Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Rujan 2019. 14:52

Dobila sam uputnicu samo da izvadim u ponedjeljak,  kad budem dolazila k njemu.  Ako ne prokrvarim do tada,  naravno.  Nije mi dao uputnicu za serijsko vađenje bete,  odnosno da vadim dva puta do tada... Što se tiče pitanja za savjet,  mislila sam na mišljenje o tome da li može ispasti normalno ako se gestacijska ne vidi u 5.tjednu... Hvala unaprijed svima na trudu 😊

C1M4
    04. Rujan 2019. 15:28

resa123

Dobila sam uputnicu samo da izvadim u ponedjeljak, kad budem dolazila k njemu. Ako ne prokrvarim do tada, naravno. Nije mi dao uputnicu za serijsko vađenje bete, odnosno da vadim dva puta do tada… Što se tiče pitanja za savjet, mislila sam na mišljenje o tome da li može ispasti normalno ako se gestacijska ne vidi u 5.tjednu… Hvala unaprijed svima na trudu 😊

Super onda, i ovo će dovoljno pokazati, meni je gin rekao ako pokaže za te tjedne betu više od 50-75 da su jako male šanse da je biokemijska A što se tiče gestacijske, naravno da može jer može biti i da ti je kasnije bila ovulacija, a može biti još i rano da se vidi Tek kad je beta oko 1500 se može nešto vidjeti u maternici, taj mjehurić jel

04. Rujan 2019. 16:13

C1M4

resa123

Dobila sam uputnicu samo da izvadim u ponedjeljak, kad budem dolazila k njemu. Ako ne prokrvarim do tada, naravno. Nije mi dao uputnicu za serijsko vađenje bete, odnosno da vadim dva puta do tada… Što se tiče pitanja za savjet, mislila sam na mišljenje o tome da li može ispasti normalno ako se gestacijska ne vidi u 5.tjednu… Hvala unaprijed svima na trudu 😊

Super onda, i ovo će dovoljno pokazati, meni je gin rekao ako pokaže za te tjedne betu više od 50-75 da su jako male šanse da je biokemijskaA što se tiče gestacijske, naravno da može jer može biti i da ti je kasnije bila ovulacija, a može biti još i rano da se vidiTek kad je beta oko 1500 se može nešto vidjeti u maternici, taj mjehurić jel

Puno hvala na odgovoru. Još jedno pitanje koje će se možda činiti glupo,  ali opet... Utrogestani ne priječe da krvarenje krene? Mislim,  u slučaju da se beta ne dupla,  da krene padati,  prokrvarila bih unatoč Utrogestanu?? 

ribi1234
    04. Rujan 2019. 16:50

resa123

C1M4

resa123

Super onda, i ovo će dovoljno pokazati, meni je gin rekao ako pokaže za te tjedne betu više od 50-75 da su jako male šanse da je biokemijskaA što se tiče gestacijske, naravno da može jer može biti i da ti je kasnije bila ovulacija, a može biti još i rano da se vidiTek kad je beta oko 1500 se može nešto vidjeti u maternici, taj mjehurić jel

Puno hvala na odgovoru. Još jedno pitanje koje će se možda činiti glupo, ali opet… Utrogestani ne priječe da krvarenje krene? Mislim, u slučaju da se beta ne dupla, da krene padati, prokrvarila bih unatoč Utrogestanu??

Da. Utrogestan ti je ustvari doza progesterona. Ako nesto krene po zlu, nazalost, nece spasiti stvar. 
    Ne zamaraj se time! Lezi, odmaraj i odbrojavaj dane do pregleda i trenutka u kojem ces vidjeti svoju tockicu :)

04. Rujan 2019. 16:58

ribi1234

resa123

C1M4

resa123

Puno hvala na odgovoru. Još jedno pitanje koje će se možda činiti glupo, ali opet… Utrogestani ne priječe da krvarenje krene? Mislim, u slučaju da se beta ne dupla, da krene padati, prokrvarila bih unatoč Utrogestanu??

