Pozdrav,znam da svi dosađuju vjerojatno sa tim pitanjima kad mogu jednostavni otići u ducan po test.. e pa ja ne mogu,u stranoj sam državi i ništa ne znam di im je.. nemam auto pa se moram strpiti par dana dok se ne vratim u lijepu našu.. trebala sam dobit 25.8 a od m ni traga.. grudi me bole al bistra sad pretjerano,smiruje se nekako..samo su bradavice i dalje iziritirane.tu i tamo me zaboli u donjem dijelu trbuha ko kad imam grčeve za vrijeme menge,al nije da traje.zaboli i za par sekundi prestane i stalno moram mokriti i umorna sam,već bi u 9 išla spavat,a inače sam noćna ptica 😂😅 pa ponagajte jer ovaj odmor je više umor,samo o tome razmišljam i testu.. da li je moguće po simptomima da se nešto uhvatilo? 🤞 Sorry na velikoooom postu,al treba mi neka riječ utjehe il' bilo sta! ☺️
Simptomi trudnoce su isti/gotovo isti kao simptomi pmsa, osim kasnjenja menge ostalo sve moze biti pms ili placebo efekt 😀
Sigurno na guglu mozes potrazit dje ima nesto a la dm ili ljekarna i kupiti test, ako ne pricekaj povratak u drzavu
Pozdrav,znam da svi dosađuju vjerojatno sa tim pitanjima kad mogu jednostavni otići u ducan po test.. e pa ja ne mogu,u stranoj sam državi i ništa ne znam di im je.. nemam auto pa se moram strpiti par dana dok se ne vratim u lijepu našu.. trebala sam dobit 25.8 a od m ni traga.. grudi me bole al bistra sad pretjerano,smiruje se nekako..samo su bradavice i dalje iziritirane.tu i tamo me zaboli u donjem dijelu trbuha ko kad imam grčeve za vrijeme menge,al nije da traje.zaboli i za par sekundi prestane i stalno moram mokriti i umorna sam,već bi u 9 išla spavat,a inače sam noćna ptica 😂😅 pa ponagajte jer ovaj odmor je više umor,samo o tome razmišljam i testu.. da li je moguće po simptomima da se nešto uhvatilo? 🤞 Sorry na velikoooom postu,al treba mi neka riječ utjehe il' bilo sta! ☺️
Naravno da je moguce, tako slicno je otptilike i meni bilo, nazalost ne mozemo ti reci ni da jesi ni da nisi jer to samo moze test potvrditi i ginekolog🤷🏼♀️
A neke imaju ta krvarenja kao menga al puno kraće,ja to nemam,to ovisi od osobe do osobe? Znam da pitam glupa pitanja al zbunjena sam sva 😅 citam simptome i ne želim da sama sebe uvjerim da sam trudna,poslije bi se mogla razocarat.
A neke imaju ta krvarenja kao menga al puno kraće,ja to nemam,to ovisi od osobe do osobe? Znam da pitam glupa pitanja al zbunjena sam sva 😅 citam simptome i ne želim da sama sebe uvjerim da sam trudna,poslije bi se mogla razocarat.
Implantacija, da😊 to je puno krace i oskudnije😊 ali to ovisi od osobe do osobe, neka te to ne zabrinjava, ja evo sada nisam imala😁 kako ti je jedna napisala, probaj potraziti ljekarnu ili nesto ako imas mogucnosti, onda ces znati na cemu si, ali svaka ti cast sto uspjevas toliko cekati haha😁
Pozdrav! Inače imam menstrualne cikluse na 27-28dana. Nekoliko dana nakon kašnjenja, napravila sam test i bio je pozitivan. 7 dana od kašnjenja menstruacije, primjetila sam smeđkasti iscjedak. Nisam otišla na posao taj dan, a popodne sam otišla kod ginekologa koji na uzv nije vidio ništa- niti gestacijsku vrećicu u maternici, niti naznake patološke trudnoće (vanmaternicne i sl.). Po zadnjoj menstruacije bi tada bila trudna 5+1 tj. Test na trudnoću kod ginekologa mi je također bio pozitivan. Propisao mi je Utrogestan 3x2 i naručio za 7 dana... Molim vas mišljenje. Jako sam zbunjena. Inače sam imala već dvije biokemijske, a rodila još nisam...
Pozdrav! Inače imam menstrualne cikluse na 27-28dana. Nekoliko dana nakon kašnjenja, napravila sam test i bio je pozitivan. 7 dana od kašnjenja menstruacije, primjetila sam smeđkasti iscjedak. Nisam otišla na posao taj dan, a popodne sam otišla kod ginekologa koji na uzv nije vidio ništa- niti gestacijsku vrećicu u maternici, niti naznake patološke trudnoće (vanmaternicne i sl.). Po zadnjoj menstruacije bi tada bila trudna 5+1 tj. Test na trudnoću kod ginekologa mi je također bio pozitivan. Propisao mi je Utrogestan 3x2 i naručio za 7 dana… Molim vas mišljenje. Jako sam zbunjena. Inače sam imala već dvije biokemijske, a rodila još nisam…
Mišljenje za što točno? Ne razumijem xd ali pokušati ću pomoći nekako.. To što se nije vidio mjehurić može značiti da je još rano da se vidi, za tjedan dana bi se trebao vidjeti, ako se tada ne bude vidio vjerojatno nešto nije okej onda.. Utrogestan si dobila vjerujem zbog prijašnjih situacija i zbog smeđarenja pa samo miruj što više možeš Budeš vidjela za tjedan dana
I jesi li vadila betu da vidiš kolika je? Ako nisi, traži gin uputnice da vidiš raste li i dupla li se pravilno, sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji