Bris na streptokok

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    priks
    05. Travanj 2014. 21:06

evo, bez da sam išta ginekologici govorila, mjesec dana prije termina mi je uzela bris za streptokok jer kaže da je to obavezno...sad čekam nalaze 
    držite fige da bude oke 

Josy2
    21. Travanj 2014. 20:32

Meni je u urinokulturi pronaden streptokok u 7 tjednu trudnoce, sad sam u 18 tjednu i jos uvijek ga imam. Popila sam 3 kutije antibiotika i nista.. Dali ima koja mama da mi predlozi nesto sto je njoj pomoglo.. ??

Dada32
    01. Rujan 2014. 20:49

Meni je danas ginić rekao da se za slijedeći put pripremim da će mi raditi bris, ali ja se nisam snašla i pitala ga zašto. Sad sam našla tu temu pa pretpostavljam da je na taj streptokok.
    Idući pregled mi je u 34. tj. Da li je to kasno ako nešto nađu??

Lilica
    01. Rujan 2014. 21:05

nije, ja sam ga u 38. radila

Tejuska♡
    01. Rujan 2014. 22:10

Meni ga nisu ni radili hvala bogu sve je bilo super

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Lida2
    01. Rujan 2014. 22:47

Nije ni meni moja gin to radila, a prosli cet kad sam zavrsila na hitnoj me ginekolog pitao jel sam to radila rekla sam da nemam  pojma. Radila jesam nekakav al ne znam dal je na streptokok. Iskreno se nadam da je

01. Rujan 2014. 23:56

Ja idem u srijedu na zadnji pregled kod svoje gin i najavila mi bris na streptokok...taman cu uci u 37tt.

Nalah
    02. Rujan 2014. 09:33

Ja nemam nikakve indikacije za cervikalne briseve,da inzistiram na njima, iako dr.to ne predloži?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.