Cure, upravo vadila betu. Iznosi 11509,4 H IU/L. Kako vam se to čini za 5-6 tjedana.? Dakle, prije točno tjedan dana gin nije ništa vidio u maternici, niti gestacijsku vrećicu. Sad čekam pregled, popodne mi radi…
Ne kuzim se bas najbolje u betu ali u meni je u petom tjednu bila 1600,isto se nije nista vidjelo,tek za dva dana se lijepo vidjela gestacijska vrecica kad se beta poduplala..moguce da su blizanci kod tebe 🤩
Ma daj! 😆😆😆 Meni bi trebao biti 6. tjedan. Po ZM danas 6+1 tj.
Jesi bila na pregledu?
Cure, upravo vadila betu. Iznosi 11509,4 H IU/L. Kako vam se to čini za 5-6 tjedana.? Dakle, prije točno tjedan dana gin nije ništa vidio u maternici, niti gestacijsku vrećicu. Sad čekam pregled, popodne mi radi…
Ne kuzim se bas najbolje u betu ali u meni je u petom tjednu bila 1600,isto se nije nista vidjelo,tek za dva dana se lijepo vidjela gestacijska vrecica kad se beta poduplala..moguce da su blizanci kod tebe 🤩
Jesi bila na pregledu?
Nisam. Ovaj moj pametni gin me naručio tek u srijedu popodne. Nema slobodnog termina prije... Uspjela sam naći alternativu, pa ću možda sutra uspjeti kod drugog. Nego, računam si tu tvoju betu od 1600 s 5 tj.
Ako ti je bila na npr.6+1 1600 i dupla se svaki drugi dan, taman za tjedan dana naraste do ovog mog iznosa odprilike, ne? 😊 Muči me taj pregled... Nadam se da se dobro smjestilo, budući da sam prije imala pobačaj sa sumnjom na vanmaternicnu. Poslije sam radila hsg i jajovodi su se pokazali prohodnima, ali opet nisam mirna dok ne obavim pregled...
Jesi bila na pregledu?
Nisam. Ovaj moj pametni gin me naručio tek u srijedu popodne. Nema slobodnog termina prije… Uspjela sam naći alternativu, pa ću možda sutra uspjeti kod drugog. Nego, računam si tu tvoju betu od 1600 s 5 tj.
Ako ti je bila na npr.6+1 1600 i dupla se svaki drugi dan, taman za tjedan dana naraste do ovog mog iznosa odprilike, ne? 😊 Muči me taj pregled… Nadam se da se dobro smjestilo, budući da sam prije imala pobačaj sa sumnjom na vanmaternicnu. Poslije sam radila hsg i jajovodi su se pokazali prohodnima, ali opet nisam mirna dok ne obavim pregled…
* ako ti je na 5+1 tj. beta 1600 (krivo sam napisala gore)
Ovako ti je meni bilo,na 5+0 od zadnje M na pregledu se nije vidilo nista,narucio me za tjedan dana,dodjem ja na 6+0 opet se ne vidi nista,posalje me vaditi betu i sumnja na vanmaternicnu,beta taj dan iznosi 1600,naruci me ponovo za dva dana i tada se s duplom betom ukazala gestacijska u maternici i utvrdjena je trudnoca od 5+2 tjedana,zbog mojih neredovitih ciklusa i kasnih ovulacija..sad sam 7+5 po uzv a 8+5 po zadnjoj M. Ja inace imam zacepljene jajovode,to sam trebala rijesiti ali nikako doci na red,i eto ostanem trudna i cudom se sve smjesti na mjesto. A tvoja beta je ful visoka zato mi pade na pamet da bi mogli bit blizanci 🤩. Ma samo misli pozitivno,uf sta sam ja razbijala glavu..
Ovako ti je meni bilo,na 5+0 od zadnje M na pregledu se nije vidilo nista,narucio me za tjedan dana,dodjem ja na 6+0 opet se ne vidi nista,posalje me vaditi betu i sumnja na vanmaternicnu,beta taj dan iznosi 1600,naruci me ponovo za dva dana i tada se s duplom betom ukazala gestacijska u maternici i utvrdjena je trudnoca od 5+2 tjedana,zbog mojih neredovitih ciklusa i kasnih ovulacija..sad sam 7+5 po uzv a 8+5 po zadnjoj M. Ja inace imam zacepljene jajovode,to sam trebala rijesiti ali nikako doci na red,i eto ostanem trudna i cudom se sve smjesti na mjesto. A tvoja beta je ful visoka zato mi pade na pamet da bi mogli bit blizanci 🤩. Ma samo misli pozitivno,uf sta sam ja razbijala glavu..
Mogu ti reći da ni meni nije svejedno.... Samo o tome razmišljam. Čim me nešto malo zaboli, odmah se sva ukočim od straha. Luda sam! Zato moram taj prvi pregled što prije obaviti. Ne mogu živjeti ovako 😁 Gledala sam po tablicama prosječnih vrijednosti bete po tjednima i taj iznos izgleda ok za 6 tj. Po tome nije prevelik... Nemam pojma.
Eh, da znaš koliko sam strepila da ne bude beta premala, a sad razmišljamo jel prevelika 😂😂😂😂 Cirkus s nama ženama! 😁
Resa beta ti je uredna za 5-6 tjedan! U 6 tt moze biti i do 56000 tako da to je sve super. Sretno dalje i da uzv bude lijep
Haha bas,ma i ja mislim da je to dobra beta. Znaci prekosutra popodne imas pregled,brzo ce to,a i bit ce dobro,ne brini previse..i mene je sve brinulo,nisam ni sad nesto opustena ali nadolazim pomalo.
Haha bas,ma i ja mislim da je to dobra beta. Znaci prekosutra popodne imas pregled,brzo ce to,a i bit ce dobro,ne brini previse..i mene je sve brinulo,nisam ni sad nesto opustena ali nadolazim pomalo.
Mislim da ću sutra proći kod ovog drugog. Samo da vidi jel plod u maternici... Čestitam tebi. Opusti se sad. Bit će sve u redu. Sve je na svom mjestu. To je najbitnije za sretan ishod i pozitivne vibre za dalje 😊
Resa beta ti je uredna za 5-6 tjedan! U 6 tt moze biti i do 56000 tako da to je sve super. Sretno dalje i da uzv bude lijep
Grizli, jeeeeeees! Još samo da obavimo ultrazvuk, pa možda na tren odahnem... Koliko stresa nosi ova trudnoća 😂😂😂😂
Resa da te utjesim strea ne prestaje od dana kad saznas da si trudna. Cestitam ti i da sve bude u redu 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji