Da sam bar i ja prije dok smo godinu dana pokusavali zbog osjecaja srece postala trudna 😂 naravno javi se ginekologu i cim prije pocni piti folnu kiselinu
Bok...nova sam ovdje...muž i ja smo ovaj mjesec počeli raditi na bebi...mjesečnica mi treba stići za tjedan dana...ima desetak dana osjećam se čudno...stalni pritisak na maternici..koje probadanje u jajnicima...stalno piškenje svaka 2 sata...zadnja 3 dana proljev mučnina..osjećam se kao da sam bolesna...grudi me bole..malo su mi natečene...ne mogu uopće ležati na trbuhu..razdražljiva sam i užasno umorna...i imam stalno prisutne bolove u donjem dijelu leđa..zanima me da li bi to mogli biti rani simptomi trudnoće ili jednostavno rani PMS...
Evo mene opet hahaha. Samo da vam ispricam nesto. Sto se tice mog problema to da mi je kasnilo mjesec dana i da sam isla doktoru na pregled na sto mi je on rekao da mi je pukla nekakva cista i da cu dobiti za koji dan mens. Medjutim to mi je rekao jos i kad mi je kasnilo 10 dana. Ali desilo se cudo. Jutros citam kako su neke djevojke zene sretne sto su trudne i toliko mi je bilo drago zbog njih osjecala sam se kao da sam i ja trudna imala sam taj osjecaj. Odem sa momkom provjerim test za trudnocu kad ono +|| ja sam se toliko tresla od srece. Mi smo i dalje u soku naime kaze nama doktor ako bude kasnilo jos 15 dana dodji opet. Znaci izgleda da se radilo vjerovatno o toj ranoj trudnoci. Dva puta u ovih nekoliko dana test je bio negativan treci put je bio pozitivan. Hvala Bogu pa sam trudna mislila sam da je bolest neka no sve je okej. Sva sam uzbudjena da li neko zna sta sad dalje treba da radim sta zdravo trebam jesti i tako? Izvinite na romanu 😃
Naravno otici cu svome doktoru i vidjet cu sta i kako cemo.
Didica, ti si moj idol. :))
Pisale smo na drugoj temi.
Zelim ti urednu trudnocu.
P.s.potajno se nadam da to moze bit i moj slucaj buduci da je slicna situacija. Znat cu do kraja tjedna.💟
Pozdrav. Posljednja M mi je bila od 1.7. Do 4.07. Nezasticeni odnosi poslije M. Inače mi je redovna oduvijek. Ovaj mjesec kasni vec 5 dana. Radila sam test prije kasnjenja M i bio je -. Uradila sam jos jedan kada je kasnilo 2 dana opet -. (Clearblue) S tim da mi se desilo od 21.7. Do 24.7. Da sam imala blagi smedji iscjedak i blagu sukrvicu (samo nakon brisanja papirom). Trenutno nemam osjecaj da treba doci M, nista me ne boli, osim blage mucnine 🤔 Da li je neko imao slicno iskustvo?? Idem svom G iduce sedmice. Lijep pozdrav za sve!
Pozdrav. M mi kasni 12 dana i pravila sam test 2x i oba neg. Osjecam se skroz cudno. Iscjedak pojačan i sve me boli kao da cu dobiti. Ima li itko ovakva neka događanja, pa mi može reći?
P.s. idem kod G u srijedu 😍
Pozdrav cure. Neznam dali pišem post na ispravnom mjestu ali imam pitanje. Mučim se vec danima jer nisam vise pametna sto da mislim. Zadnja mjesečnica mi je bila 12.7 i trajala je 4.dana. Mjesečnice su mi redovite jer sam i inače na diana kontracepciji. E sad. Rizičan odnos je bilo 26.7 koji se poklopio kao i s danom ovulacije. Mjesečnicu koju sam kao i dobila 9. 8 nije bila ništa osim malo smeđeg iscjedka i prestala je za 2 dana. Čitala sam da se trudnoća može javiti i uz uzimanje tableta. Test sam radila jutros znači 20 dana od odnosa i negativan je. Dali sam sve dobro napravila i dali se trebam brinuti ili ne. Od umišljeni ili ne simptoma imam temperaturu 37.4 i zatvor... Uopce neznam sto da mislim. Oprostite mi na podužem postu. Molim vas za mišljenje.
Pozdrav, muž i ja smo imali nezaštićene odnose u plodnim danima. Od znatiželje sam nakon 8 dana radila test i bio je negativan. E sad je vrijeme menstruacije koja sad kasni 2 dana,imam bol u grudima,umorna sam užasno i leđa me bole al takve slične simptome sam imala i kad sam trebala dobiti. Na medenom mjesecu sam i ne mogu se opustiti jer stalno mislim da ću dobit u nezgodno vrijeme 😂 a još nisam naletila na ljekarnu, drogeriju.. (malo je mjesto). Da li da pričekam još il' da se bacim u potragu za ljekarnom?
Pozdrav, muž i ja smo imali nezaštićene odnose u plodnim danima. Od znatiželje sam nakon 8 dana radila test i bio je negativan. E sad je vrijeme menstruacije koja sad kasni 2 dana,imam bol u grudima,umorna sam užasno i leđa me bole al takve slične simptome sam imala i kad sam trebala dobiti. Na medenom mjesecu sam i ne mogu se opustiti jer stalno mislim da ću dobit u nezgodno vrijeme 😂 a još nisam naletila na ljekarnu, drogeriju.. (malo je mjesto). Da li da pričekam još il' da se bacim u potragu za ljekarnom?
Pa ako ti kasni, napravi test sa prvim jutarnjim urinom, nemas sto izgubiti, a znat ces na cemu si😁 drzim fige ako je zeljena trudnoca🤞🏻🤞🏻
Željena je!☺️ Samo strah me da si ne umisljam sve simptome od tolike želje 😂 sutra ću potražiti test! Hvala 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji