Cure,planiramo uskoro krenuti s mesekom pa imam pitanjce..dal je moguce zamrznuti par malih mesnih obroka pa samo izvaditi i zmiksati dok hocu...mislim skuhati par obrocica pa to davati kroz par dana..malo nam je ujutro problem kuhanje pa sam dosla na tu ideju ako mislite da je pametna..😕
medsr- Nisam baš prepametna, svi vele da je najbolje friško uvijek s obzirom da ti bebači tek počinju s hranom. Al zašto bi morala ujutro kuhati meso, ja sam ujutro davala voće ili žitarice ili kombinaciju toga, a meseko za ručak (oko 2-3 popodne) tak da sam ga kuhala kad i naš ručak.
Je li za pocetak dohrane normalno da beba pojede cijelu manju kasicu (125g) u jednom obroku ili ste djelile na dva puta u jednom danu ili dva dana jednu ?
Pokusavam malo istrazivati o dohrani, ali slabo se spominje koliko kolicinski bebe papaju. Ako netko zna neku dobru stranicu o dohrani takoder bi bilo super
Je li za pocetak dohrane normalno da beba pojede cijelu manju kasicu (125g) u jednom obroku ili ste djelile na dva puta u jednom danu ili dva dana jednu ?
Pokusavam malo istrazivati o dohrani, ali slabo se spominje koliko kolicinski bebe papaju. Ako netko zna neku dobru stranicu o dohrani takoder bi bilo super
Ja svome uglavnom rasporedim kasicu na 2 dana. Vidim da mu je previše ako mu dajem cijelu, tj, krene mi odbijati i negodovati. Dogodilo se par puta da je pojeo i cijelu, ponudila sam mu prvo pola, pa jos i jos i na kraju smazao sve.
Krešimir 19.08.2014. <3
beag- Moj je u početku pojeo pola te kašice od 125 g, tak da je dva dana jeo jednu flašicu, al nisu sva djeca ista, ako tvojem odgovara pojesti cijelu odjednom i ne smeta mu (ili joj, sorry, zaboravih jel dečko ili cura) to je u redu.
Ma ovaj nas pero zdero bi mogao cijelu smazati , ali mu ne dam jer mi je to nekako previse, a ako mu dajem u dva puta u danu onda su to dva obroka..a ne bih htjela jos imati dva obroka.. Onda cu mu po pola svaki dan. Taman poslije pola kasice trazi jos i cickati
mi krenuli jucer sa dohranom, moram priznat da sam se iznenadila kako je V to prihvatio...
Jucer i danas nam bila jabuka na menu-u, malac pojeo jucer i danas pola jabuke a vjerojatno bi pojeo i jos da sam mu dala...
Eto, imama malog Peru žderu doma
mi krenuli jucer sa dohranom, moram priznat da sam se iznenadila kako je V to prihvatio…
Jucer i danas nam bila jabuka na menu-u, malac pojeo jucer i danas pola jabukea vjerojatno bi pojeo i jos da sam mu dala…
Eto, imama malog Peru žderu doma
Super, samo ti njemu daj, izgleda da je stvarno to vrijeme kad počinje tražiti, vidiš da si i sama skužila! Samo neka on papa, istražuje okuse! Samo se drži onog tri dana jedna namirnica pa onda tek druga.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji