Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    30. Siječanj 2020. 16:05

Bitno da se beba osjeti i da nema krvi,da te ne pecka dok mokris i da nema nekog smrdljivog iscjetka..
    Sjetila sam se da su me svaki mj boljeli jajnici ko onak za vrijeme ovulacije i to bi bilo tak u nekom terminu kad bi trrbala ovulacija bit,znam da sam se zalila al nebi dugo trajalo.Ne kosta nista izvadit mokracu zbilja najmanji problem ako budes sigurnija,nadam se da je gin.oki pa da ce izac u susret s uputnicom
    Meni je ta brusnica bila spas ,vec u tri dana sve prestalo

• lola777
    30. Siječanj 2020. 16:17

Nije mene nista peckalo ni prije mj dana, nego sam imala bolove i isla na hitnu
    Tamo mi vadili urin i krv i jaka upala mjehura. 

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@
    30. Siječanj 2020. 16:25

Ajoj,onda je zbilja ok ic provjerit urin,preventivno..
    Neznam jel se vama desavalo,mene je to jako brinulo ,imala sam grceve u jajniku i to svaki put drugom,po noci,iz sna me budilo i to tak jake da su mi suze isle niz lice,to bi bilo ko grc u listu na nogama ili ko preponama samo sto je bio bas jajnik..
    Al se ispostavilo da je to sve dobro .nakon cca 28.tj mi se to vise nije javljalo

• Nera20
    30. Siječanj 2020. 16:45

Sa sinom se ne sjecam bolova, sa kceri me stalno nesto bolilo, nedaj boze duze setati toliko bi me pocelo boliti oko jaknika da bi morala taxi zvati da me vozi doma. Leda su me bolila onako na dane. Sad me isto boli uvjek nesto oko trbuha ili me probode ili ako hodam duz3 sve mi se stegne nekako, uzas osjecaj. 

• lola777
    30. Siječanj 2020. 16:51

Aj sad mi je malo lakse kad vidim da ste i vi imali slicne stvari.

S@r@
    30. Siječanj 2020. 17:10

Dada.jos kad bude bas kraj ovak eee to su bolovi,uvijek si mislom to je to😂vjerojatno kak i neznam..
    Al ak te to bude jos mucilo da ti neda mira nije lose pogledat ..ne kosta nista
    Ma da sam bas gledala ,urinokulturu redovnu sam imala oko 25 tj.

• lola777
    30. Siječanj 2020. 17:24

Radila sam je ima 15 dana sve sterilno.Al vidit cu do sutra, pa cu otici privatno bar mokracu. Volila bi ja napraviti i briseve, al bojim se pitat ginekologicu da ne bi rekla da je ona doktor i da ona odreduje.Briseve sam radila 3 mj prije trudnoce i bio je Streptokok al to uvik imam

S@r@
    30. Siječanj 2020. 18:11

Vidjet ces oce se bolovi povuc,m ili postat jaci.
    Kaj se briseva tice pa mene cudi da nije gin.slala,mislim to ovisi od doktora do doktora,mene je ovaj u tr.ambulanti napao da kaj sam to vec radila,koji mi to kreten dao da idem i tak...,al moja gin.me slala na bris sa 3 i pol mj.tr i bio je naravno pozitivan,dva tj antibiotika,nigdje ga sad vise nema al vele da svejedno kad krene porod mora ic venozno da se beba ne zarazi jer kao to ak jednom imas prisutno je uvijek samo nije u toj mjerinda je opasan..pa svakako bi trebali i tebi dat pri porodu al ima svakakvih doktora na zalosr-.-

• lola777
    30. Siječanj 2020. 18:51

S@r@

Vidjet ces oce se bolovi povuc,m ili postat jaci.
    Kaj se briseva tice pa mene cudi da nije gin.slala,mislim to ovisi od doktora do doktora,mene je ovaj u tr.ambulanti napao da kaj sam to vec radila,koji mi to kreten dao da idem i tak…,al moja gin.me slala na bris sa 3 i pol mj.tr i bio je naravno pozitivan,dva tj antibiotika,nigdje ga sad vise nema al vele da svejedno kad krene porod mora ic venozno da se beba ne zarazi jer kao to ak jednom imas prisutno je uvijek samo nije u toj mjerinda je opasan..pa svakako bi trebali i tebi dat pri porodu al ima svakakvih doktora na zalosr-.-

Imala sam ja to i u prvoj trudnoci i na porodu primala antibiotik.Tad mi je briseve radila oko 32 tj. I tad je nadjen Streptokok.Ma pitala sam je da bi isla na uzv mok.kanala i bubrega jer me to cesto muci i bolucka, a ona kaze ne treba urin je sterilan.Al pitat cu je na kontroli da bi radila briseve pa cemo vidit.A bude li me sutra bolilo onda cu u subotu ujutro odnit privatno mokracu.

S@r@
    30. Siječanj 2020. 18:57

A da,nedaju uputnice ko da daje novac iz svojeg novcanika.
    Valjda ce bar briseve dat..
    Covjece sve se mora privatno-.- 
    Pa da,nije na odmet.nadam se da sutra nece boljet 💪
    Javi kakvo bu stanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.