Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    19. Veljača 2015. 21:31

Missha i Kokolina, hvala cure za savijete! 
    Mislim da cemo uvesti tikvice... Volim ih i ja, pa se nadam da ce ih i on dobro prihvatiti kao i ostalo...

Krešimir 19.08.2014. <3

koala123
    21. Veljača 2015. 09:23

Cure ja sam svojoj prvi put jucer dala malo jabuke.  I sinoc mi se opet grcila prduckala stenjala. Ocito je preosjetljiva. I sad bi ja prestala joj to davat da znam da je to uzrok. Al bojim se da ce mi onda brljavit s sest mjeseci. Nisam dost pametna:/ jel koja ima slicno iskustvo?

renata6
    21. Veljača 2015. 09:46

koala123

Cure ja sam svojoj prvi put jucer dala malo jabuke.  I sinoc mi se opet grcila prduckala stenjala. Ocito je preosjetljiva. I sad bi ja prestala joj to davat da znam da je to uzrok. Al bojim se da ce mi onda brljavit s sest mjeseci. Nisam dost pametna:/ jel koja ima slicno iskustvo?

Probaj opet dati, ne znači da je od jabuke. Ako ti se taj scenarij ponovi onda joj ne odgovara, ali da bi skužila da je baš od jabuke, trebaš joj bar par dana dati. Koliko je sad stara, pretpostavljam ispod šest kako si pisala, vidi ako joj nikako ne odgovara, možda još nije spremna. Probaj još danas dati, ako je isto, onda dalje nemoj jabuku.

mirka4
    21. Veljača 2015. 09:42

I meni triba pomoć u vezi dohrane. Curica mi ima 4,5 mj, i u zadnja 2 mjeseca je dobila samo 1200 g (kaže pedijatrica da je to granično) i počela sam joj davati rižine pahuljice sa mojim mlijekom, otprilike 30 ml mlijeka sa 2 žlice pajuljica dnevno. Sad me zanima - jel iko od vas davao samo pahuljice duže vrijeme ili moram početi uvoditi povrće i voće? Želila bi da šta duže bude na mom mlijeku, barem još mjesec dana, a ako joj počnem davat povrće i voće onda će manje mog mlijeka jest. Šta vi mislite?

renata6
    21. Veljača 2015. 09:48

mirka

I meni triba pomoć u vezi dohrane. Curica mi ima 4,5 mj, i u zadnja 2 mjeseca je dobila samo 1200 g (kaže pedijatrica da je to granično) i počela sam joj davati rižine pahuljice sa mojim mlijekom, otprilike 30 ml mlijeka sa 2 žlice pajuljica dnevno. Sad me zanima - jel iko od vas davao samo pahuljice duže vrijeme ili moram početi uvoditi povrće i voće? Želila bi da šta duže bude na mom mlijeku, barem još mjesec dana, a ako joj počnem davat povrće i voće onda će manje mog mlijeka jest. Šta vi mislite?

Da, još je dosta rano da bi odmah uvela i voće i povrće. probaj tako sa pahuljicama i što više doji. Vidjet ćeš kako napreduje s kilažom, pa onda uvedeš, ima vremena.

mmama2
    21. Veljača 2015. 15:29

mirka

sa koliko je rođena, 1200 je ok prirast čak i za 2 mjeseca..

url=https://lilypie.com]

Kokolina
    21. Veljača 2015. 18:57

mirka

Ovo ti je moje iskustvo: moja je dobia za 2 mj samo 900g, i uvela sam joj sa 4 mj prvo voce. Pa sa 4,5 povrce. Prekosutra ce imat 5mj i sad jede za rucak povrce a za veceru (oko 18) dam joj malo rizinih pahuljica pomijesanih sa vocem. I ne doji nista manje jer joj nakon svskog obroka jos dam i malo cickati . I vidim da je puno zadovoljnija jer je manje gladna. Pa nije bzveze tsko malo dobivala na kilazi. I sad bolje spava. I narvno, sve je to uz odobrenje pedijatrice. Tak da nije rano

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani