Ne, ne moze. Nego, zasto je rucnik uopce gurnula "vec znate gdje"? Papirnati ili obicni rucnik? Sve joj je ostalo unutra?? Kolko ta kol
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Koliko ta kolegica ima godina? Malo mi to bas nema smisla sto ste napisali. A kolegica se ponasa pomalo nezrelo. A mozda sam i ja tu nesto krivo shvatila. Sretno!
Ja sam danas oko podne napravila test, trpila sam cijelo jutro da ne pišam haha ali nažalost je negativan 😞. Kasne mi već 8 dana tako da mislim da bi pokazao nešto da je trudnoća u pitanju, ali stvarima ni traga. Naručit ću se kod ginekologice pa ću malo vidjeti šta ona kaže. Više sreće drugi mjesec 😏.
Pozdrav! Danas mi je 10-ti dan kašnjenja stvari i napravila sam test, čudno mi je što je druga crtica bijele boje, dali se neka već možda susrela s tim? Što vi mislite?
Pozdrav mame i buduće mame 😊
Ja i dečko smo se odlučili na bebu i pokušali smo to ostvariti 16.06. i 25.06., po kalendaru ovulacija mi je bila točno 25.06. iako sam ja 16.06. imala onaj bijeli iscjedak koji inače imam za ovulaciju. Ciklusi su mi nekad 27, 28, 29, 30 dana, pa bi trebala dobit 05.07. kako kalendar zasad kaže. Stvar je u tome što nemam nikakav osjećaj da ću dobiti, inače već tjedan dana prije krene pms i točno osjećam kad ću dobiti. 27.06. sam osjetila bolove u donjem dijelu trbuha identične onima pred mjesečnicu samo što su trajali par sati i stali. Zadnjih dana temperatura mi je ujutro najčešće 36.8 i ostane tako cijeli dan, danas je kroz dan 37.2. Osjećam se bolesno, a čitala sam da je taj osjećaj slabosti neki simptom trudnoće, na wc idem više nego inače, grudnjak me užasno žulja što inače nije situacija u pmsu
Mislite li da je moguća trudnoća? Ne znam jel rano da radim test, napravila sam prije 2 dana clearblue koji se može radit 5 dana prije očekivane mjesečnice i bio je negativan pa ne znam jel sad rano opet pokušavati ili da pričekam još
Isprike što sam se malo raspisala 😅
I hvala vam unaprijed 😊
Meni to djeluje obecavajuce! Svakako ponovi test za par dana, odnosno nakon izostanka m. Sretno!!!
Meni to djeluje obecavajuce!Svakako ponovi test za par dana, odnosno nakon izostanka m. Sretno!!!
Hvala ti! 😊
Bok cure,
Zadnja dva dana temperatura mi je još veća. Jutros je bila 37, a do sada je došla i do 37.5, najniže što padne je 37
Sutra bi trebala dobiti, pa bi sutra i napravila test jer sam jaako nestrpljiva 😂
Postoji li mogućnost pozitivnog testa?
Bok cure,
Zadnja dva dana temperatura mi je još veća. Jutros je bila 37, a do sada je došla i do 37.5, najniže što padne je 37
Sutra bi trebala dobiti, pa bi sutra i napravila test jer sam jaako nestrpljiva 😂
Postoji li mogućnost pozitivnog testa?
Naravno da itekako postoji ! Ovo zvuci jako dobro! Čekamo novosti 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji