Dohrana dojenog djeteta

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    19. Veljača 2015. 21:31

Missha i Kokolina, hvala cure za savijete! 
    Mislim da cemo uvesti tikvice... Volim ih i ja, pa se nadam da ce ih i on dobro prihvatiti kao i ostalo...

Krešimir 19.08.2014. <3

koala123
    21. Veljača 2015. 09:23

Cure ja sam svojoj prvi put jucer dala malo jabuke.  I sinoc mi se opet grcila prduckala stenjala. Ocito je preosjetljiva. I sad bi ja prestala joj to davat da znam da je to uzrok. Al bojim se da ce mi onda brljavit s sest mjeseci. Nisam dost pametna:/ jel koja ima slicno iskustvo?

mirka4
    21. Veljača 2015. 09:42

I meni triba pomoć u vezi dohrane. Curica mi ima 4,5 mj, i u zadnja 2 mjeseca je dobila samo 1200 g (kaže pedijatrica da je to granično) i počela sam joj davati rižine pahuljice sa mojim mlijekom, otprilike 30 ml mlijeka sa 2 žlice pajuljica dnevno. Sad me zanima - jel iko od vas davao samo pahuljice duže vrijeme ili moram početi uvoditi povrće i voće? Želila bi da šta duže bude na mom mlijeku, barem još mjesec dana, a ako joj počnem davat povrće i voće onda će manje mog mlijeka jest. Šta vi mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.