Resa cestitam ti😍😍 a ovo za izvanmatericnu, vec bi bilo komplikacija sa tolikom betom da nesto je😊 nadam se da ces ici sto prije na pregled i da ces vidjeti ubrzo svoju bebicu❤😇😍
Hvala na čestitkama :)
Opet ja sa svojim pitanjima 😅 dakle jos uvijek nisam stigla kod ginekologa tj narucila me tek 16.9 na pregled… Jel se trebam brinuti? Med sestra je rekla da se ne bojim, da njima to jos bolje jer Ce valjda taman bit 6-7 tjedana i bolje Ce se vidit.. sta da ocekujem na prvom pregledu?
Ne, zasto bi se brinula😁 uzivaj sada, pregled ce brzo doci, a tada bi se trebala vidjeti i srcana akcija vec😁 mislim, vidjeti ces mrljicu malu haha, jos to ne bude licilo na nista posebno bas, ali ces vidjeti i otkucaje i mjeriti ce velicinu ploda😊
Ćao :) Imam jedan problem. U julu mi je menstruacija kasnila 16 dana, dobila sam 31.07 trajala je 6 dana, normalno, samo sam imala jake bolove u stomaku. 24.08 imala sam nezaštićen odnos i 29.08 uveče sam malo prokrvarila, to je trajalo do sutradan, sutradan sam imala samo kad sam išla u wc i kad sam se obrisala na papiru braon isčedak, taj isčedak je trajao do 02.09 tog dana sam ponovo prokrvarila i traje i dan danas, nije obilno krvarenje, samo ne prestaje. Nikad mi menstruacije nisu trajale toliko, ne znam ni da li je to redovna menstruacija jer nisam imala uopšte bolove u stomaku kao inače što imam. Imam i glavobolju i temperatura ujutru mi je 37.2, a uveče 37.5, ne spada nikako sa 37. Da li je moguće da sam trudna?
Jesi li napravila test? Ako nisi, napravi jer sad vec mora pokazat plus ako je trudnoca, a ako bude negativan, idi gin da vidi sto ti je sa ciklusima..
Pozdrav svima,evo ja sam.na forumu nova,Zadnja menstruacija mi je bila 18.8. Ciklusi su mi 28-29 dana..Ja i muz radimo na bebi godinu dana,evo dva dana imam nekakvu mucninu,sta mislite cure dali da napravim test ranije jer ne mogu docekat dan ocekivane mestruacije za 4 dana
🙋♀️ -30 god
🙋♂️-30 god,
Nakon 1,5 g pokušavanja 06.05.20 ➕
08.01.21 - 👶💙
Pozdrav svima,evo ja sam.na forumu nova,Zadnja menstruacija mi je bila 18.8. Ciklusi su mi 28-29 dana..Ja i muz radimo na bebi godinu dana,evo dva dana imam nekakvu mucninu,sta mislite cure dali da napravim test ranije jer ne mogu docekat dan ocekivane mestruacije za 4 dana
Radije pricekaj jos ta 4 dana da se ne razocaras ako bude minus, a ono ipak budes trudna jer je ovo rano..
Cure, vjerovale ili ne, ova moja visoka beta nije garancija dobre trudnoće. Obavila danas pregled, u maternici se ne vidi ništa, sumnjaju na vanmaterničnu... Još uvijek ne mogu vjerovati!
Cure, vjerovale ili ne, ova moja visoka beta nije garancija dobre trudnoće. Obavila danas pregled, u maternici se ne vidi ništa, sumnjaju na vanmaterničnu… Još uvijek ne mogu vjerovati!
Tolika beta, a da jos nije pokazalo neke komplikacije ako je izvan maternice😯 ja sam imala isto jednu pa su mi rekli da ona vec na oko 3000 izaziva bolove, temperaturu i ostalo.. Stvarno ne znam, drzim fige da sto god da je da sve prode uredno!🙏 Pa jesu li te poslali u bolnicu odmah?
Cure, vjerovale ili ne, ova moja visoka beta nije garancija dobre trudnoće. Obavila danas pregled, u maternici se ne vidi ništa, sumnjaju na vanmaterničnu… Još uvijek ne mogu vjerovati!
Tolika beta, a da jos nije pokazalo neke komplikacije ako je izvan maternice😯 ja sam imala isto jednu pa su mi rekli da ona vec na oko 3000 izaziva bolove, temperaturu i ostalo.. Stvarno ne znam, drzim fige da sto god da je da sve prode uredno!🙏 Pa jesu li te poslali u bolnicu odmah?
Nisu. Nemam bolove. Ne kužim. Doma sam, ujutro idem vadit betu pa će vidjeti kako se kreće i kamo će nas odvesti... Tako mi je rečeno. U šoku sam još!
Nisu. Nemam bolove. Ne kužim. Doma sam, ujutro idem vadit betu pa će vidjeti kako se kreće i kamo će nas odvesti… Tako mi je rečeno. U šoku sam još!
Joj, stvarno ne zelim mislit kako ti je sad u neznanju😣 meni je bilo "lakse" jer sam sa bolovima dosla na hitnu i tu su odmah vidjeli da je u jajovodu.. Drzi se i javi situaciju❤
Nisu. Nemam bolove. Ne kužim. Doma sam, ujutro idem vadit betu pa će vidjeti kako se kreće i kamo će nas odvesti… Tako mi je rečeno. U šoku sam još!
Joj, stvarno ne zelim mislit kako ti je sad u neznanju😣 meni je bilo "lakse" jer sam sa bolovima dosla na hitnu i tu su odmah vidjeli da je u jajovodu.. Drzi se i javi situaciju❤
Ja bolove nemam. Ne kužim uopće. Niti ikakvo krvarenje, sukrvicu... Jesu tebi onda izvadili jajovod ili su uspjeli očistiti? Meni se već jednom dogodilo ovo u tom desnom jajovodu, ali se poslije na hsg-u pokazao prohodnim. Očito ipak je neki problem u njemu.
Sortiraj odgovore
Najstariji