Dječja imena

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Klokanica

    Klokanica

    Broj poruka: 649

    Prijavi adminu

    Kako se zove vaše dijete i kako je dobilo ime? Tri odgovora, koja nam ostavite u raspravi ispod članka od utorka 11. 3. do ponedjeljka 17.3., nagradit ćemo pločicom s imenom vašeg djeteta koje je izradila umjetnica Iva Kreativa. 
    https://klokanica.24sata.hr/beba/zabava-s-bebom/osvojite-plocice-s-imenom-svog-djeteta-1281 [klokanica.24sata.hr]

  • Avatar MrSandrica

    MrSandrica

    Broj poruka: 91

    Prijavi adminu

    Zvat će se Roko i dolazi  na svijet 15.7.ime je dobio po maminom odabiru a tata se složio….malo su presudili Dalmatinski geni…. 

  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    zove se Patrik, u 3 mjesecu je rođen dakle taman za sv Patrika,skupa smo odlučili tata i ja, a najbolje od svega je što je crvenokosi, ne bi mu ni jedno drugo ime bolje odgovaralo

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 5449

    Prijavi adminu

    Moj sincic se zove Maksim. Tata je birao ime, iako je prvotni plan bio da se zove kao on i kao njegov otac, par dana prije poroda se predomislio i odlucio za ovo ime. To ime inace je isto tata koristio kao alias dok je radio u sluzbi za korisnike jedne tvrtke, tako da je indirketno ipak dobio ime po tati :-). Meni se jako svidja, zato sto znaci velik, najveci, i djeluje mi jako mocno.

    http://proudmomy.blog.hr/ [proudmomy.blog.hr]

    10.03.2013. Maksim 💙 [lilypie.com]
    04.06.2018. Aleksandar 💙
    [lilypie.com]

  • lidijatrbara

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    Moja kćer zove se Maša. Pri odbairu sam bila u dilemi da li Maša ili Bela, ali prevagnula je Maša.
    Moj sin zove se Ivor. Tata je birao ime.

  • tjagusic

    Broj poruka: 25

    Prijavi adminu

    Naš se andjeo zove Petar, nije povezano sa obitelji no suprug i ja smo jedno drugome iznosili prijedloge i u isto vrijeme izgovorili to ime. savršeno mu stoji :) a bebica na putu zvati će se Sofija ili Pavao, tako je pala mamina odluka :)

    mama trogodišnjaka i uskoro malene štruce… ima puuuno pitanja, a možda i koji odgovor za nekoga :)

  • Avatar maza

    maza

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naš sin se zove Matej :) 
    suprug i ja smo zajedno odabrali ime. Oboje smo znali da je to pravo ime za našu ljubav. Značenje imena Matej je Božji dar. On ti uistinu i jest: najveće veselje, prava iskrena sreća, naš ponos i naša beskrajna ljubav. Neizmjerno ga volimo i ništa nam ne može zamijeniti njegov osmijeh, zagrljaj i sreću. On je naše bogatstvo, naše sve. 
    Naš Matej je uistinu Božji dar :)

  • Avatar jolevk

    jolevk

    Broj poruka: 180

    Prijavi adminu

    nas sin ce se zvati Petar.. ime je izabrao suprug jer sam ja odabrala 5 imena od kojeg je on odlucio kako ce se  zvati..a odabrao je imePetar jer ce se roditi u 6 mj a Petar i Pavao su krajem 6 mj.. inace nemamo nijednog takvog imena u familiji.pa je zato i presudilo..

  • becoming.mummy

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    Naša bombončica dolazi na svijet za mjesec dana,i zvati će se Zita!
     
    (Iznimno mi je drago jer vidim da je pločica već rađena po dotičnom imenu,svaka pohvala kreativki-radove sam i prije uočila na facebook stranici,nema šanse da ne ‘zapnu’ za oko od odličnih veselih boja te super zamisli!:)

    -Ime sam vidjela/čula još prije par godina u prolazu,i tada sam izjavila da će se tako jednoga dana zvati moja kćerkica,i taj dan je došao čim smo saznali spol :) Ime nosi ono nešto posebno,neobično,nesvakidašnje,a opet-kratko,jasno,ženstveno…Nama prekrasno! :)

  • ivanka.pokrajac

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    naša kćerka se zove Tonka…s obzirom da živimo sa dvije krasne djevojčice čija imena znače gazdarica i gospodarica ,Tonka znači -spremna na borbu…umjesto malog anđela dobili smo pravu lavicu

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.