Pozdrav,
imam jedno pitanje...zadnja M je bila 8.06. i nakon nje decko i ja smo radili na bebi.
Naravno da još ne znam na čemu sam, ali imam 29.06. pregled koji sam jedva dobila i trebam obavezno napraviti rtg gležnja zbog stare ozljede...
da li ikako mogu znati do 29.06 (6 dana prije M) da li sam trudna? hoce li mi se vidjeti na kućnom testu ili bolje da izvadim krv? gdje ste vi vadile krv? sljedeća M mi treba doci 04.07.
Može koji savjet :)
Hvalaaaa
cao... 😊 Neznam dali je to pozitivno ili ne i drugi mi bio ovako drugi dan ... A treći dan nista na trećem testu .... 😔
20 dana mi kasni…
Umorna sam samo bi spavala ...u zelucu ko vulkan mi radi ... Svaki dan ....
To je test radjen nakon 20 dana kasnjenja? Nije mi jasno ono drugi dan i treci dan sto si ispod slike napisala? Nakon 20 dana kasnjenja crtica bi trebala biti prilicno jaka. Jesi probala s nekim drugim testom da nije mozda ovaj pokvaren? Ili da ides vaditi betu jer svakako ako ti kasnije 20 dana da je uspjesna trudnoca trebala bi vec imat visoku betu.
To je test radjen nakon 20 dana kasnjenja? Nije mi jasno ono drugi dan i treci dan sto si ispod slike napisala? Nakon 20 dana kasnjenja crtica bi trebala biti prilicno jaka. Jesi probala s nekim drugim testom da nije mozda ovaj pokvaren? Ili da ides vaditi betu jer svakako ako ti kasnije 20 dana da je uspjesna trudnoca trebala bi vec imat visoku betu.
Radila sam dva na oba je bila takva crta ... A treći nije bilo....
Sortiraj odgovore
Najstariji