nina123 nema problema. Mislim da je bolja spinalna. Sićam se da sam bila iznenađena, kad su mi malu pokazali s onoliko kose, jer sam ja sama ka dite bila ćelava
eh, šta su geni.
Svakako lip trenutak, a i sve ti bude lakše kad vidiš dite ...
29.8.2022. ➕
ja sam bila na pregledu, cekala tri sata, pogledala me dvije minute bez ultrazvuka, samo rukom da vidi je li se otvaram i nije spominjala ni zadak ni opseg glave nit moju trudnicku nista nista i rekla mi da dodem na pregled opet za dva tjedna (tada ce to biti 38+2)...eto ne znam sta bi rekla vise...
moj savjet ti je da ideš srijedom kad je dr. Blajić ili petkom kad je dr. Zlopaša, jer mislim da su oni tamo najbolji doktori i da još dr. Goluža je super, iskreno žene ginekolgice u Petrovoj meni osobno su koma e sad ....
ne brini , u biti nitko ti neće unaprijed ništa govoriti, čeka se zadnji dan , tj ako dobiješ trudove , ako je tvoj ginekolog napisao da moraš ići na carski , mislim da će onda i biti tako
Bog je velik!
Ako je dogovoreni carski, ne čeka se zadnji dan, niti se ne čekaju trudovi.
a nakon kolko otpadnu ti šavovi i nakon kolko se izlazi iz bolnice ak je carski u pitanju? jer mene sad lagano napušta optimizam da će mi se curka opet okrenut na glavu (iako ne želim uopće razmišljat o carskom, al ajmo se lagano pripremat psihički i na njega)...
to si se onda morala vratit na skidanje šavova ili? jel ih bilo puno? jel boli rana? kolko si bila pokretna doma kad si stigla? joj... sve me zanima
Sortiraj odgovore
Najstariji