Dali sam trudna

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2018. 16:11

Redhead sretno dalje! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamika3
    29. Svibanj 2018. 16:33

Super!!!!Sad uzivaj

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Marko1995
    31. Svibanj 2018. 10:34

Htela big vas pitati nesto imqla Sam menzu 01.05 samo tri Dana braon skoro nista I dobila Sam 27.05 a menza mi je na 30 prvi Dan braon bolele me grudi I stomak u dolnjem delu I kicma zavrsila mi see juce nije bill cisto crveno vec tamno crvenio I svetlo braon Dali he moguce da Sam trudna stim kad ustanem ujutru uzasno Sam gladna da cak creva mi krce I neka blaga mucnina....

Eni.6
    31. Svibanj 2018. 10:37

Na svakoj temi postavljas isto pitanje,neverovatno mi je da jos nisi uradila test ili bila kod lekara ako sumnjas na trudnocu.

To get the code: Tap and

Redhead
    31. Svibanj 2018. 12:36

Pozdrav cure, prijateljica ima problem. Ciklus joj je po 33 do 35 dana. Prije tjedan dana je imala grceve i smedkasti sluzavi iscjedak koji je trajao 1 dan i koji se poslije pretvorio u vodeni bijeli. Boji se da je trudna jer je sva napuhana dolje a ni pred menstruaciju ne bude napuhana. Ja joj ne mogu dato savjet jer je meni prva trudnoca i nista od toga nisam imala. Jucer navecer je radila test i bio je negativan. Sutra ide doktoru, ali nikako da se smiri. Jel imate kakav savjet? I izasli su  joj pristici po licu koje stvarno nikad nije imala

31. Svibanj 2018. 12:58

Redhead

Pozdrav cure, prijateljica ima problem. Ciklus joj je po 33 do 35 dana. Prije tjedan dana je imala grceve i smedkasti sluzavi iscjedak koji je trajao 1 dan i koji se poslije pretvorio u vodeni bijeli. Boji se da je trudna jer je sva napuhana dolje a ni pred menstruaciju ne bude napuhana. Ja joj ne mogu dato savjet jer je meni prva trudnoca i nista od toga nisam imala. Jucer navecer je radila test i bio je negativan. Sutra ide doktoru, ali nikako da se smiri. Jel imate kakav savjet? I izasli su joj pristici po licu koje stvarno nikad nije imala

Nisam shvatila,jel imala menstruaciju ili joj kasni? 

Eni.6
    31. Svibanj 2018. 13:01

Ja sam drugu trudnocu prepoznala po toj napuhanosti dole s obzirom da je nikada nisam imala u drugim fazama ciklusa,ali mi je i test odmah pokazao plusic. 

To get the code: Tap and

Redhead
    05. Lipanj 2018. 15:17

Bila je kod dr. Problem s hormonima. 

Evo malo novosti kod mene..
    ja sam 5+4. U subotu sam zavrsila na hitnu s krvarenjem dobila Dufaston. Krvarenje stalo pa se pojavio nekakav smedj iscjedak i dr mi dao Utrogestan jucer. Primjenjujem vaginalno, nemam nikakvih bolova jedino sta nemam bas apetita i spava mi se. U ponedjeljak imam kontrolu a kako u subotu nijr viden plod jer je prerano nadam se da oce u ponedjeljak

• zeljadado
    21. Lipanj 2018. 19:45

Bok imam jedno pitanje kasni mi menga 17 dana imam simptome trudnoce spavai se povracam na 10 dan sam vadila krv betu i nila je 0.10 dali je moguce da se sta promjenilo u ovih 7 dana dali da ponovim betu ili .

Zeljica

Grizli
    21. Lipanj 2018. 21:10

Ko ti je beta 0.dan kasnjenja bila tako niska, mislkm da se nista nije promjenilo i da se ne radio o trudnoci. Mozda ti je razina progesterona povisena pa imas te simptome.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.