Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    12. Veljača 2020. 10:10

Margita0407

Cure ja sam vam rodila u 02i42!krenula u bolnicu u 23h. Hvala bogu nije trajalo ko prosli porodi jako dugo. Ne trebam sad pisati kakav je porod bio ali sve u svemu puno laksi nego prva dva. Nisam imala napade panike ni pritisak. Beba je dobro curica 3048g, moram pitati cm nisam cula. Nisam bas nesto spavala, ali nemam lose misli i pritisak.. Valjda je dosta bucno oko mene i dosta vruce pa ne mogu spavati.. Ali jesam u par navrata po malo. Eto ❤️

Nevjerojatno! Bogu hvala, nisi dugo radjala.I ja bi 3- 4 sata.Podnosljivo😁.
    Cestitam ti od srca i zelim ti da sve panike i strahovi ostanu iza tebe i da uzivas u svakom danu sa svoja 3 covjeculjka.❤

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Zrinka1
    12. Veljača 2020. 10:47

I ja ti cestitam, drago mi je sto je tako brzo sve proslo i sto je sve oke...❤️🙏 Sad vama sljede ssmo bolji dani, a Lola i ja imamo jos dostaa i brige i razmisljanja sta i kako ce biti i kako ce proci porod al dobro to je valjda sve normalno 🙄
    Kako ste danas, kako se osjecate? 

• lola777
    12. Veljača 2020. 11:11

Jutro, Zrinka, evo mene bas jucer ponovno uhvatilo razmisljanje o porodu.Pa se uhvatila citati iskustva iz splitskog rodilista, pa o epiduralnoj i onda je pocela ona moja zamisljenost, mozganje.A na nista ne mogu utjecati, nego prepustiti u Bozje ruke. Uvik taj problem sa pretjeranim razmisljanjem.Nesto procitam pa se uznervozim.
    Inace vec dva dana ne koristim Normabel uopce, barem zasad.Bude lagana anksioznost ali prodje brzo. Hvala Bogu, psihicki sam bolje nego sam bila. Nocu zaspem dobro, bude 2-3 budjenja pa brzo zaspem.
    Sara,meni bi oni koji me znaju rekli isto to za oci, da su drukcije.Prazne i tuzne ili veselije.Zavisi u kojoj fazi bi bila.Nemoj da te brinu ti mali panicni, to je normalno, rodila si i jos se prvi put susreces sa tim.Bitno je da to nisu oni napadi kad ne mozes funkcionirati i koji su destruktivni za tebe.

• Domaćica
    12. Veljača 2020. 11:44

Koliko vi curke još imate do kraja? Kad su vam termini?

one

• lola777
    12. Veljača 2020. 11:52

Domaćica

Ja sam 26-ti tjedan, cini mi se da je Zrinka 23-ti tj.
    A ti?

• Domaćica
    12. Veljača 2020. 13:24

lola777

Domaćica

A ti?

Ja sam u 34.-om.

one

• lola777
    12. Veljača 2020. 13:47

Domaćica

lola777

Domaćica

A ti?
    Ja sam u 34.-om.

Pa nemas jos puno.Jesi psihicki bolje?

• Domaćica
    12. Veljača 2020. 13:52

lola777

Domaćica

lola777

Domaćica

A ti?
    Ja sam u 34.-om.
    Pa nemas jos puno.Jesi psihicki bolje?

Onako, danas izuzetno dobro,zasad 🙂, ne bi rekla da sam sam u globalu baš dobro. Kako koji dan. Preispitivanje šta bude, kako bude, kako ću prema bebi.. tako da...ti,?! Vi ostale curke?!

one

• Nera20
    12. Veljača 2020. 14:42

I ja sam se preispitivala ocu li preziviti porod pa evo 😂
    Veceras je spavanje u onoj sobi, malo me trta kad pomislim ali umorna sam, zaspati cu sigurno... Od umora ni ne osjecam paniku kad pomislim na sobu, ali bude mi nelagodno. Vise mi je muka doci doma jer me ceka ludilo sa svima njima dok se svi prilagode. 

• Domaćica
    12. Veljača 2020. 14:57

Margita0407

I ja sam se preispitivala ocu li preziviti porod pa evo 😂
    Veceras je spavanje u onoj sobi, malo me trta kad pomislim ali umorna sam, zaspati cu sigurno… Od umora ni ne osjecam paniku kad pomislim na sobu, ali bude mi nelagodno. Vise mi je muka doci doma jer me ceka ludilo sa svima njima dok se svi prilagode.

A, znam, znaš i sama kako je. 😂 Već ideš doma? Super. Spavaj di ti se spava, neka muž donese malu na dojenje dok se ti ne privikneš.

one

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.