Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • majaja88
    25. Lipanj 2018. 14:07

Pozdrav,
    imam jedno pitanje...zadnja M je bila 8.06.  i nakon nje decko i ja smo radili na bebi. 
    Naravno da još ne znam na čemu sam, ali imam 29.06. pregled koji sam jedva dobila i trebam obavezno napraviti rtg gležnja zbog stare ozljede...
    da li ikako mogu znati do 29.06 (6 dana prije M) da li sam trudna? hoce li mi se vidjeti na kućnom testu ili bolje da izvadim krv? gdje ste vi vadile krv? sljedeća M mi treba doci 04.07.
    Može koji savjet :) 
    Hvalaaaa 

25. Lipanj 2018. 19:12

Najbolje da izvadis krv

• Heli
    25. Lipanj 2018. 19:46

cao... 😊 Neznam dali je to pozitivno ili ne i drugi mi bio ovako drugi dan ... A treći dan nista na trećem testu .... 😔

Marijaa30
    25. Lipanj 2018. 20:20

Vidi se slaba crta... koliko ti kasni?

26.8. Ivan 💙💙

• Heli
    26. Lipanj 2018. 00:03

20 dana mi kasni...

• Heli
    26. Lipanj 2018. 00:05

Marija Helena Buzanic

20 dana mi kasni…

Umorna sam samo bi spavala ...u zelucu ko vulkan mi radi ... Svaki dan .... 

Grizli
    26. Lipanj 2018. 05:37

To je test radjen nakon 20 dana kasnjenja? Nije mi jasno ono drugi dan i treci dan sto si ispod slike napisala? Nakon 20 dana kasnjenja crtica bi trebala biti prilicno jaka. Jesi probala s nekim drugim testom da nije mozda ovaj pokvaren? Ili da ides vaditi betu jer svakako ako ti kasnije 20 dana da je uspjesna trudnoca trebala bi vec imat visoku betu. 

• Heli
    26. Lipanj 2018. 06:14

Grizli

To je test radjen nakon 20 dana kasnjenja? Nije mi jasno ono drugi dan i treci dan sto si ispod slike napisala? Nakon 20 dana kasnjenja crtica bi trebala biti prilicno jaka. Jesi probala s nekim drugim testom da nije mozda ovaj pokvaren? Ili da ides vaditi betu jer svakako ako ti kasnije 20 dana da je uspjesna trudnoca trebala bi vec imat visoku betu.

Radila sam dva na oba je bila takva crta ... A treći nije bilo....

26. Lipanj 2018. 07:54

Najbolje odi ginekologu... sretno

• Heli
    26. Lipanj 2018. 08:02

kollinarh

Najbolje odi ginekologu… sretno

Hvala 🙂 hocu danas ju zovem .. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.