Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaa0
    04. Srpanj 2019. 20:56

Nova19

anaa0

Bok cure,
    Zadnja dva dana temperatura mi je još veća. Jutros je bila 37, a do sada je došla i do 37.5, najniže što padne je 37
    Sutra bi trebala dobiti, pa bi sutra i napravila test jer sam jaako nestrpljiva 😂
    Postoji li mogućnost pozitivnog testa?

Naravno da itekako postoji ! Ovo zvuci jako dobro! Čekamo novosti 🤞🏻

Hvalaa, javim! 😊

• anaa0
    05. Srpanj 2019. 09:10

Napravila sam jutros test, ali nažalost negativan je.
    Probat ću opet za dan dva, nadam se da je sada još bilo rano 😊

• Flip00
    05. Srpanj 2019. 09:55

anaa0

Kad bi ti M trebala ne doci? :) ista stvar je i kod mene pa usporedjujem :) jedan test do sad je imao neku cudnu sjenu sto ne mogu smatrati pozitivnim, ostali su bili negativni :/

Nova19
    05. Srpanj 2019. 10:16

Anaao nadam se da je bilo prerano 🤞🏻
    Ja (ne) očekujem za 4 dana. Nemam nikakve simptome pa mislim da ništa od ovog puta, bar se pripremam tako... Vidjet ćemo uskoro 🤗

• anaa0
    06. Srpanj 2019. 12:59

Flip00

anaa0

Kad bi ti M trebala ne doci? :) ista stvar je i kod mene pa usporedjujem :) jedan test do sad je imao neku cudnu sjenu sto ne mogu smatrati pozitivnim, ostali su bili negativni :/

Trebala je doći jučer al još je nema 😄
    Ja ću sutra opet test napraviti, kako je kod tebe? 

• Teja22
    06. Srpanj 2019. 17:09

Pozdrav cure, evo i mene ovdje s vama 😊 
    Kod mene je situacija sljedeća, znaci zadnju menstruaciju sam imala 1.6 i trebala sam dobit 1.7 ciklusi su mi uglavnom između 28-30 dana i nikad mi ne kasni. Imala sam nezaštićene odnose. Nisam uopće razmišljala da bi mogla bit trudnoća u pitanju sve si mislim od stresa i čitam vaše postove i vidim da je sve moguće. U petak sam bila kod gin na redovnom pregledu i po njenom izračunu bi trebala bit trudnoća od 6tj ali na uzv se nije bas ništa vidjelo i poslala me vidit betu privatno jer se boji da nije možda izvanmaternična trudnoća jer kao ne vidi nikakve naznake za menstruaciju. Od simpotima ništa posebno bar ja tako mislim malo me grudi bole, zadnjih tjedan dana mi se jako slabo jede doslovno na silu jedem, često piskim kao i inače  imam i mučnine i vrtoglavice  zadnja 2tj to sam pripisivala ovim vrućinama jer ih inače teško podnosim, jučer i danas mi je došlo da se ispovracam na neke mirise a u trbuhu osjećaj sličan kao pred m ali kao da je ipak nešto malo drugačije i evo danas prije par sati krenuo nekakav smeđi iscjedak lagano i kupim ja test u ljekarni i pokaže se crtica dosta slaba ali vidljiva, ako ne dođe vještica sutra ujutro ću ponovit test još jednom pa ćemo vidjet i rezultate bete u pon. Oprostite na dugom postu nadam se da je neka od vas imala slično iskustvo. Nismo planirali trudnoću ali ako je veselimo se jako tom malom biću 🥰

ribi1234
    06. Srpanj 2019. 17:42

Teja22

Kod mene je situacija sljedeća, znaci zadnju menstruaciju sam imala 1.6 i trebala sam dobit 1.7 ciklusi su mi uglavnom između 28-30 dana i nikad mi ne kasni. Imala sam nezaštićene odnose. Nisam uopće razmišljala da bi mogla bit trudnoća u pitanju sve si mislim od stresa i čitam vaše postove i vidim da je sve moguće. U petak sam bila kod gin na redovnom pregledu i po njenom izračunu bi trebala bit trudnoća od 6tj ali na uzv se nije bas ništa vidjelo i poslala me vidit betu privatno jer se boji da nije možda izvanmaternična trudnoća jer kao ne vidi nikakve naznake za menstruaciju. Od simpotima ništa posebno bar ja tako mislim malo me grudi bole, zadnjih tjedan dana mi se jako slabo jede doslovno na silu jedem, često piskim kao i inače imam i mučnine i vrtoglavice zadnja 2tj to sam pripisivala ovim vrućinama jer ih inače teško podnosim, jučer i danas mi je došlo da se ispovracam na neke mirise a u trbuhu osjećaj sličan kao pred m ali kao da je ipak nešto malo drugačije i evo danas prije par sati krenuo nekakav smeđi iscjedak lagano i kupim ja test u ljekarni i pokaže se crtica dosta slaba ali vidljiva, ako ne dođe vještica sutra ujutro ću ponovit test još jednom pa ćemo vidjet i rezultate bete u pon. Oprostite na dugom postu nadam se da je neka od vas imala slično iskustvo. Nismo planirali trudnoću ali ako je veselimo se jako tom malom biću 🥰

Kako bi trebala biti 6 tjedana? Ja sam zadnju M imala 28.5. i po mojoj racunici  sam sad 5 tjedana i 4 dana.
    Nije bas nista vidjela na ultrazvuku? Ja jos nisam bila, idem tek krajem iduceg tjedna ali u prvoj trudnoci sam isla jos u 4 tjednu i vidjela se gestacijska vrecica.

