Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marko1995
    29. Svibanj 2018. 04:53

Kako rizicnog? 30

barbiemama
    29. Svibanj 2018. 05:59

imaš mengu, koliko sam shvatila? onda najvjerojatnije nisi trudna. no, kupi test ako nisi sigurna. 

• K0203
    29. Svibanj 2018. 10:26

Jutro svima, ako ima itko slicno iskustvo dobro bi mi doslo da cujem.. jucer sam radila test 8 dana ranije, pokazalo je slabu svijetlu crticu.. danas sam ga ponovila, nema nista.. ima li netko ideju sta se tu dogada 😳😳🤕

mamika3
    29. Svibanj 2018. 12:20

Ajd radije ti pricekaj dan  ocekivane M ili makar dan prije!A ako si bas nestrpljiva mozes betu otic izvadit!Ovako je fakat tesko znat sta je!Jedino mi pada na pamet da nisi gledala rezultat prvog testa izvan onog vremenskog okvira sta pise u uputstvu!Kazem to zato jer je bila jednom zenska s pozitivnim testom,otisla kod ginica koji nis ne vidi,zene se javljaju da joj pomognu,da bi ona na kraju rekla da se crtica pojavila nakon 15 minuta sto je test drzala u torbi!A okvirno vrijeme je cca 5 min!Sretno!I strpljivo!😀

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• K0203
    29. Svibanj 2018. 13:01

mamika3

Ajd radije ti pricekaj dan ocekivane M ili makar dan prije!A ako si bas nestrpljiva mozes betu otic izvadit!Ovako je fakat tesko znat sta je!Jedino mi pada na pamet da nisi gledala rezultat prvog testa izvan onog vremenskog okvira sta pise u uputstvu!Kazem to zato jer je bila jednom zenska s pozitivnim testom,otisla kod ginica koji nis ne vidi,zene se javljaju da joj pomognu,da bi ona na kraju rekla da se crtica pojavila nakon 15 minuta sto je test drzala u torbi!A okvirno vrijeme je cca 5 min!Sretno!I strpljivo

Najcudnije je sta se odmah pojavila, i eno je jos stoji i danas vidljiva.. i to je bio popodnevni urin, jutros napravim odmah s prvim, cisto ko suza, samo jedna.  

Eni.6
    29. Svibanj 2018. 13:11

I ja mislim da je jos rano...ili uradi betu ili pricekaj dan kada treba da dobijes 

To get the code: Tap and

Redhead
    29. Svibanj 2018. 15:44

Zene, doktor danas potvrdio trudnocu. Odma me pregleda i kaze da se vidi gest. Vrecica i narucio me za 2 tjedna. 💪👪😇😇😇

Redhead
    29. Svibanj 2018. 15:46

29. Svibanj 2018. 15:49

Redhead

Zene, doktor danas potvrdio trudnocu. Odma me pregleda i kaze da se vidi gest. Vrecica i narucio me za 2 tjedna. 💪👪😇😇😇

Super🤗,uživaj u trudnoći,čestitam još jednom😍

Redhead
    29. Svibanj 2018. 16:05

Ena31

Redhead

Super🤗,uživaj u trudnoći,čestitam još jednom😍

Hvalaaa tii 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.