Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2019. 05:33

zuki96

Pozdrav curke!
    Da ispričam anegdotu moju. Uglavnom, prosli mjesec menga mi je kasnila 12 dana ( napravila 2 testa oba - ), nakon toga sam dobila, ali to je trajalo svega 2 dana, nakon toga mi je bio smedji iscjedak abnormalan. Nikad mi takav nije bio. Osla sam kod gin i kaze da jos ne vidi nista, ali da joj sluznica izgleda normalno (inace nije sva svoja). Danas, evo 4 dan opet kasni. Neke posebne smiptome nemam, digod probadanje u donjem dijelu stomaka i bradavice me digod svrbe. Što vi mislite o tome? Jel itko bio u ovakvoj situaciji? Što da radim?sorryy na romanu 😔😔

Što ti je gin rekao za ovo kašnjenje od 12 dana? Meni liči na poremećaj hormona... Napravi test. Za 4 dana kašnjenja bi mogao dati točan rezultat.

Grizli
    05. Rujan 2019. 07:21

Zuki ovakva kasnjenja i oskudne menge obicno su znak da nema ovulacije. Najbolje bi bilo da izvadis spolne hormone i tsh izmedju 2 i 5 dana ciklusa kad dobijes mengu pa vidis u cemu je problem. Svakako test napravi rezultat bi vec trebao biti tocan. 

06. Rujan 2019. 11:08

Curke,  evo mene opet u panici... Od jučer imam osjećaj da su mi cice prestale biti onako bolne i osjetljive. Također sam jučer navečer i danas ujutro imala lagane bolove u trbuhu, kao da ću svaki čas dobiti.  Dobra vijest je da je "u gaćama " situacija ok, nema nikakvog tamnog iscjedka ili naznaka krvarenja,  samo pomalo žuti iscjedak od Utrogestana.  Više ne znam da li umišljam nestanak simptoma ili je to sve skupa normalno... Pomagajte vi koje imate iskustva... 😓

C1M4
    06. Rujan 2019. 16:08

resa123

Curke, evo mene opet u panici… Od jučer imam osjećaj da su mi cice prestale biti onako bolne i osjetljive. Također sam jučer navečer i danas ujutro imala lagane bolove u trbuhu, kao da ću svaki čas dobiti. Dobra vijest je da je "u gaćama " situacija ok, nema nikakvog tamnog iscjedka ili naznaka krvarenja, samo pomalo žuti iscjedak od Utrogestana. Više ne znam da li umišljam nestanak simptoma ili je to sve skupa normalno… Pomagajte vi koje imate iskustva… 😓

Simptomi dodu i odu pa opet dodu i opet odu i tako u krug u trudnoci, tako da nemoj se za to hvatati jer ce ti tako biti jos nenormalan broj puta u trudnoci haha😋 jos je to dosta rano pa i ako ode slucajno, ne mozes nista vise napraviti po tom pitanju jer vec terapiju koristis i mirujes, znaci radis sve sto mozes😊 tako da ovo za simptome ne mora nista znaciti, a ponedjeljak je blizu pa ces vidjeti sve sto gin kaze😘

06. Rujan 2019. 19:25

C1M4

resa123

Curke, evo mene opet u panici… Od jučer imam osjećaj da su mi cice prestale biti onako bolne i osjetljive. Također sam jučer navečer i danas ujutro imala lagane bolove u trbuhu, kao da ću svaki čas dobiti. Dobra vijest je da je "u gaćama " situacija ok, nema nikakvog tamnog iscjedka ili naznaka krvarenja, samo pomalo žuti iscjedak od Utrogestana. Više ne znam da li umišljam nestanak simptoma ili je to sve skupa normalno… Pomagajte vi koje imate iskustva… 😓

Simptomi dodu i odu pa opet dodu i opet odu i tako u krug u trudnoci, tako da nemoj se za to hvatati jer ce ti tako biti jos nenormalan broj puta u trudnoci haha😋 jos je to dosta rano pa i ako ode slucajno, ne mozes nista vise napraviti po tom pitanju jer vec terapiju koristis i mirujes, znaci radis sve sto mozes😊 tako da ovo za simptome ne mora nista znaciti, a ponedjeljak je blizu pa ces vidjeti sve sto gin kaze😘

Istina, da. Imaš pravo.  Radim sve što je u mojoj moći.  Hvala ti  😘

• nina0308
    09. Rujan 2019. 02:38

Hvala na čestitkama :) 
    Opet ja sa svojim pitanjima 😅 dakle jos uvijek nisam stigla kod ginekologa tj narucila me tek 16.9 na pregled... Jel se trebam brinuti? Med sestra je rekla da se ne bojim, da njima to jos bolje jer Ce valjda taman bit 6-7 tjedana i bolje Ce se vidit.. sta da ocekujem na prvom pregledu? 

09. Rujan 2019. 09:49

Cure,  upravo vadila betu.  Iznosi  11509,4 H IU/L. Kako vam se to čini za 5-6 tjedana.? Dakle,  prije točno tjedan dana gin nije ništa vidio u maternici, niti gestacijsku vrećicu. Sad čekam pregled, popodne mi radi...

• nutella
    09. Rujan 2019. 17:24

Ćao :) Imam jedan problem. U julu mi je menstruacija kasnila 16 dana, dobila sam 31.07 trajala je 6 dana, normalno, samo sam imala jake bolove u stomaku. 24.08 imala sam nezaštićen odnos i 29.08 uveče sam malo prokrvarila, to je trajalo do sutradan, sutradan sam imala samo kad sam išla u wc i kad sam se obrisala na papiru braon isčedak, taj isčedak je trajao do 02.09 tog dana sam ponovo prokrvarila i traje i dan danas, nije obilno krvarenje, samo ne prestaje. Nikad mi menstruacije nisu trajale toliko, ne znam ni da li je to redovna menstruacija jer nisam imala uopšte bolove u stomaku kao inače što imam. Imam i glavobolju i temperatura ujutru mi je 37.2, a uveče 37.5, ne spada nikako sa 37. Da li je moguće da sam trudna? 

Reni
    09. Rujan 2019. 17:41

resa123

Cure, upravo vadila betu. Iznosi 11509,4 H IU/L. Kako vam se to čini za 5-6 tjedana.? Dakle, prije točno tjedan dana gin nije ništa vidio u maternici, niti gestacijsku vrećicu. Sad čekam pregled, popodne mi radi…

Ne kuzim se bas najbolje u betu ali u meni je u petom tjednu bila 1600,isto se nije nista vidjelo,tek za dva dana se lijepo vidjela gestacijska vrecica kad se beta poduplala..moguce da su blizanci kod tebe 🤩

09. Rujan 2019. 18:08

Reni

resa123

Cure, upravo vadila betu. Iznosi 11509,4 H IU/L. Kako vam se to čini za 5-6 tjedana.? Dakle, prije točno tjedan dana gin nije ništa vidio u maternici, niti gestacijsku vrećicu. Sad čekam pregled, popodne mi radi…

Ne kuzim se bas najbolje u betu ali u meni je u petom tjednu bila 1600,isto se nije nista vidjelo,tek za dva dana se lijepo vidjela gestacijska vrecica kad se beta poduplala..moguce da su blizanci kod tebe 🤩

Ma daj! 😆😆😆 Meni bi trebao biti 6. tjedan. Po ZM danas 6+1 tj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.