A sto se tice simptoma, osjecam malo teze cice, umorna sam, glava me boli, na trenutke imam grceve kao pred M i u par navrata sam imala mucninu, al ne prestrasnu. 

Nadam se da ce ti sve biti ok... cekanje je najgore

• Teja22
    06. Srpanj 2019. 17:51

ribi1234

Teja22

Kod mene je situacija sljedeća, znaci zadnju menstruaciju sam imala 1.6 i trebala sam dobit 1.7 ciklusi su mi uglavnom između 28-30 dana i nikad mi ne kasni. Imala sam nezaštićene odnose. Nisam uopće razmišljala da bi mogla bit trudnoća u pitanju sve si mislim od stresa i čitam vaše postove i vidim da je sve moguće. U petak sam bila kod gin na redovnom pregledu i po njenom izračunu bi trebala bit trudnoća od 6tj ali na uzv se nije bas ništa vidjelo i poslala me vidit betu privatno jer se boji da nije možda izvanmaternična trudnoća jer kao ne vidi nikakve naznake za menstruaciju. Od simpotima ništa posebno bar ja tako mislim malo me grudi bole, zadnjih tjedan dana mi se jako slabo jede doslovno na silu jedem, često piskim kao i inače imam i mučnine i vrtoglavice zadnja 2tj to sam pripisivala ovim vrućinama jer ih inače teško podnosim, jučer i danas mi je došlo da se ispovracam na neke mirise a u trbuhu osjećaj sličan kao pred m ali kao da je ipak nešto malo drugačije i evo danas prije par sati krenuo nekakav smeđi iscjedak lagano i kupim ja test u ljekarni i pokaže se crtica dosta slaba ali vidljiva, ako ne dođe vještica sutra ujutro ću ponovit test još jednom pa ćemo vidjet i rezultate bete u pon. Oprostite na dugom postu nadam se da je neka od vas imala slično iskustvo. Nismo planirali trudnoću ali ako je veselimo se jako tom malom biću 🥰

Kako bi trebala biti 6 tjedana? Ja sam zadnju M imala 28.5. i po mojoj racunici sam sad 5 tjedana i 4 dana.
    Nije bas nista vidjela na ultrazvuku? Ja jos nisam bila, idem tek krajem iduceg tjedna ali u prvoj trudnoci sam isla jos u 4 tjednu i vidjela se gestacijska vrecica.

A sto se tice simptoma, osjecam malo teze cice, umorna sam, glava me boli, na trenutke imam grceve kao pred M i u par navrata sam imala mucninu, al ne prestrasnu.

Nadam se da ce ti sve biti ok… cekanje je najgore

Pa i meni je to bilo čudno kad je rekla 6tj čini mi se kao da se malo preračunala i da ništa se nije vidjelo na ultrazvuku očito nije 6tj pa se još ne vidi ili jednostavno nema trudnoće 😏 bas sam sad sva u strahu valjda će sve bit oke. 
    Ajde i tebi sretno nek bude sve dobro 😊

• Dado2302
    08. Srpanj 2019. 22:50

Pozz, curke i gospode, jedno pitanje me zanima dali postoji mogucnost da se zatrudni ako partner u (mene), znaci imali smo odnos a drugi dan sam dobila pms, a drugi dan sam imala jako krvarenje 

• didicaa1
    08. Srpanj 2019. 23:39

Pozdrav drage moje. Imam jedan problemcic. Ako mi ikako mozete pomoci bila bih vam zahvalna. Radi se o tome da je meni menstruacija redovita. Mjesecni ciklus 30. Zadnja menstruacija bila je 23.05 i to tri dana je trajala. Prvi dan svijetlo crvena krv malo je bilo. Drugi dan isto malo. Treci dan malo smeđkaste krvi. A meni je uvijek menstruacija trajala do 7 dana. Trebala sam dobiti 23.06 i nisam. Imala sam redovite odnose. Gledala sam kada su mi plodni dani. I za sve te dane on je u mene svrsio. Izvinjavam se na izrazaju. I kasnila mi je mens. 10 dana otisla sam ginekologu, radila papa test. Cak mi je vidio da imam neko malo krvarenje u vagini. Rekao mi je dobit ces za koji dan mozda bi i danas trebala dobiti u slucaju ako ne dobijes za 15 dana dodji ponovo. Ujutru ce biti 17 dan kako nisam dobila. A radila sam test za trudnocu jednom kad mi je kasnila 10 dana. Drugi put kad mi je kasnila 16 dana tj. nocas.Pa me zanima sta da radim. Toliko zelimo bebo par puta sam i plakala sto je bio negativan dok se nisam navikla na negativno. Voljela bih kad bih ostala trudna. Moji simptomi su umor, temperatura jucer ujutru i nocas sam popila paracitamol. Grudi su mi teske, lose se osjecam stomak me ne boli ali me kicma sad pocela boliti. Kada ustanem kao da na silu ustajem..i nisam nervozna ali mi se nekako place ne znam sto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.