Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    12. Prosinac 2014. 18:16

nina123  nema problema. Mislim da je bolja spinalna. Sićam se da sam bila iznenađena, kad su mi malu  pokazali s onoliko kose, jer sam ja sama ka dite bila ćelava  
    eh, šta su geni.
    Svakako lip trenutak, a i sve ti bude lakše kad vidiš dite ...

29.8.2022. ➕

Lea6
    18. Prosinac 2014. 19:03

ja sam bila na pregledu, cekala tri sata, pogledala me dvije minute bez ultrazvuka, samo rukom da vidi je li se otvaram i nije spominjala ni zadak ni opseg glave nit moju trudnicku nista nista i rekla mi da dodem na pregled opet za dva tjedna (tada ce to biti 38+2)...eto ne znam sta bi rekla vise...

Bumbali
    19. Prosinac 2014. 09:36

moj savjet ti je da ideš srijedom kad je dr. Blajić ili petkom kad je dr. Zlopaša, jer mislim da su oni tamo najbolji doktori i da još dr. Goluža je super, iskreno žene ginekolgice u Petrovoj meni osobno su koma e sad ....

ne brini , u biti nitko ti neće unaprijed ništa govoriti, čeka se zadnji dan , tj ako dobiješ trudove , ako je tvoj ginekolog napisao da moraš ići na carski , mislim da će onda i biti tako

Bog je velik!

renata6
    19. Prosinac 2014. 18:48

Ako je dogovoreni carski, ne čeka se zadnji dan, niti se ne čekaju trudovi.

cloudy
    21. Prosinac 2014. 15:15

a nakon kolko otpadnu ti šavovi i nakon kolko se izlazi iz bolnice ak je carski u pitanju? jer mene sad lagano napušta optimizam da će mi se curka opet okrenut na glavu (iako ne želim uopće razmišljat o carskom, al ajmo se lagano pripremat psihički i na njega)...

cloudy
    21. Prosinac 2014. 19:36

to si se onda morala vratit na skidanje šavova ili? jel ih bilo puno? jel boli rana? kolko si bila pokretna doma kad si stigla? joj... sve me zanima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.