Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    30. Siječanj 2020. 01:23

Meni je zao sad kaj sam zurila,imala bi kaj za radit😝
    Bit ce to uzbudljiva noc ak prespava u svojoj sobi😁
    Navijam 🙏🙏Zaspala sam na trosjedu naravno i imala tak grozan san,jos me pluca nes muce jer sam se neki dan nagutala dima (imala sam goste) pa vec tri dana tu pljuckam ko penzioner samo mi casica od jogurta fali..,a sad sam par puta ispljuvala kao malo sukrvice i bome me uhvatipa takva panika.
    Nadam se da je neka kapilara negdje nebitna i nista vise jer inace ...bit ce to duga noc
    Svima laku noc 💙

• Nera20
    30. Siječanj 2020. 09:11

Dobro jutro! 
    Vidim da mala i tata spavaju skupa u sobi, ocito se budila dosta po noci 😁. 
    Ajmo jos jedan dan 😬
    Nadam se da ce nam biti dobar. 

S@r@
    30. Siječanj 2020. 09:47

Dobroo za prvi put i to je odlicno😁😁

• Nera20
    30. Siječanj 2020. 10:40

Evo kaze da se samo u 6 probudila pa je lego kraj nje da nastavi spavati. Super, van ocekivanja. 

S@r@
    30. Siječanj 2020. 11:11

👏👏👏👏🎊🎊🎊🎉
    Odlicne vijesti
    Sam nek se tak nastavi,uspjeh samo takav

• lola777
    30. Siječanj 2020. 12:03

Margita0407

Evo kaze da se samo u 6 probudila pa je lego kraj nje da nastavi spavati. Super, van ocekivanja.

Pa to je super za tako malo dite.Moja rijetko kad prespava u svom krevetu cilu noc.Probudi se 2-3 puta, pa bi ja presla kod nje.A sad smo na kaucu. Ja sam jutros malo anksioznija nego ovih dana, sinoc me tupo bolilo na desnoj strani nisko.Ne znam jeli oko jajnika ili mjehura, ali dovoljno da mi pokvari raspolozenje.Jutros isto tako zaboli pa stane.Izludit cu, nikad mira.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    30. Siječanj 2020. 12:46

Lola ti ces sebe izluditi sa tim bolovima 😁
    Ali da... Lako je reci. 
    Dok nema krvi i grceva sve je ok!
    A kako je zrinka? Di si? 

• Zrinka1
    30. Siječanj 2020. 12:59

Margita0407

Ali da… Lako je reci.
    A kako je zrinka? Di si?

Evo tu sam i ja 🙂 danas nam je lijepo vrijeme ovdje pa sam odma bolje... Kako ste vi? Blizi vam se termin, jel jedva cekate da rodite?
    Lola koliko ti jos imas? 

• lola777
    30. Siječanj 2020. 13:38

Zrinka1

Margita0407

Ali da… Lako je reci.
    A kako je zrinka? Di si?
    Evo tu sam i ja 🙂 danas nam je lijepo vrijeme ovdje pa sam odma bolje… Kako ste vi? Blizi vam se termin, jel jedva cekate da rodite?
    Lola koliko ti jos imas?

Margitao, necu se izluditi, vec sam luda🙄🤣.
    Zrinka, ja sam 24-ti tj.Jos samo 15 tj. uzivanja u blagodatima trudnoce. 
    Jesu li vam se smanjila razmisljanja o postporodajnoj i one druge stvari o kojima ste mislili.?
    Margitao cini mi se da ti ide dobro, hvala Bogu.Mislim da te vise izluduje pitanje kad ce vise porodaj.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Zrinka1
    30. Siječanj 2020. 14:17

Jao ti i ja imamo jos dostaa 🙄
    I meni se to cini, al dobra stvar joj je da ima jos samo jako maloooo do porodaja, e onda ce nestati sve brige i strahovi koji je sad muce ja iskreno jedva cekam taj trenutak da rodim.. 
    Ja se samo bojim hocu se vratit na staro kad rodim i kad prode tih 40 dana 'oporavka' to mi je jedini strah ni porodaj mi nije problem ni nista samo to i molim se Bogu svaki dan za to da ponovno budem stara ja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.