Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    12. Prosinac 2014. 18:16

nina123  nema problema. Mislim da je bolja spinalna. Sićam se da sam bila iznenađena, kad su mi malu  pokazali s onoliko kose, jer sam ja sama ka dite bila ćelava  
    eh, šta su geni.
    Svakako lip trenutak, a i sve ti bude lakše kad vidiš dite ...

29.8.2022. ➕

Lea6
    18. Prosinac 2014. 19:03

ja sam bila na pregledu, cekala tri sata, pogledala me dvije minute bez ultrazvuka, samo rukom da vidi je li se otvaram i nije spominjala ni zadak ni opseg glave nit moju trudnicku nista nista i rekla mi da dodem na pregled opet za dva tjedna (tada ce to biti 38+2)...eto ne znam sta bi rekla vise...

Bumbali
    19. Prosinac 2014. 09:36

moj savjet ti je da ideš srijedom kad je dr. Blajić ili petkom kad je dr. Zlopaša, jer mislim da su oni tamo najbolji doktori i da još dr. Goluža je super, iskreno žene ginekolgice u Petrovoj meni osobno su koma e sad ....

ne brini , u biti nitko ti neće unaprijed ništa govoriti, čeka se zadnji dan , tj ako dobiješ trudove , ako je tvoj ginekolog napisao da moraš ići na carski , mislim da će onda i biti tako

Bog je velik!

renata6
    19. Prosinac 2014. 18:48

Ako je dogovoreni carski, ne čeka se zadnji dan, niti se ne čekaju trudovi.

cloudy
    21. Prosinac 2014. 15:15

a nakon kolko otpadnu ti šavovi i nakon kolko se izlazi iz bolnice ak je carski u pitanju? jer mene sad lagano napušta optimizam da će mi se curka opet okrenut na glavu (iako ne želim uopće razmišljat o carskom, al ajmo se lagano pripremat psihički i na njega)...

renata6
    21. Prosinac 2014. 17:51

cloudy

a nakon kolko otpadnu ti šavovi i nakon kolko se izlazi iz bolnice ak je carski u pitanju? jer mene sad lagano napušta optimizam da će mi se curka opet okrenut na glavu (iako ne želim uopće razmišljat o carskom, al ajmo se lagano pripremat psihički i na njega)…

Ja sam imala šavove koji su se vadili i to nakon 7 dana od poroda, ja sam rodila u četvrtak u ponoć u ponedjeljak sam išla doma, i to je bilo 23,45 pa mi se četvrtak računao kao nulti dan, da sam rodila 10 min nakon ponoći išla bi doma u utorak, hi hi ovako je ispalo čisto ok.

cloudy
    21. Prosinac 2014. 19:36

to si se onda morala vratit na skidanje šavova ili? jel ih bilo puno? jel boli rana? kolko si bila pokretna doma kad si stigla? joj... sve me zanima

renata6
    21. Prosinac 2014. 19:52

cloudy

to si se onda morala vratit na skidanje šavova ili? jel ih bilo puno? jel boli rana? kolko si bila pokretna doma kad si stigla? joj… sve me zanima

Da, u ponedjeljak sam išla doma, u petak sam išla vaditi konce. Šavovi su duž cijelog reza znači cca 10 cm po dužini, rana boli, više zateže, digneš se drugi dan, u principu oni forsiraju, a doma dok dođeš, a čuj boli, neću ti lagati, normalno hodaš, malo je teže sjediti, ili se dizati onda zategne, tuširanja nema, dok ne izvadiš konce, mislim možeš ali ne smiješ smočiti taj dio. Čujem da sad baš i ne šivaju, kako kome, meni jesu, nego spajaju sa tzv. kvačicama pa je puno bolje u principu končići su onda samo pojedinačno svakim 1 cm, i ti sami odpadaju. Doma si mobilna nakon nekih dva tjedna, možeš ti sve polagano raditi ali bolje je odmarati i ne forsati se jer ipak je to operacija, prestane zatezati nakon neka 2-3 tjedna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI