Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    25. Lipanj 2019. 13:39

Ne, ne moze.  Nego, zasto je rucnik uopce gurnula "vec znate gdje"? Papirnati ili obicni rucnik? Sve joj je ostalo unutra?? Kolko ta kol

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    25. Lipanj 2019. 13:42

Koliko ta kolegica ima godina? Malo mi to bas nema smisla sto ste napisali. A kolegica se ponasa pomalo nezrelo. A mozda sam i ja tu nesto krivo shvatila. Sretno!

PatyDi
    25. Lipanj 2019. 14:15

Hahaha ovo je pitanje ko za casopis Teen 🤣🤣🤣

• OkBaby
    26. Lipanj 2019. 14:57

Ja sam danas oko podne napravila test, trpila sam cijelo jutro da ne pišam haha ali nažalost je negativan 😞. Kasne mi već 8 dana tako da mislim da bi pokazao nešto da je trudnoća u pitanju, ali stvarima ni traga. Naručit ću se kod ginekologice pa ću malo vidjeti šta ona kaže. Više sreće drugi mjesec 😏.

• OkBaby
    28. Lipanj 2019. 20:57

Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite? 

• anaa0
    02. Srpanj 2019. 20:08

Pozdrav mame i buduće mame 😊
    Ja i dečko smo se odlučili na bebu i pokušali smo to ostvariti 16.06. i 25.06., po kalendaru ovulacija mi je bila točno 25.06. iako sam ja 16.06. imala onaj bijeli iscjedak koji inače imam za ovulaciju. Ciklusi su mi nekad 27, 28, 29, 30 dana, pa bi trebala dobit 05.07. kako kalendar zasad kaže. Stvar je u tome što nemam nikakav osjećaj da ću dobiti, inače već tjedan dana prije krene pms i točno osjećam kad ću dobiti. 27.06. sam osjetila bolove u donjem dijelu trbuha identične onima pred mjesečnicu samo što su trajali par sati i stali. Zadnjih dana temperatura mi je ujutro najčešće 36.8 i ostane tako cijeli dan, danas je kroz dan 37.2. Osjećam se bolesno, a čitala sam da je taj osjećaj slabosti neki simptom trudnoće, na wc idem više nego inače, grudnjak me užasno žulja što inače nije situacija u pmsu
    Mislite li da je moguća trudnoća? Ne znam jel rano da radim test, napravila sam prije 2 dana clearblue koji se može radit 5 dana prije očekivane mjesečnice i bio je negativan pa ne znam jel sad rano opet pokušavati ili da pričekam još 
    Isprike što sam se malo raspisala 😅
    I hvala vam unaprijed 😊

Omerta
    02. Srpanj 2019. 20:28

Meni to djeluje obecavajuce!  Svakako ponovi test za par dana, odnosno nakon izostanka m. Sretno!!! 

• anaa0
    02. Srpanj 2019. 20:40

Omerta

Meni to djeluje obecavajuce! Svakako ponovi test za par dana, odnosno nakon izostanka m. Sretno!!!

Hvala ti! 😊

• anaa0
    04. Srpanj 2019. 20:00

Bok cure,
    Zadnja dva dana temperatura mi je još veća. Jutros je bila 37, a do sada je došla i do 37.5, najniže što padne je 37
    Sutra bi trebala dobiti, pa bi sutra i napravila test jer sam jaako nestrpljiva 😂
    Postoji li mogućnost pozitivnog testa? 

Nova19
    04. Srpanj 2019. 20:39

anaa0

Bok cure,
    Zadnja dva dana temperatura mi je još veća. Jutros je bila 37, a do sada je došla i do 37.5, najniže što padne je 37
    Sutra bi trebala dobiti, pa bi sutra i napravila test jer sam jaako nestrpljiva 😂
    Postoji li mogućnost pozitivnog testa?

Naravno da itekako postoji ! Ovo zvuci jako dobro! Čekamo novosti 🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.