to je rutinska pretraga.. i ja sam dobila uputnicu od svog dr., a bris cu radit sad na 1.kontroili u TA, u 36.tj.
to je rutinska pretraga.. i ja sam dobila uputnicu od svog dr., a bris cu radit sad na 1.kontroili u TA, u 36.tj.
kako pratim trudnocu na dvije strane (kod socijalne ginicke i kod privatnika), mogu rec da mi socijalna ginicka nije spomenula bris, ali zato kod privatnog to nije promaklo... rađen je prosli tjedan i sad cekam rezultate... ne znam zasto je tako tesko dat tu jednu uputnicu, tim vise da sam cula da te u Ri rodilistu obavezno pitaju za to... a u razgovoru sa zenama oko mene koje su rodila kazu da to nisu morale radit, pa mi vise nista nije jasno... Uglavnom, ja ga napravila pa cu biti mirnija...
Bris na streptokok je po novom obavezan, ali ga jos uvijek ne rade svi ginici bas tako rutinski. S obzirom da je rizik veliki da streptokok prilikom poroda predje na dijete, ja bi svakako inzistirala na njemu. I da na Merkuru su mene na prvom pregledu u TA trazli nalaz tog brisa.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
meni moj gin na zadnjem pregledu uzeo bris pa sam morala nosit na Štampara jer mi je rekao da će mi u Vinogradskoj tražiti taj nalaz...tak da svi koji planiraju u Vinogradsku na porod nek zahtjevaju bris ako im gin neuradi sam
meni su ga danas napravili u TA u Merkuru, uz komentar sestre da sta to nije mogao moj dr.napravit i nek ga sama odnesem u mikorbiolosku... ugl. odnijela sam ga, a nalaz cu podici iduci tj.
meni je bris uzeo prošli tjedan dr. Prka u TA na sv.Duhu, nisam iskreno ni znala da treba i pozitivan mi je streptokok b. sada sam 36 tt. jel netko zna jel to kasno za kuru antibiotika?
meni je jučer gin radio bris na streptokok, nalaz će biti gotov idući tjedan, nisam trebala nikud nosit bris, već je gin to poslao. sada sam 35tt
Pa ja mislim da nije kasno, zato su i provjeravali, da mogu reagirati ako je bris pozitivan, ne?
Sortiraj odgovore
Najstariji