Cure dali moram od soc.gin trazit uputnicu da mi to napreve?jel to rade u bolnicama ili nosis negdje?nitko mi nije ništa spominjao a htjela bi napravit.hvala

Cure dali moram od soc.gin trazit uputnicu da mi to napreve?jel to rade u bolnicama ili nosis negdje?nitko mi nije ništa spominjao a htjela bi napravit.hvala
Zebrica, evo, ja obavila. Na redovnom pregledu kod ginekologa, isto kao i za PAPA-test: raširi te spekulumom (već sam zaboravila koliko je taj vrag hladan!) i onda s štapićem malo postruže i to zatvori u epruveticu. Ne boli ništa, za čas je gotovo. 
U mojem Domu zdravlja sestra isprinta uputnicu (treba uputnica, ginekolog ju utipka u kompu!) i odnese u mikrobiološki laboratorij kojeg imamo, ja samo odem po nalaz za nekih 5 dana. Ne znam kako ide kod privatnika i/ili kod ginekologa gdje nema laboratorija, odnosno ako je laboratorij u drugoj ustanovi. Pa pitaš jel si sama to nosiš ili oni šalju. 
Ako ima tko iz tvog mjesta stanovanja, ili prati trudnoću kod privatnika, možda će te bolje savjetovati.  
zebrica

Budem zvala sestru pa nek mi da uputnicu ili vec sto. Jel leukociti imaju veze s tim? Inace ako su oni poviseni znaci da je negdje u tjelu neka upala....hm?
Puno hvala na inf.dada :)
zebrica

danas mi je treći dan kako pijem antibiotike zbog streptokoka i osjećam polagano razvijanje gljivične infekcije  37 tjedana trudnoće ništa i sad mi se javlja 
 baš sam jadna zbog toga 

Nata Mala, nije ti dal ginekolog odmah i vaginalete da uzimaš uz antibiotike? Meni je odmah prepisal vaginalete uz antibiotik
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji