Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2018. 12:41

Evo mozda nekome pomogne ovo 

• malenaaaa93
    27. Lipanj 2018. 13:02

majaja88

malenaaaa93

majaja88

Curke, nestrpljiva saaaam. 8. dan mi je od ovulacije. Jučernavečer me probadalo u jajnicima, zapravo, kao osjećaj pečenja, sad maloprije opet, ali puno slabije. Imam lagani bijeli, kremasti iscjedak već nekoliko dana.
    Mislite da je moguće da je T i da već imam neke simptome? Čini mi se sve to rano. Imam dogovorenu betu za koji dan. Držite palčeve.

Ja mislim da je Jos rano, opusti se i uzivaj. I sacekaj da uradis betu.😊

Inače ne bi bila tako nestrpljiva, nego moram na RTG noge i sam uspjela nekako to sve za par dana pomaknuti, moram zbog tog znati cim prije. Rekli su mi u bolnici da dodem u nedjelju (to je 2 dana prije novog ciklusa) i da bi se trebalo vidjeti svakako.

Kapiram, pa nista kad budes vadila krv videce ti se svakako. Ali meni je najsigurniji pregled kod ginekologa. Ne znam da li si procitala moju muku, evo do sutra ziva nisam.😏

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• majaja88
    27. Lipanj 2018. 14:36

malenaaaa93

majaja88

malenaaaa93

majaja88

Curke, nestrpljiva saaaam. 8. dan mi je od ovulacije. Jučernavečer me probadalo u jajnicima, zapravo, kao osjećaj pečenja, sad maloprije opet, ali puno slabije. Imam lagani bijeli, kremasti iscjedak već nekoliko dana.
    Mislite da je moguće da je T i da već imam neke simptome? Čini mi se sve to rano. Imam dogovorenu betu za koji dan. Držite palčeve.

Inače ne bi bila tako nestrpljiva, nego moram na RTG noge i sam uspjela nekako to sve za par dana pomaknuti, moram zbog tog znati cim prije. Rekli su mi u bolnici da dodem u nedjelju (to je 2 dana prije novog ciklusa) i da bi se trebalo vidjeti svakako.

Kapiram, pa nista kad budes vadila krv videce ti se svakako. Ali meni je najsigurniji pregled kod ginekologa. Ne znam da li si procitala moju muku, evo do sutra ziva nisam.😏

Vidjela sam... :( mogu samo misliti kakvu muku proživljavaš..Nadam se da će sve biti u redu sutra na pregledu. Svakako javi. Držim fige. 

• malenaaaa93
    27. Lipanj 2018. 17:51

majaja88

malenaaaa93

majaja88

malenaaaa93

majaja88

Vidjela sam… :( mogu samo misliti kakvu muku proživljavaš..Nadam se da će sve biti u redu sutra na pregledu. Svakako javi. Držim fige.

Javicu naravno.😊😊 Hvalaa💖

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• zabrinuta
    01. Srpanj 2018. 06:22

Bok i dobar dan
    Ako mi mozete pomoci bila bi jako zahvalna jer sam mlada cura i tesko mi je o ovome s ikim razgovarati
    Ja i decko smo imali odnos ali ne seksualni on nije ulazio u mene niti me penetrirao nego smo se trljali jedno o drugo jer mladost pa da probamo i u jednom trenutku sam ja osjetila vlaznost ali on nije bio ni blizu da ejakulira i kad sam ga pitala da li je ejakulirao on je rekao ne nisam i nije osjetio nista i onda je tek ejakulirao  20 min kasnije. Tako da moje pitanje je da li sam se ja mozda od lijepog osjecaja  previse navlazila i pogrijesila sto se brinem ili je nekako moguce da on nista nije osjetio a da je izaslo i glavica penisa. Jako sam zabrinuta 
    Sto prije mozete odgovoriti jako bih bila zahvalna 
    pozz

dea32
    01. Srpanj 2018. 09:51

zabrinuta

Bok i dobar dan
    Ako mi mozete pomoci bila bi jako zahvalna jer sam mlada cura i tesko mi je o ovome s ikim razgovarati
    Ja i decko smo imali odnos ali ne seksualni on nije ulazio u mene niti me penetrirao nego smo se trljali jedno o drugo jer mladost pa da probamo i u jednom trenutku sam ja osjetila vlaznost ali on nije bio ni blizu da ejakulira i kad sam ga pitala da li je ejakulirao on je rekao ne nisam i nije osjetio nista i onda je tek ejakulirao 20 min kasnije. Tako da moje pitanje je da li sam se ja mozda od lijepog osjecaja previse navlazila i pogrijesila sto se brinem ili je nekako moguce da on nista nije osjetio a da je izaslo i glavica penisa. Jako sam zabrinuta
    Sto prije mozete odgovoriti jako bih bila zahvalna
    pozz

Da bi doslo do trudnoce muskarac mora ejakulirati u partnericu tokom odnosa.
    Svakako je normalno da se rodnica ovlazi uslijed seksualnog uzbudenja i orgazma..
    Isto tako postoji predejakulat, koji moze izaci a da muskarac ne osjeti, uslijed kojeg moze doci do trudnoce ali isto tako treba biti penetracija u pitanju.

• lenalenaa
    03. Srpanj 2018. 13:28

Dobar dan imam jedno pitanje  imam cudne simptome i mislim da am trudna prosli mjesecimala sma mengu i trajala je 4 dana al tockica dvije imam jake bolove u donjem djelu stomaka iamm velike promjene na tjelu .... imam jak vaginakni isjedak prvo je bilo zuckasto pa  svjetlo crveno sd je bjelo neznm sta vi mislite mi mozete pomoc .....

• lenalenaa
    03. Srpanj 2018. 13:29

lenalenaa

Dobar dan imam jedno pitanje imam cudne simptome i mislim da am trudna prosli mjesecimala sma mengu i trajala je 4 dana al tockica dvije imam jake bolove u donjem djelu stomaka iamm velike promjene na tjelu …. imam jak vaginakni isjedak prvo je bilo zuckasto pa svjetlo crveno sd je bjelo  gusto i i ljepljivo neznm sta vi mislite mi mozete pomoc …..

dea32
    03. Srpanj 2018. 16:18

Ako sumnjas u trudnocu napravi test ili vadi krv za beta hcg hormon, koji je hormon trudnoce.
    Iz tvog posta ja ne kuzim dal je bila ili ne menstruacija, da li sada treba doci ili ne..
    Rani simptomi trudnoce su isti kao i simptomi pms-a, tako da ti na temelju simptoma nitko sa sigurnoscu ne moze reci da li je trudnoca u pitanju ili ne.

• Tea28
    03. Srpanj 2018. 17:44

Malo kasnim s komentarom, ali meni je ovaj pokazao blijedo blijedu crtu. :) Bio je točan. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.