Aaaa i mene isto muče sinusi i što god napravim ne pomaže, još mi je ovlaživač zraka krepao tako da mi je u kući koma i još kašljem i sve me živo boli od kašljanja.
E i počelo me boliti oko s. kostiju i to više sa lijeve strane, pretpostavljam da je to normalno....
I boli me stomak, površinski samo koža, oko pupka i ispod želuca. A tu ispod želuca mogu nogicu napipati i kad malo poguram ona uzvrati pa me boli još jače
Cure u 29+ 5 tj Sam I malo se brinem her me danas boli kicma I donji deo stomaka Dali I nema druga IMA uste simptome
Bibi, tako mi je . Ja isto u 30. ušla laganini i boli me kičma, donji dio pa niz nogu, pa donji dio trbuha i osjetim mrvicu iznad stidne kosti kako se beba miče i bojim se hodat da ne ispadne van. jer mi je tako jak pritisak kad hodam samo radim vjezbe pilatesa za rastezanje jer ne mogu stajat uspravno od pritiska i nekad boli... I kicma me boli ali gore pa do pola leđa i danas sam shvatila da zbilja funkcionira ono kad legnes na stranu i stavis mali jastuk ispod i medju noge jastuk i uspila sam zaspat i probudit se bez bolova :D
Nekad imam neke simptome kao pred mengu. Opca slabost, bol u trbuhu, u ledjima i osjecaj ko da cu procurit svaki tren. Valjda je to normalno jer vec sam tolko prosla s tim simptomima i dosad sve bilo ok osim sto sam imala gljivice...
Evo curke rodila se moja princezica Tia .. nesto najljepse iam ali sam prosla grozno dok ju nisam vidjela ..
Sortiraj odgovore
Najstariji