Carski rez

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    29. Studeni 2014. 23:01

Drago mi je da si dobro i da je sve u redu.Čestitke još jednom   

nina1232
    10. Prosinac 2014. 11:27

Bok curke ! Ja sam u 22 tt i imam indikaciju i preporuku  za carski zbog zdravstvenih problema koje vucem od prije trudnoce. imam jos vremena ali voljela bi znati kako to sve ide. Zanima me dali se u tom slucaju ceka da trudovi pocnu ili se dogovara termin poroda? I dali sam biras spinalnu ili opcu? Ja bi voljela biti budna no malo me frka kako cu izdrzat 45 min slusajuci kako me mesare. Cini mi se po tome kako sam procitala neka iskustva ns forumu da je oporavak nakon spinalne laksi i da je manje rizicna op. Kakva su vasa iskustva, sto bi mi preporucile?

Pavla
    10. Prosinac 2014. 11:42

Ono šta ti ja mogu reć, kako je meni u Splitu prošao je ...
    Meni je bija hitan carski. Ja sam željela da me potpuno uspavaju, ali doktor mi je dao samo spinalnu. Jako sam se strašila, jer se beba bila pokakila, pa nisam htjela za vrijeme operacije saznat da nešto nije u redu, ali...
    JAKO dobra odluka doktora da mi daju spinalnu, jer sam odmah čula bebu kako plače i pokazali su mi je.
    Mislim da je i oporavak lakši. A šta se tiče njih, oni za vrijeme operacije uopče ne pričaju o operaciji, nego se zezaju, šta je dobro, jer sve lakše i brže prođe.

29.8.2022. ➕

Lea6
    11. Prosinac 2014. 16:17

Pozdrav! Danas sam imala zadnji pregled kod ginekologinje i dobila D1 uputnicu za Petrovu (nisam se jos narucila, planiram sutra jer bi sljedeci pregled trebao biti zakazan za iduci tjedan). Danas sam trudna punih 36 tjedana, beba je okrenuta na zadak + opseg glave je 96 cm, a to je velicina za trudnocu od 38 tjedana pa mi je rekla ginekologinja da ce mi vjerojatno dogovoriti carski u Petrovoj bolnici. Zanima me ima li tko sa slicnim iskustvom da mi kaze sto me ocekuje u Petrovoj kad dodem iduci tjedan...Hocu li moci birati termin carskog i koji je najraniji termin koji mogu izabrati s obzirom na to da se beba smatra zrela za rodenje vec za tjedan dana odnosno od 37 tjedna..zanima me takoder, moze li muz prisustvovati carskom porodu? Hvala puno unaprijed :)

Bumbali
    12. Prosinac 2014. 16:36

Ja sam rodila 2 puta na carski u Petrovoj i sve pohvale doktorima i sestrama, bit će ti super, barem je meni bilo , mene je operirao dr.Blajić i sad ću opet njega potaržiti jer me čeka 3 carski u 6 mj

Bog je velik!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.