Da. Utrogestan ti je ustvari doza progesterona. Ako nesto krene po zlu, nazalost, nece spasiti stvar.
    Ne zamaraj se time! Lezi, odmaraj i odbrojavaj dane do pregleda i trenutka u kojem ces vidjeti svoju tockicu :)

Puno,  puno hvala na ovim odgovorima koji su mi ulili dozu nade... Teško je vjerovati da sve može biti super s obzorom na dvije biokemijske prije,  dva puta odusevljenje pozitivnim testovima,  pa onda razočaranje. Ovaj put sam od početka mislila da će sve biti u redu jer imam simptome i crtice na testovima su mi puno jače nego prije kad su bile biokemijske u pitanju... Ali kad sam došla kod ginekologa nakon 7 dana kašnjenja i kad je rekao da on ništa ne vidi,  sve moje nade su se poljuljale. Sad ležim doma,  osluškujem se kao kakva luđakinja (da ne bi slučajno simptomi nestali) i ubijam samu sebe u pojam...

C1M4
    04. Rujan 2019. 18:01

resa123

ribi1234

resa123

C1M4

resa123

Puno, puno hvala na ovim odgovorima koji su mi ulili dozu nade… Teško je vjerovati da sve može biti super s obzorom na dvije biokemijske prije, dva puta odusevljenje pozitivnim testovima, pa onda razočaranje. Ovaj put sam od početka mislila da će sve biti u redu jer imam simptome i crtice na testovima su mi puno jače nego prije kad su bile biokemijske u pitanju… Ali kad sam došla kod ginekologa nakon 7 dana kašnjenja i kad je rekao da on ništa ne vidi, sve moje nade su se poljuljale. Sad ležim doma, osluškujem se kao kakva luđakinja (da ne bi slučajno simptomi nestali) i ubijam samu sebe u pojam…

Ma nemoj se brinuti oko toga, mene gin nije htjela naruciti prije barem 10 dana kasnjenja jer se prije ne moze nista vidjeti, opusti se i vidjet ces da ce biti okej, to je jos rano😇 A utrogestan povecava hormon progesteron koji pomaze u ocuvanju trudnoce tako da ga koristi kako ti je propisano i miruj sto vise mozes dok se ne potvrdi da je tu beba i da je sve okej😁

04. Rujan 2019. 18:06

C1M4

resa123

ribi1234

resa123

C1M4

resa123

Puno, puno hvala na ovim odgovorima koji su mi ulili dozu nade… Teško je vjerovati da sve može biti super s obzorom na dvije biokemijske prije, dva puta odusevljenje pozitivnim testovima, pa onda razočaranje. Ovaj put sam od početka mislila da će sve biti u redu jer imam simptome i crtice na testovima su mi puno jače nego prije kad su bile biokemijske u pitanju… Ali kad sam došla kod ginekologa nakon 7 dana kašnjenja i kad je rekao da on ništa ne vidi, sve moje nade su se poljuljale. Sad ležim doma, osluškujem se kao kakva luđakinja (da ne bi slučajno simptomi nestali) i ubijam samu sebe u pojam…

Ma nemoj se brinuti oko toga, mene gin nije htjela naruciti prije barem 10 dana kasnjenja jer se prije ne moze nista vidjeti, opusti se i vidjet ces da ce biti okej, to je jos rano😇 A utrogestan povecava hormon progesteron koji pomaze u ocuvanju trudnoce tako da ga koristi kako ti je propisano i miruj sto vise mozes dok se ne potvrdi da je tu beba i da je sve okej😁

❤ ❤ Cure,  vratile ste me u život! Nemate pojma koliko ste mi olakšale ovo ležanje i iščekivanje. 😘😘

C1M4
    04. Rujan 2019. 18:30

Sretno ti❤ i svakako nam javi novosti😍😁😇

04. Rujan 2019. 18:34

C1M4

Sretno ti❤ i svakako nam javi novosti😍😁😇

Budem.  Pregled mi je u ponedjeljak,  09.09. Do tada vegetiram 😅😅

Trudilica123
    04. Rujan 2019. 23:40

Pozdrav curke!
    Da ispričam anegdotu moju. Uglavnom, prosli mjesec menga mi je kasnila 12 dana ( napravila 2 testa oba - ), nakon toga sam dobila, ali to je trajalo svega 2 dana, nakon toga mi je bio smedji iscjedak abnormalan. Nikad mi takav nije bio.  Osla sam kod gin i kaze da jos ne vidi nista, ali da joj sluznica izgleda normalno (inace nije sva svoja). Danas, evo 4 dan opet kasni. Neke posebne smiptome nemam, digod probadanje u donjem dijelu stomaka i bradavice me digod svrbe. Što vi mislite o tome? Jel itko bio u ovakvoj situaciji? Što da radim?sorryy na romanu 😔😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.