak je s gustom pojela tu tikvicu:/
moja ima pak problema sa zelucem i sve kaj pojede joj skodi. po noci opet stenje i prducka kao kad je imala grceve al vise kad pojede recimo krusku ili bananu nego neko povrce. za sad ima samo jedan obrok a isto ce za 3 dana 6 mjeseci. ne znam jel bi joj pocela davat drugi jer vidim da hoce al da joj ne opteretim zeludac kad je tak osjetljiva. i od tikvice je dobila neku reakciju. flekice po licu a siroce tak je s gustom pojela tu tikvicu:/
možeš joj za koji dan opet tikvicu dati i prati reakciju, jer znaš kakve su male bebe jadan dan im nešto smeta drugi dan to isto super i bez beda prođe

url=https://lilypie.com]
Kaj smo mi rodile isti dan?A kaj se tice drugog obroka, mozes probat pa pratit. Moja recimo ima od neki dan 3 obroka. Ja ju pratim i vidim da joj tako odgovara. Dok ja doruckujem ona me samo gleda i cendra i ide rucicom daj daj. Pa sam joj probala dati dorucak i vidim da joj nista ne smeta za probavu. Kaka normalno. A jos uz.3 obroka stslno papa i cicu. Po tome vidim da joj fali prava klopa. Eto, samo prati svoje dijete, jer sva su djeca individualna i nemremo ih sve hranit striktno prema tablici dohrane
Onda kupite obični svjezi kravlji sir, tipa od bakice na placu? Ili pak ovak neki iz dućana?
Onda kupite obični svjezi kravlji sir, tipa od bakice na placu? Ili pak ovak neki iz dućana?
ja sam vise za ducan..kupim svjezi sir,ne postni,te vocne sirice,jogurt s 3,2m.m
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja dam obicni tekuci ili cvrsti jogurt. A sir zagrebacki svjezi sir samo kaj ga onda malo zmiksam jer je on jako zrnast pa joj se dize zeludac. Al inace sve ostalo gnjecim vilicom.
Probajte palentu i jogurt, moja obozava. Evo jutros sam joj dala malo jogurta i unutra izgnjecila malo banane. Fini dorucak
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji