Hvala curke....ma mene je frka operacije kao takve...ali sad sve manje iako se nadam da će ipak biti prirodan porod jer curka još ima dosta vremena da se okrene...a i probat ću s onim vježbama također....drago mi je što čujem da ste se sve više manje normalno funkcionirale....mene je jučer prvo dr ubio u pojam jer kad je rekao da je beba na zadak ispalo je po njemu kao da se više ni neće okrenut kak spada...onda sam došla do svekrve pitala kak je bilo i ja glupača umjesto da šutim velim kak je beba na zadak...njena reakcija je bila kao da sam rekla bebi fali ruka il noga i odmah je krenula s tim da neću nista moći i da ću morat bit kod nje a to si ne želim tak da me ulovila frka na 100tu
Bitno ti je da se informiraš za svaki slučaj,meni doktor uvijek kaže-ključna su nam zadnja 3 tjedna,u kojima se manje više sve pokaže i određuje,ako je do sada sve bilo ok,tak da se ne sekiraj.
Ma ja se nadam da će se okrenut...sve je ok...ima dosta plodne vode ok je veličina i ima oko1700 grama sad u 29 tjednu...na novi pregled idemo 28.pa ćemo vidit šta će biti....nekak se sve nadam da će mala opet napravit kolut i okrenut se kak spada
Ma znam da nije frka do negdje 35. 36. tjedna al opet...tko zna...ak je tvrdoglava na mamu hhahah
Cloudy, nemoj se sekirati, imate još vremena. Evo moj već treba van a još se unutra okreće oko svoje osi i ko zna što radi. Tri puta se premještao s boka na bok. Mudrice su male dok su unutra. Okrenut će se tvoja beba!
Dada...pa ja se nadam :) najgore.mi je to što sama nemrem skužit kak se smjestila...sad znam da nogama mlati dole kad me lupi al ne bi znala da ju jučer nisam vidila na uzv da je u tom položaju...al opet...tko zna kak mi se od jučer okrenula
Hvala chocolate... :) ma udidavanje sam rekla da me tak i tak ne zanima nakon poroda mjesec dana minimalno...kolko treba dragi može preletit usisivačem,a za neka detaljna spremanja ne želim ni čut...teško ni sad ne dižem tak da valjda će bit ok ak i dođe do carskog... ak ništa bude me dragi ko caricu tretirao hihi
Sortiraj odgovore
Najstariji