Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    26. Lipanj 2018. 09:47

Da, za 20 dana bi se trebalo jace vidjeti. Meni je kasnila 11 dana i radila sam Clearblue test. Pisalo je da trebe cekati do minute, a za par sekundi mi se pokazao tamno plavi plusic 😍
    Najbolje k doktoru otici, sretno 😁

26.8. Ivan 💙💙

• malenaaaa93
    26. Lipanj 2018. 15:24

Devojke mnogo sam zbunjena. Treba mi necije misljenje. Ovako, menstruaciju sam trebala da dobijem 14.06. inace nikada mi ne kasni, redovno dobijam na 28 dana. Sa deckom se ne cuvam, imamo nezasticene odnose, ne pravimo bebu ali ako se desi nama bi bilo drago .Ja sam 22.06.radila test i bio je pozitivan. Kod ginekologa imam zakazano 28.06. a juce sam vadila betu i beta je negativna. Da li neko moze da mi Kaze o cemu se ovde radi.🙄 

Kakve su ti misli, takav ti je život! ☺

• malenaaaa93
    26. Lipanj 2018. 15:39
    Ovo je moj test.
    Ovo je moj test.

Monikaharmonika
    26. Lipanj 2018. 17:32

Malenaaaa93 ne znam što bi rekla, ako možeš napraviti još jedan kućni test iz urina ali drugog proizvođača, imaš jeftinih po 15 ak kuna u DMu i Mulleru. Ako i dalje imaš pozitivan rezultat onda su u laboratoriju nešto zeznuli tipa zamjene uzorka što se ne smije dogoditi ali mogućnost ljudske pogreške uvijek postoji.

Grizli
    26. Lipanj 2018. 17:40

Malenaa postoji nekoliko mogucnosti, ako je tocno test bio pokazao i ako je tocan nalaz od labosa postoji mogucnost da se radilo o biokemijskoj trudnoci nazalost. Drugo moze biti da je test kucni pokazao krivo sto je isto moguce, a mozda je i u labosu doslo ko sto Monika kaze do zamjene uzorka sto u pravilu je najekstremnija solucija od svih navedenih. Sretno 

• malenaaaa93
    26. Lipanj 2018. 17:52

Grizli

Malenaa postoji nekoliko mogucnosti, ako je tocno test bio pokazao i ako je tocan nalaz od labosa postoji mogucnost da se radilo o biokemijskoj trudnoci nazalost. Drugo moze biti da je test kucni pokazao krivo sto je isto moguce, a mozda je i u labosu doslo ko sto Monika kaze do zamjene uzorka sto u pravilu je najekstremnija solucija od svih navedenih. Sretno

Hvala na odgovoru. Ja Jos uvek nisam dobila, i bas sam se danas potresla, jer mi nije jasno kako test moze biti lazno pozitivna ili beta lazno negativna. Znaci vec je neko imao iskustva sa ovim? Ja ne mogu da docekam sada cetvrtak. Ufff,hvala puno!

• malenaaaa93
    26. Lipanj 2018. 17:55

Monikaharmonika

Malenaaaa93 ne znam što bi rekla, ako možeš napraviti još jedan kućni test iz urina ali drugog proizvođača, imaš jeftinih po 15 ak kuna u DMu i Mulleru. Ako i dalje imaš pozitivan rezultat onda su u laboratoriju nešto zeznuli tipa zamjene uzorka što se ne smije dogoditi ali mogućnost ljudske pogreške uvijek postoji.

Ja nisam iz Hrvatske, iz Srbije sam. Iskreno ne zelim vise raditi nikakve testove, dosta mi je stresa. 😪😪 Sacekacu cetvrtak da vidim sta Kaze ginekolog.😒

• majaja88
    27. Lipanj 2018. 10:24

Curke, nestrpljiva saaaam. 8. dan mi je od ovulacije. Jučernavečer me probadalo u jajnicima, zapravo, kao osjećaj pečenja, sad maloprije opet, ali puno slabije. Imam lagani bijeli, kremasti iscjedak već nekoliko dana. 
    Mislite da je moguće da je T i da već imam neke simptome? Čini mi se sve to rano. Imam dogovorenu betu za koji dan. Držite palčeve. 

• malenaaaa93
    27. Lipanj 2018. 12:22

majaja88

Curke, nestrpljiva saaaam. 8. dan mi je od ovulacije. Jučernavečer me probadalo u jajnicima, zapravo, kao osjećaj pečenja, sad maloprije opet, ali puno slabije. Imam lagani bijeli, kremasti iscjedak već nekoliko dana.
    Mislite da je moguće da je T i da već imam neke simptome? Čini mi se sve to rano. Imam dogovorenu betu za koji dan. Držite palčeve.

Ja mislim da je Jos rano, opusti se i uzivaj. I sacekaj da uradis betu.😊

• majaja88
    27. Lipanj 2018. 12:39

malenaaaa93

majaja88

Ja mislim da je Jos rano, opusti se i uzivaj. I sacekaj da uradis betu.😊

Inače ne bi bila tako nestrpljiva, nego moram na RTG noge i sam uspjela nekako to sve za par dana pomaknuti, moram zbog tog znati cim prije. Rekli su mi u bolnici da dodem u nedjelju (to je 2 dana prije novog ciklusa) i da bi se trebalo vidjeti svakako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.