Kako mi je drago da i V fino prihvaca. Moj K je isto tako, nema da odbije, sve se papa kao veliki...
Ja kad uvodim novu namirnicu, uvodim ju 3 dana, s tim da nisam uvela vise od 5 namirnica u ovih mjesec dana. Sad cemo uskoro krenuti da novim, pa cemo vidjeti kako ce nam ici...
Ja jos nisam miješala voće i žitarice, isto sam svašta čitala, pa hajdemo sačekati da se javi neka iskusnija mama...
Krešimir 19.08.2014. <3
Mi cemo isto kad navrsi pet mjeseci pocet s dohranom. Znaci za par dana. Pedica mi je rekla da nist ne kuham nego da joj samo naribam za pocetak jabuku. Jer ona je i vise nego spremna. Luda je kad neko jede a i pocela mi se budit svaka dva sata i trazit cicu. Darijaz super da tolko voli papat. A kak ti spava po noci?
Ja sam prvi tjedan uvela voce-jabuku i bananu. Drugi tjedan sam uvela povrce-mrkva, krumpir i brokula. Ispostavilo se da vise voli cak povrce. Obozava brokulu.
A kad dajem voce, onda ga pomijesam a hipp rizinim phuljicama. I evo nocas mi je bolje spavala. Jer se u zadnje vrijeme pocela buditi svaka 2 sata na ciku, a po danu bi cicala svakih sat i pol. Tak sam skuzila da je vrijeme za dohranu. Sad ce za koji dan 5 mj
koje povrce dajete za pocetak? na uputama koje sam dobila od pedi pise do 6 mj. mrkva, tikvica, korabica, spinat, blitva ... a voce samo kruska, jabuka i banana.. dok od gotovih kasica ima recimo i brokula i mjesano povrce u kojem je i krumpir i grasak za bebe od 4.mj.na dalje.. na netu sam citala da se npr. spinat ne bi trebao davati prije 7,8 mj. pa sam zbunjena, vise ne znam kome vjerovati...
Sortiraj odgovore
Najstariji