Pozdrav drage moje. Imam jedan problemcic. Ako mi ikako mozete pomoci bila bih vam zahvalna. Radi se o tome da je meni menstruacija redovita. Mjesecni ciklus 30. Zadnja menstruacija bila je 23.05 i to tri dana je trajala. Prvi dan svijetlo crvena krv malo je bilo. Drugi dan isto malo. Treci dan malo smeđkaste krvi. A meni je uvijek menstruacija trajala do 7 dana. Trebala sam dobiti 23.06 i nisam. Imala sam redovite odnose. Gledala sam kada su mi plodni dani. I za sve te dane on je u mene svrsio. Izvinjavam se na izrazaju. I kasnila mi je mens. 10 dana otisla sam ginekologu, radila papa test. Cak mi je vidio da imam neko malo krvarenje u vagini. Rekao mi je dobit ces za koji dan mozda bi i danas trebala dobiti u slucaju ako ne dobijes za 15 dana dodji ponovo. Ujutru ce biti 17 dan kako nisam dobila. A radila sam test za trudnocu jednom kad mi je kasnila 10 dana. Drugi put kad mi je kasnila 16 dana tj. nocas.Pa me zanima sta da radim. Toliko zelimo bebo par puta sam i plakala sto je bio negativan dok se nisam navikla na negativno. Voljela bih kad bih ostala trudna. Moji simptomi su umor, temperatura jucer ujutru i nocas sam popila paracitamol. Grudi su mi teske, lose se osjecam stomak me ne boli ali me kicma sad pocela boliti. Kada ustanem kao da na silu ustajem..i nisam nervozna ali mi se nekako place ne znam sto
Po ovome imas redovne cikluse i vec se moralo nesto vidjeti na testu iki pregledu.Eventualno da si imala anovulacijski ciklus pa se nesto pobrckalo.
Evo jutros sam ustala pa sve do sada nemam mens. Tacno 17 dana kako nemam a jedem sve normalno. Stomak me ne boli nikako nemam osjecaj da cu dobiti. Niti me boli dole da imam osjecaj. Osjecam trenutno odlicno.
Trebala sam dobiti prije 4 dana, jutros mi je krenulo neko krvarenje, ali dosta oskudnije od mjesečnice i svijetlo crvene je boje. Inače me jako boli kad dobijem, a danas samo kratko i stalo je. Temperatura mi je i dalje ostala povišena, danas je 36.8-37.
Može li to biti implantacijsko? Čitala sam negdje da se ono događa 6-12 dana nakon začeća, odnos je bio prije 13 dana.
Hvala 😊
Trebala sam dobiti prije 4 dana, jutros mi je krenulo neko krvarenje, ali dosta oskudnije od mjesečnice i svijetlo crvene je boje. Inače me jako boli kad dobijem, a danas samo kratko i stalo je. Temperatura mi je i dalje ostala povišena, danas je 36.8-37.
Može li to biti implantacijsko? Čitala sam negdje da se ono događa 6-12 dana nakon začeća, odnos je bio prije 13 dana.
Hvala 😊
Draga Anaa0,naravno da moze biti...iako se meni implantacijsko krvarenje dogodilo na 6 dana prije same menge,jedan dan smedje pa crveno pa rozo i na kraju nekakva prozirna sluz i to sve je trajalo 3-4 dana uz jake bolove u ledjima,ja napravils test 4 dana prije menge i bio plus ko kuca,tako da ako nisi procurila(nadam se da nisi) napravi test i odmah ces znati
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Ma gle, možeš ti još ovdje tipkat dok ti trbuh ne počne rasti pa ćeš sigurno znati jesi li ili nisi trudna...a mislim
Ma gle, možeš ti još ovdje tipkat dok ti trbuh ne počne rasti pa ćeš sigurno znati jesi li ili nisi trudna…a mislim
Obozavam tvoje postove na ovakvim temama 😂😂
Mogu potpisat svaki.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Ma gle, možeš ti još ovdje tipkat dok ti trbuh ne počne rasti pa ćeš sigurno znati jesi li ili nisi trudna…a mislim
Obozavam tvoje postove na ovakvim temama 😂😂
Mogu potpisat svaki.
Trudim se ne ici citati i dosta put samo prodjem, ali ima dana kad ne mogu 🤐
Evo mene opet sad mi kasni 28 dana. Isla sam ginekologu kad mi je kasnilo 10 dana pa sam uradila papa test,bris i ultrazvucni pregled. Rekao mi je trebas sad nekad dobiti u slucaju ako ne dobijes za 15 dana dodji opet. I nisam dobila opet sam otisla sve moguce sam platila i opet mi kaze dodji za 15 dana ako opet ne dobijes. Ja sam toliko iznervirana zbog njega rekli su da je najbolji ginekolog i eto kako je najbolji da samo uzme novac a nista da mi kaze o cemu je problem. Na papa testu je pisalo da imam malu upalu nista strasno i dao mi recept koji da uzmem. Sve sam uradila i evo ja jos nisam dobila. Grudi su mi ogromno teske bole na sami dodir mnogo puta mi je muka neku noc umalo nisam povratila. Stomak me zaboli 2 min i prestane u ovih par dana me je bolio toliko da sam pala na pod od bola. Isto tako mi je rekao kad mi je radio ultrazvuni pregled da nisam trudna jer mu nista ne prikazuje osim kao da cu dobiti ako ne dobijem da opet dodjem jer se moze desiti da se radi o ranoj trudnoci. Mislim da nisam trudna milion posto jer su mi teske grudi. U pon cu provjeriti opet test za trudnocu i vidjet cu sve. Izvinite na romanu i ovome svemu sto sam pisala ali meni treba pomoc sta ako nisam trudna a kasni mi mjesec dana...
Evo mene opet hahaha. Samo da vam ispricam nesto. Sto se tice mog problema to da mi je kasnilo mjesec dana i da sam isla doktoru na pregled na sto mi je on rekao da mi je pukla nekakva cista i da cu dobiti za koji dan mens. Medjutim to mi je rekao jos i kad mi je kasnilo 10 dana. Ali desilo se cudo. Jutros citam kako su neke djevojke zene sretne sto su trudne i toliko mi je bilo drago zbog njih osjecala sam se kao da sam i ja trudna imala sam taj osjecaj. Odem sa momkom provjerim test za trudnocu kad ono +|| ja sam se toliko tresla od srece. Mi smo i dalje u soku naime kaze nama doktor ako bude kasnilo jos 15 dana dodji opet. Znaci izgleda da se radilo vjerovatno o toj ranoj trudnoci. Dva puta u ovih nekoliko dana test je bio negativan treci put je bio pozitivan. Hvala Bogu pa sam trudna mislila sam da je bolest neka no sve je okej. Sva sam uzbudjena da li neko zna sta sad dalje treba da radim sta zdravo trebam jesti i tako? Izvinite na romanu 😃
Naravno otici cu svome doktoru i vidjet cu sta i kako cemo.
Sortiraj odgovore
Najstariji