Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Evo vam onda moj broj pa me dodajte na viber!
    +447742757142

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Jeli ide 0044 ili ima neki broj prije npr 38..

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

S@r@

Broj poruka: 646

Prijavi adminu

Ja nemam viber hahaahaah😂😂 al mogu instalirat da se mi cujemo😁Kaj se tice iscjetka,nemoj brinut,kod mene je isto tako bilo,tjednima sam mucila muku s tim,prvo sam dobila zuckast iscjedak i to je je bilo ooki,pa su mi sluzavi postali nekako i gusci,svaki put bi mislila sluzni i bila sigurna jer je bilo ko smeklje i nekad samo mali komadicak a nekad bas dugacko,pa sam na kraju tj prije porioda imala tamnosmedi jako obilan iscjedak sluzavi u to je bio kao cep.
    Rodila sam u terminu,39+5 tako da bez brige ,otvorena nisam bila ni tad kad mi je vodenjak puko,nije grlic ni pozicioniran bio.
    To ti se vjerojatno sve siri i priprema pa su takvi sekreti i to je sve oki

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Sara ajde instaliraj pa se javi! 

S@r@

Prijavi adminu

Jesam i iznaoadali me drugi ljudi...hahaah
    Nego neznam kak upisat br..mislim kad ide ispred broja?

• Diamond

Broj poruka: 37

Prijavi adminu

S@r@

Ja nemam viber hahaahaah😂😂 al mogu instalirat da se mi cujemo😁Kaj se tice iscjetka,nemoj brinut,kod mene je isto tako bilo,tjednima sam mucila muku s tim,prvo sam dobila zuckast iscjedak i to je je bilo ooki,pa su mi sluzavi postali nekako i gusci,svaki put bi mislila sluzni i bila sigurna jer je bilo ko smeklje i nekad samo mali komadicak a nekad bas dugacko,pa sam na kraju tj prije porioda imala tamnosmedi jako obilan iscjedak sluzavi u to je bio kao cep.
    Rodila sam u terminu,39+5 tako da bez brige ,otvorena nisam bila ni tad kad mi je vodenjak puko,nije grlic ni pozicioniran bio.
    To ti se vjerojatno sve siri i priprema pa su takvi sekreti i to je sve oki

Sara draga samo mi reci molim te u kojoj ti se nedelji to javljalo?Mislim to sluzavo zuto...ja sam tek 20 nedelja

S@r@

Prijavi adminu

Zrinka ak dodes koji put javi se.skicamo mi jesi dosls mozda😁

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Pozdrav cure... Ziva sam i zdrava i sa bebom je sve oke...
    Al ja se osjecam psihicki lose, jel vam se mogu prikljucit na viberu? 

• lola777

Prijavi adminu

Zrinka1

Pozdrav cure… Ziva sam i zdrava i sa bebom je sve oke…
    Al ja se osjecam psihicki lose, jel vam se mogu prikljucit na viberu?

Naravno da mozes

• lola777

Prijavi adminu

+447742757142 broj od Margite

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.