Pa normalno :) a bome se ni na sadašnji tretman ne smijem pobunit...fakat imam dragog za poželit :)
Dali ste dojile dok ste dobivale infuziju za vrijeme oporavka?
Danas mi je ženska rekla da dok dobivaš infuziju ne dojiš bebača.
Joj ne znam kaj bih više pitala , uzela bih spinalnu jer želim što prije se oporaviti i da mi ne odvode bebača i da ga prištekam na sisu što prije.
Žene jeste imale kateter i dren poslje operacije?
Meni su te dvije stvari koma ne bi ih voljela ponovno iskusiti.
Cloudy dubi na glavi kaj možeš drugo Iskreno ja sam cijelo vrijeme imala osjećaj da se neće mali okrenuti ali evo govore mi doktorice da se zna okrenuti dan prije poroda pa tko zna!
Jojo, da imaš infuziju, i dan nakon operacije ti donesu bebu par puta u današnje vrijeme, u moje vrijeme prije 5 godina donjeli su mi je samo pokazati, jer je bila opća i bila sam na intenzivnoj, danas koliko čujem beba dolazi par puta ako je spinalana, ali i to ti je na kratko. Kateter imaš dok god primaš infuziju, znači kad oni odluče da se možeš dići i ići samostalno na wc tad ti skidaju infuziju i kateter.Ja sam rodila u četvrtak u ponoć, imala sam ga petak cijeli dan, u subotu su ga skinuli i popodne sam išla na odjel. U ponedjeljak sam išla doma. Dren nemaš jer se čistiš isto ginekološkim putem, imaš konce i tufer preko reza zamotano i to je to. Dok imaš infuziju ne dojiš, a i nema ti mlijeka, mlijeko dolazi negdje treći dan, tako da ne brini onda tek kreće dojenje. Meni je mlijeko došlo u ponedjeljak, a do tad ti je na kolostrumu i dovoljno mu je ionako samo spavaju.
Jojo... mislim da ću i dubit na glavi ak se ne okrene... iako ima vremena još... al znam da ću sad izludit do 28. i pregleda da vidim jel se okrenula... ak nije onda opet iznova,... ma joj... ak je bila nekih 28. tjedana il tak nešto s glavom prema dolje jel se baš morala okrenut...
joj cloudy kad vidim da komentiras nesto na ovoj temi kosa mi se digne... iš...iš.... cim dalje odavde...
Laura 21.08.2014 :-*
Cloudy ma jos se ona stigne okrenut i vise nego jednom. Osim toga zadak ne znaci nuzno carski rez, i dalje mozes roditi prirodnim putem. Zato brisi proc odavde! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji