Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    30. Siječanj 2020. 19:39

S@r@

A da,nedaju uputnice ko da daje novac iz svojeg novcanika.
    Valjda ce bar briseve dat..
    Covjece sve se mora privatno-.-
    Pa da,nije na odmet.nadam se da sutra nece boljet 💪
    Javi kakvo bu stanje

Ocu, javim se.Cure, bas mi je drago sta vas imam.Nadam se da ce nam svima noc biti laka🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    30. Siječanj 2020. 20:01

Obostrano😊
    Tako jee,ako nece tu je dzoker uzmi- normabel 😁 ,salim se al u svakoj sali malo istine...ako nam dragi Bog da lijepo cemo se naspavat 👄
    Drzim fige cure 

• Nera20
    30. Siječanj 2020. 21:30

Lola da si ti tu van hrvataske ko ja, da vidis kako se tu vodi trudnoca 🤣🤣🤣🤣
    Nema briseva, vaginalnih pregleda, 3,4 ultrazvuka i to je to.svaki mjesec ides samo na mjerenje tlaka, urin i slusanje srca bebe, 2 puta vade krv i mislim da je to to 🤔😁

• Nera20
    30. Siječanj 2020. 21:34

Laku noc curke 😍❤️

• Zrinka1
    30. Siječanj 2020. 22:12

Ja hvala Bogu nemam ni jedan problem za sada i opet se brinem bzvz...
    Ja imam kontrolu kod ginekologa svaka 4 tjedna gdje odma dajem i urin tako da mi i to uredno pregledavaju, na pocetku sam imala svaka 2 tjedna al  i ovo sada mi je oke... Ja bas imam srece i moram biti sretna i zahvalna sto nemam nikakvih problema, kad sam bila prije tjedan dana na pregledu rekao mi je da beba odlicno napreduje i da je za sada sve super samo da tako i ostane... I nadam se da hoce, samo da jos ja budem malo sretnija i zadovoljnija i sve bi bilo super al eto kad nemam ni jedan fizicki problem moralo je udariti na psihu al nadam se da ce i to proci kad rodim, samo da beba bude dobro onda znam da cu i ja. 
    Cure zelim vam laku noc i da se naspavate lijepo 🙂❤️

S@r@
    31. Siječanj 2020. 08:42

Bome treba bit zahvalan na tome da je sve super 😁
    Al u biti sve je dobro dok nije na stetu bebe 😊😁Nadam se da ste se lijepo odmorile,
    Ja sam na pregledu tj mi smo,nevjerojatno ali beba se tolko uspavala da smo ju morali drmat,nis me nije ni boljelo,izadem van a ono sve me boli,leda ,kuk,udara sve u 16 😂😂😂
    Nije se htjeo snimat,kila imam sve manje xD i sad ono bjesno cekanje u tr.a.,neznam kak je kod vas po pitanju guzve?
    Jos sam pobrala neku prehladu pa me danas kihanje uhvatilo,ovi suze,bas sam ko vodicaPa znas da zavidim na tom sistemu vani,mislim da je to puno bolje,cackanje dole bas nije pozeljno jedino ajde to kontroliranje urina mislim da je u redu pogotovo za mene ovak panicara😂

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 10:35

Doobroo jutroo
    Joj ja sam bas lose spavala, prvo sam se nekako panicno probudila pa upalila seriju da mogu opet zaspati.. E onda kukovi i noge bolile samo sam se vrtila lijevo, desno uzas.. A jucer sam peglala pa me mozda zato boli od stajanja ili jednostavno priprema za porod heh
    E da i meni se svida ovaj sistem tu vodenja trudnoce iako mi je bilo cudno na pocetku u prosloj trudnoci. 
    A naravno ako ima kakvih komplikacija onda ides kod ginekologa itd.

S@r@
    31. Siječanj 2020. 12:14

:/ hjojj nakon lezanja mi se vise cini da bi bilo od tog da se priprema za porod,mozda uspijes popodne odspavat ,danas neki slabi tempo..
    Mene ceka isto peglanje i vev znam da bu me to satralo 😵Nekako je to mozda i psihicki bolje jer ovak ocekujes neki pomak pred kraj,meni kad veli zatvoreno ,odma ppotonem malo kolko god negirala i boli nakom svakog pregleda pred kraj,a mnogi kazu da se i otvore bas nakon pregleda jer je dr.na primjer pregrub ili krvare..
    Imam rodbinu u Kanadi i vele sasvim nesto drugo,kad i rodis odma ti mogu u radaonu i mama i muz i bilo ko,kazes sta hoces jest i to se onda narucuje ,bolnica narucuje(nemres sad rec ocu iz megica il tak nes),valjda imaju neki svoj meni pa narucuju po tom kak odaberes,ne sjecam se vise kaj su mi sve pricali ,a vrtici kaze 1200 dolara placaju mj.po djetetu i nemaju djeca svoj obrok vec nosis od doma ,doruckuju doma ajde pa onda sam rucak ponesu...

• lola777
    31. Siječanj 2020. 12:30

Dobar dan, cure,
    Nisam ni ja bas dobro spavala.Oko 2 30 isla na wc pa pocelo boliti desno u stomaku i lagano u predjelu desnog bubrega.Probudila se i moja curica da je pece pikica pa onda nju smirivala, mazala.Ajde ona zaspala, a ja prevrcem u glavi sto scenarija.Jutros smo duze spavale i sad mi je anksioznost od toga zasto je bolilo, oce li boliti i sl.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    31. Siječanj 2020. 12:35

I ja sam bas napeta nekako... Fuj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.